COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Kortingscodes bij online boodschappen doen

Niemand houdt ervan te veel te betalen voor de boodschappen. Speciaal daarvoor hebben supermarkten regelmatig actieperiodes of kortingscodes. Deze actiecodes zijn interessant om te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de boodschappen gratis bezorgd krijgen of krijg je korting op een bepaald artikel of boodschappen categorie. Het gebruik van de vouchers is niet ingewikkeld. Er is echter 1 ding waar je goed op moet letten: de geldigheid. Vaak zijn de codes zo’n 7 tot 14 dagen geldig. Binnen die periode kun je de werkende code invoeren in het daarvoor bestemde veld in de webshop. Dit doe je vaak op het moment dat je de bestelling gaat bevestigen / afrekenen.


 

Albert Heijn
Meer informatie: Albert Heijn
Korting: Albert Heijn kortingscode

 

COOP
Meer informatie: COOP
Korting: COOP kortingscode

 

PLUS
Meer informatie: PLUS
Korting: PLUS kortingscode

 

Jumbo
Meer informatie: Jumbo
Korting: Jumbo kortingscode


Actuele kortingscodes

Op boodschappenspot.nl verzamelen we voor jou de beste kortingscodes van deze week. Zowel voor Albert Heijn, COOP, PLUS en Deen, als de andere supermarkten. Bezoek deze website daarom regelmatig om altijd te beschikken over actiecodes die deze week werken. Om het overzichtelijk te maken plaatsen we op deze pagina alleen de aller beste kortingscodes. Per supermarkt hebben we vervolgens een duidelijke overzichtpagina beschikbaar gemaakt. Hier vind je alle huidige kortingscodes en daarnaast ook de verlopen codes. Klik erop om te kijken of jij ook kunt profiteren van nog aantrekkelijkere prijzen!

Hoe werken kortingscodes

Het gebruik van deze codes is erg simpel. Wanneer jij een bestelling plaatst bij een webwinkel wordt er in de kassa bijna altijd gevraagd om een code. Heb jij een code via de mail ontvangen, dan kun je die gebruiken. Zeker voor nieuwe klanten is het interessant zelf op zoek te gaan. Er zijn verschillende sites die een overzicht hebben gemaakt van de geldige kortingscodes van vandaag. Kies er eentje uit en voer hem in bij de kassa. Vaak wordt de korting dan automatisch verrekend.