logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Urmond

Direct online boodschappen doen in Urmond? Goed nieuws! Er is voldoende te kiezen. Op Boodschappenspot.nl tref je online winkels waar je meteen online kan bestellen. Allereerst zijn er de online supers, maar vergeet ook niet groentewinkels en familiewinkels. Kies hieronder jouw categorie. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen ophalen of bezorgen. Hierna kom je op een overzicht met aanbieders die online boodschappen doen al ondersteunen. Van Wokschotels en producten van Slendier bij de internet-supers, tot ossestaart bij de internet-slager en shoubao bij de warme bakkerij. Waarom je dit moet doen? Het is super simpel, de keuze is groot, en je houdt veel extra tijd over. Een mooi aantal supermarkten, bakkers en slager werken al mee aan boodschappen bezorgen in Urmond.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Urmond

Laat boodschappen thuisbezorgen in Urmond? Vandaag de dag is het populairder dan ooit. Wat is hiervan de reden? De bezorgkosten zijn flink verlaagd, en er zijn steeds meer aanbieders. Alle populaire boodschappen zoals Indonesisch en Ketjap gemakkelijk bij jou in de keuken bezorgd. Je bergt het op en klaar is kees! Het zijn niet uitsluitend de vertrouwde supermarkten die de boodschappen bij je bezorgen. Ook visboeren, kaasboeren, slijterijen beperken zich allang niet meer tot stenen winkels. In de lijst hierboven bekijk je filialen die online bestellen mogelijk hebben gemaakt. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Urmond wordt ondersteund. Lees verder voor de voornaamste pluspunten van deze twee alternatieven. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Giesbeek.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en het pick-up point?
Meteen bestellen bij de online supermarkt? Dan sta je direct voor een keuze: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Onderstaand tref je kort de pluspunten van de twee opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Urmond

 • Geen parkeerproblemen en kassarijen meer
 • Diepvries- gekoelde- en ongekoelde producten 100% vers
 • Thuis, op je werk of ergens anders laten bezorgen
 • Veilig achteraf betalen met de PIN
 • Statiegeld wordt verrekend met totaalbedrag

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • Vriendelijke en behulpzame winkelmedewerkers
 • Kies je eigen afhaaltijd
 • Het aantal pick-up-points groeit hard (Limburg)
 • Goed te combineren met bezoek van andere winkels

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Waar wacht je op? Start online boodschappen doen!In de regio Urmond zijn er voldoende opties. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij gewilde online supers als Jan Linders, Odin, Ekoplaza, Spar maar ook Aldi, Dirk, Dekamarkt, Deen bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen online via tablet of smartphone. Maar vergeet ook niet de online bakker, slager en bijv. ook kaasboeren en wijnwinkels. Onderaan deze pagina check je gegevens over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Urmond

Online supermarkt
Bij de online supermarkt doorzoek je snel alle boodschappen categorieën. Keuze uit duizenden producten en aantrekkelijke kortingen. Artikelen als Basmati rijst tot Pleisters, van merken als Koh Thai en Bona. Vind bovenaan de pagina de online-supers in jouw buurt. Wees bedacht op eventuele bezorgkosten en een minimaal bestelbedrag.

Online bakkerij
Het assortiment van de super is indrukwekkend. De collectie bevat doorgaans weinig “vakman” producten. In de webshop van de bakkerij vind je ambachtsproducten zoals waterbroodje en poffert. Simpelweg het beste van het beste. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. Het is nu juist vrij normaal: online vlees bestellen en laten bezorgen op locatie in Urmond. Zoek je écht een stuk goed vlees? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Koop je hamlap of lamsbout snel en eenvoudig online bij de slager!

Andere online food winkels
Naast de slagerij, supermarkt en bakkerij is er online nog veel meer. Denk aan de online groentewinkels, kaaswinkels, delicatessenwinkels en biologische winkels of chocolateries. Maak gebruik van het zoekformulier en vind de aanbieder die je zoekt. Maak een keuze uit de shops voor een online boodschappen beleving.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Urmond

Gewoon eens online boodschappen doen? Maar heb je toch nog vragen? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande vragen. Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet om contact op te nemen. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Ook handig: alles over Actiecode Boni.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Urmond?

Gebruik onze zoekfunctie. Hier vind je een actueel overzicht met supermarkten, boerderijwinkels en kaaswinkels waar je direct bestellen kan.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: bezorgen of boodschappen afhalen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Je internet bestelling wordt thuisbezorgd en jij bent volledig vrij om iets anders te doen. Welk bezorgslot kies jij? 8:00, 16:20 of 18:10. Waarom kiezen mensen voor afhalen? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en men is dan veel flexibeler.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen van de boodschappen zijn ontzettend divers. Bij sommige supermarkten is het gratis, maar soms gaat het richting de €3,00. Vergeet niet de acties waardoor bezorgkosten vervallen. Hierbij kan je denken aan: “geen bezorgkosten bij bestelling van antruwa of nashipeer”. In het bovenstaande overzicht check je probleemloos per webwinkel het actuele tarief voor bezorging aan huis.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Eigenlijk is het zo dat supermarkten en foodwinkels beschrijven: levering in minder dan 24 uur. Levering op dezelfde dag is ook geen uitzondering meer. Bekijk een populaire foodshop en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Goed om te weten: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Ingelum zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Wat is het minimum bestelbedrag online?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Klanten van bekende supers zijn gewend aan een minimum bestelbedrag van nabij de €56. Bij de minder grote concepten zie je dit gelukkig vaak niet. Hier bestel je al vanaf €5. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Urmond