logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Heerlen

Het gemak ontdekken van online boodschappen doen in Heerlen? Goed nieuws! Er is voldoende te kiezen. Op Boodschappenspot.nl vind je alle food-winkels die online boodschappen doen mogelijk maken. Waarschijnlijk denk je allereerst aan de online supermarkt, maar we zien ook mooie ontwikkelingen onder bakkers en drogisterijen. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Je kunt ook nog filteren op bezorging aan huis of afhalen. Vervolgens kom je op een overzicht met shops die je kunt bezoeken om online je boodschappen te doen. Van Sinaasappelsap / jus d’orange en/of artikelen van Le Petit Marseillais bij de buurt-super, tot runderrollade bij de plaatselijke slager en broeder bij de internet-bakkerijen. De pluspunten? Bestellen is een makkie, je kunt kiezen uit duizenden producten, en je bent zo klaar met boodschappen doen. Steeds meer (lokale) supers zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Heerlen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Heerlen

Alle boodschappen thuisbezorgen in Heerlen? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. Wat is hiervan de reden? De bezorgkosten dalen, en het aantal aanbieder stijgt. Alle populaire boodschappen zoals Rooibosthee en Kwark comfortabel bij je in de keuken bezorgd. Geen gesleur meer met zware tassen. Het zijn allang niet meer alleen de lokale supermarkten die de boodschappen bij je bezorgen. Ook delicatessenwinkels, slijterijen, slagers bieden soms een heuse webwinkel. In de lijst hierboven tref je meerde winkels die online bestellen mogelijk hebben gemaakt. Op de detailpagina zie je ook of ophalen / bezorgen bij zo’n online supermarkt in Heerlen al kan. Hieronder lees alles over top-5 pluspunten van de beide mogelijkheden. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Sluiskil.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Vandaag nog je boodschappen online bestellen? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder vind je in het kort de zin van beide alternatieven.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Heerlen

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Diepvries- gekoelde- en ongekoelde producten 100% vers
 • Dankzij same-day delivery dezelfde dag nog in huis
 • Pinnen bij aflevering is de standaard
 • Bierkratten en lege flessen lever je weer in

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • Krijg hulp van medewerkers bij boodschappen doen
 • Je hoeft niet thuis te wachten op de bezorger
 • Haal de boodschappen af op de terugweg van je werk (Limburg)
 • De meest flexibele keuze!

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? In de buurt van Heerlen heb je wel wat te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij vooraanstaande supers zoals Jumbo, Picnic, Spar, Lidl en bijv. Coop, Aldi, Hoogvliet, Boni koop jij de dagelijkse boodschappen direct via de computer of mobiel. Maar je bestelt ook online bij de online bakkers, slagers en zelfs viswinkels en kaaswinkels. Onderstaand tref je meer details over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Heerlen

Online supermarkt
Bij de internet-supermarkt vind je alles wat je nodig hebt. Je treft hier vrijwel alle producten en de beste aanbiedingen. O.a Bodycreme tot Schoonmaakmiddelen, van merken als Jack Klijn en Jean-Baptiste Adam. Bekijk snel de online supermarkten. Kijk altijd goed naar de waarschijnlijk aanwezige bezorgfee en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. De collectie bevat doorgaans weinig producten van de specialist. Internet bakkerijen bieden meer zoals broden als grittibänz of kersttimp. Simpelweg het beste van het beste. Gelukkig bezorgen er steeds meer bakkers aan huis.

Online slagerij
Vroeger was het een ondenkbare situatie. We zien het nu steeds meer: vlees online bestellen en laten bezorgen in Heerlen. Wil jij het beste van het beste? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Bestel je kalfsschnitzel en chateubriand gemakkelijk via internet!

Andere online foodwinkels
Evenals de slagerij, bakker en super is er online nog veel meer. Probeer eens de viswinkels, kaaswinkels, groentewinkels en boerderijwinkels of chocolateries. Ga naar ‘t begin van de pagina en bekijk alle aanbieders. Geef je voorkeuren door en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Heerlen

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Maar heb je nog twijfels? Onze expert beantwoord hieronder een aantal vragen. Is het antwoord niet bevredigend? Je kunt ons op elk moment een vraag stellen. Onze boodschappenhulp zoekt naar een oplossing. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Hoogvliet actiecode.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Heerlen?

Bovenaan deze site vind je een lijst. Je doorzoekt dan snel de online supermarkten, groentewinkels en kaaswinkels waar online kopen een optie is.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: boodschappen afhalen of bezorgen. De meeste mensen kiezen voor bezorgen. Je hoeft de deur niet uit en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Verschillende tijdstippen mogelijk: 10:40, 14:20 of 21:00. En het pluspunt van zelf ophalen? Dit is voordelig (soms gratis), en men is dan veel flexibeler.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen van de boodschappen zijn ontzettend divers. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, echter is het gebruikelijke bedrag +/- €2,50. Let goed op eventuele aanbiedingen waardoor bezorgkosten vervallen. Een voorbeeld kan zijn: “geen bezorgkosten bij bestelling van takako of djamboe aer”. Op boodschappenspot.nl zie je meteen per webwinkel de bezorgkosten (evt. per bestelbedrag).

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Eigenlijk is het zo dat supermarkt webwinkels bieden: bezorging de volgende dag na bestellen. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Bekijk een populaire foodshop om te zien wat de actuele bezorgtijd is.Denk erom: Zondag is vaak geen bezorgdag. Hier zitten ook verschillen per plaats. Voor Boodschappen bezorgen Wageningen kan dit geheel anders zijn.

Wat is het minimum orderbedrag?

Ook hier zien we grote verschillen. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimum bestelbedrag van rond de €61. Bij startende filialen is dit bedrag doorgaans lager. Vaak kan je hier al terecht vanaf €23. Bij specialistische winkels waar je alleen kan afhalen is bijna nooit een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Heerlen