logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Vlaardingen

Starten met online boodschappen doen in Vlaardingen? De keuze is reuze. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je online boodschappen doen. Voorbeelden zijn online supers, maar het aanbod groeit ook zeker onder online slagers of kaaswinkels. Kies hieronder jouw categorie. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen bezorging aan huis of afhalen. Nadien doorzoek jij alle mogelijke winkels waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Vuilniszakken en boodschappen van Waterloo bij de vertrouwde super, tot varkenspoot bij de online slager en naanbrood bij de buurt-bakker. Het voordeel van online boodschappen doen? Het is super simpel, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Steeds meer supermarkten, bakkers en slager bezorgen al boodschappen in Vlaardingen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Vlaardingen

Je boodschappen thuisbezorgen in Vlaardingen? Het lijkt nu definitief te zijn doorgebroken. Waar dan vandaan komt? De kosten voor bezorgen dalen, en het aanbod wordt steeds groter. Alle populaire boodschappen zoals Multivitamine drank en/of Rozijnen tot in de keuken bezorgd. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Tegenwoordig zijn het allang niet meer alleen de online supers die thuisbezorgen. Ook bakkerijen, kaasboeren, visboeren bieden soms een heuse webwinkel. In ons overzicht spot jij filialen waar je meteen online boodschappen kan doen. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Vlaardingen al kan. Hieronder lees alles over top-5 pluspunten van de beide mogelijkheden. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Haaksbergen.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Meteen online je boodschappen inslaan? Maak dan allereerst een keuze: Laat je de boodschappen thuis afleveren of haal je ze zelf af? Onderstaand tref je kort de waarde van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Vlaardingen

 • Laten bezorgen biedt het optimale gemak
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Keuze uit diverse tijden en bezorg opties
 • Veilig achteraf betalen met de PIN
 • Lege flessen en kratten mag je retourneren

Pluspunten van boodschappen afhalen

 • Het is doorgaans goedkoper dan bezorgen
 • Je hebt veel aanspraak in de winkel met andere klanten
 • De boodschappen staan de hele dag voor je klaar
 • Afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Zuid-Holland)
 • Handig als je ook andere winkels gaat bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? Rondom Vlaardingen zijn er voldoende opties. Populair is met name de online supermarkt. Bij geliefde online supermarkten als Jan Linders, Plus, Picnic, Lidl en natuurlijk Hoogvliet, Boni, Aldi, Dirk vind je een groot assortiment boodschappen via internet. Maar vergeet ook niet de online bakkerij, slagerij maar ook de kaaswinkels en viswinkels. Beneden check je meer informatie over de type online winkels.

Supermarkten aanmelden in Vlaardingen

Online supermarkt
Bij de internet-supermarkt kan je in principe alles wel vinden. De meeste keuze en de beste aanbiedingen. Boodschappen als Quiches tot Waspoeder, van merken zoals Donna Karan en Dampo. Open direct het actuele aanbod. Geef wel acht op de kosten voor bezorging en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
De super heeft ontzettend veel te bieden. Je vindt er helaas geen echt ambachtelijke producten. Bij de online bakkerij bestel je o.a. casinobrood en kropbrood. 100% met passie gebakken. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Je moest er vroeger veel geld voor betalen. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: vlees online bestellen en aan huis leveren in Vlaardingen. Zoek je écht een stuk goed vlees? Maar heb jij weinig tijd om een slagerij binnen te lopen? Bestel jouw ossehaas of kalfsfricandeau dan gewoon op het internet!

Andere online food winkels
Naast de slagerij, supermarkt en bakkerij is er nog meer keuze. Denk aan de online groentewinkels, viswinkels, delicatessenwinkels en slijterijen of biologische winkels. Check hierboven het schema voor het totaalplaatje in jouw regio. Klik op een winkel voor een online bestelling.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Vlaardingen

Gewoon eens online boodschappen doen? Heb jij echter nog vragen? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Coupon Coop.

Waar kan ik online boodschappen bestellen in Vlaardingen?

Maak gebruik van onze zoekfunctie. Zo vind je gauw supermarkten, slijterijen en slagers waar online bestellen mogelijk is.

Wat zijn de pluspunten van boodschappen bezorgen en afhalen?

Online supers bieden doorgaans 2 alternatieven: boodschappen afhalen of bezorgen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Jouw aankoop wordt bezorgd en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Welk bezorgslot kies jij? 8:50, 15:10 of 19:40. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? Je betaalt minder servicekosten, en men is dan veel flexibeler.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De bestelkosten (oftewel bezorgfee) verschillen per aanbieder. Bij de ene super is thuisbezorgen gratis, en soms betaal je ongeveer €5,50. Vaak zijn er kortingscodes die gratis bezorging mogelijk maken. Hierbij kan je denken aan: “geen bestelkosten bij aankoop van winterpostelein en pepino”. Op boodschappenspot.nl zie je per winkel de bijdrage voor thuisbezorging.

Hoe snel heb ik de boodschappen in huis?

Eigenlijk is het zo dat online supermarkten bieden: levering in minder dan 24 uur. Een express-levering in 2 uur kan soms ook al. Klik op een supermarkt en je vindt vanzelf de levertijd. Let op: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. Hier zitten ook verschillen per plaats. Met met betrekking tot Boodschappen bezorgen Kinnum kunnen de voorwaarden afwijkend zijn.

Is er een minimum bestelbedrag als ik online bestel?

Dit verschilt nogal per webwinkel. Wanneer je bij een landelijke super bestelt zit je al gauw aan een minimum bestelbedrag van rond de €66. Bij kleinschalige webwinkels ligt dit vaak lager. Vaak kan je hier al terecht vanaf €15. Bij de afhaalwinkels geldt normaal gesproken geen minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Vlaardingen