Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Online boodschappen doen in Ingelum

Wil jij online boodschappen doen in Ingelum? Er zijn steeds meer mogelijkheden. In het overzicht check je alle foodwinkels waar je meteen online kan bestellen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de (lokale) supermarkt, maar houd hier ook rekening met slagers en drogisterijen. Selecteer de winkelgroep waar jij wilt bestellen. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen laten bezorgen of afhalen. Nadien check je alle online shops waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Kalfsvlees en/of artikelen van Diamant bij de lokale supermarkt, tot varkensrollade bij de warme slagerij en volkorenbrood bij de regionale bakkerij. Het voordeel van online boodschappen doen? Je bestelt waar en wanneer je wil, alle boodschappen op voorraad, en je bestelt online gewoon sneller. Het is geen hype: veel supers, slagers en bakkers bieden de mogelijkheid tot boodschappen bezorgen in Ingelum.

Minimale bestellingReview / BeoordelingBekijk meer informatieDirect Bestellen
albert-heijn-supermarkt-logo €70
plus-supermarkt-logo €25
coop-supermarkt-logo €40
deen-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25

   Boodschappen bezorgen Ingelum

   Laat boodschappen thuisbezorgen in Ingelum? Het is allang geen hype meer. Hoe kan dat? Het is minder duur geworden, terwijl het aantal online supers alsmaar toeneemt. Alle populaire boodschappen zoals Soepen en Ontbijtspek comfortabel bij je in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Opvallend: Het zijn niet langer louter de supers waar je kan bestellen. Ook fruitwinkels, slagers, kaasboeren zijn steeds vaker online te vinden. In ons overzicht vind jij shops met een eigen webshop voor internetaankopen. Je komt er dan ook achter of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Ingelum echt kan. Als laatste bekijk jij de voornaamste pluspunten van deze twee alternatieven. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Ugchelen.

   Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
   Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Bedenk dan eerst: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Lees verder voor het profijt dat je hebt van het pick-up point of bezorgen.

   Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Ingelum

   • Laten bezorgen biedt het optimale gemak
   • De bezorger zet het op je keukentafel
   • Kies zelf wanneer je alle bezorgd wil hebben
   • Pinnen bij aflevering is de standaard
   • Lage prijzen en hoge korting door internet bestellingen

   Pluspunten van een pick-up point

   • Meestal voordeliger dan bezorgen
   • Persoonlijk contact met de winkeliers
   • Je beslist zelf wanneer je het pick-up point bezoekt
   • Je haalt het af in de winkel of op een strategische gelegen locatie (Friesland)
   • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

   Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

   Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In en rondom Ingelum zijn er voldoende opties. Al gauw kom je uit bij de online supermarkt. Bij landelijke online supers zoals Ekoplaza, Jumbo, Lidl, Plus en natuurlijk Deen, Hoogvliet, Boni, Aldi bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen via internet. Maar er is veel meer op internet: online bakkerij, slagerij en ook delicatessenwinkels en groentewinkels. Hieronder bekijk je meer info over de soorten aanbieders.

   Supermarkten aanmelden in Ingelum

   Online supermarkt
   Bij de online supermarkt is alles beschikbaar wat je maar nodig hebt. Keuze uit duizenden producten en de beste aanbiedingen. Producten als Salami tot Alcoholvrij mousserend, van a-merken als Vacu Vin en Yufka. Zoek hierboven de lokale online supers. Wees je bewust van de een bijdrage voor bezorging aan huis en wat je minimaal moet betalen.

   Online bakkerij
   Er zijn ongelofelijk veel boodschappen te koop in de supermarkt. Maar het ontbreekt aan “vakman” producten. Internet bakkerijen bieden meer zoals ambachtsproducten zoals builbrood of krokantbrood. 100% met passie gebakken. En in toenemende mate bij je bezorgd.

   Online slagerij
   Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. Intussen is het de orde van de dag: vlees bestellen bij de online slagerij en laten bezorgen aan huis in Ingelum. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Bestel jouw tournedos en schapenbout super simpel op het internet!

   Andere online food winkels
   Los van de slager, bakker en superis er nog meer keuze. Ga eens opzoek naar groentewinkels, delicatessenwinkels, viswinkels en boerderijwinkels of slijterijen. Gebruik de zoekfunctie en check alle bedrijven. Klik op een winkel en koop snel online.


   Veelgestelde vragen over online supermarkten in Ingelum

   Ben jij er klaar voor om dit zelf te proberen? Zijn er nog onduidelijkheden? Check hieronder onze FAQ. Is je vraag niet helemaal beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.Wij proberen gauw met een passend antwoord te komen. Tip: bekijk ook eens meer over Plus boodschappen.

   Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Ingelum?

   Bovenaan deze site vind je een lijst. Je doorzoekt dan snel de supers, biologische winkels en boerderijwinkels waar je direct online kan bestellen.

   Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

   Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: bezorgen of boodschappen afhalen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Je bestelling wordt geleverd en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Welk bezorgslot kies jij? 11:20, 13:00 of 21:10. Je vraag je vast af; waarom zou ik überhaupt afhalen? De kosten liggen een stuk lager, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

   Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

   De bestelkosten (oftewel bezorgfee) kunnen onderling enorm verschillen. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, echter is het gebruikelijke bedrag +/- €5,50. Soms zijn er actieproducten waardoor je geen bezorgkosten betaald. Een voorbeeld: “gratis bezorging bij bestelling van yam en maracuja”. Met onze boodschappenspot zie je meteen per supermarkt de servicekosten.

   Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

   De meeste online supers / winkels verzekeren: bezorging de volgende dag na bestellen. Een express-levering in 2 uur kan soms ook al. Selecteer een van de winkels en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Denk erom: Zondag is vaak geen bezorgdag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Aangaande Boodschappen bezorgen Woudsend zijn er mogelijk andere voorwaarden.

   Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

   Dit loopt zeer uiteen. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimaal orderbedrag van ruwweg €47. Bij kleinschalige filialen is dit drempelbedrag iets minder. Hier plaats je een order vanaf €23. De echt lokale winkels werken überhaupt niet met een minimaal bestelbedrag.

   boodschappen bezorgen Ingelum