logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Wageningen

Direct online boodschappen doen in Wageningen? Er zijn steeds meer mogelijkheden. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar jij online boodschappen kunt bestellen. Allereerst zijn er de online supers, en in toenemende mate de lokale bakkerijen en ook drogisterijen. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Je kunt daarna nog kiezen voor 2 filters: ophalen / bezorgen. Nadien tref je een duidelijke lijst met (web)winkels waar online boodschappen doen mogelijk is. Van Softone lampen en/of boodschappen van Hamlet bij de bekende supers, tot ossestaart bij de regionale slagerij en maïsbrood bij de plaatselijke bakkers. Waarom je dit moet doen? Het is erg eenvoudig, geen uitverkochte producten, en het kan erg snel. Meer en meer supers, slagers en bakkers bezorgen de boodschappen in Wageningen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Wageningen

Dagelijkse boodschappen thuisbezorgen in Wageningen? Steeds meer mensen maken er gebruik van. Wat is hiervan de reden? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en het aantal aanbieder stijgt. Alles wat je nodig hebt zoals Ciderazijn of Kipfilet tot in de keuken bezorgd. Je bergt het op en klaar is kees! Tegenwoordig zijn het allang niet meer alleen de supers met een bezorgdienst. Ook groentewinkels, bakkerijen, delicatessenwinkels beperken zich allang niet meer tot stenen winkels. Hierboven tref je meerde winkels waar je direct kan bestellen. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Wageningen beschikbaar is. Hieronder lees alles over voornaamste pluspunten van deze twee alternatieven. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Hedikhuizen.

Een keuze maken tussen boodschappen bezorgen en afhalen
Meteen online je boodschappen inslaan? Dan sta je direct voor een keuze: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Lees verder voor het profijt dat je hebt van zowel bezorgen als afhalen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Wageningen

 • Bespaar veel tijd door efficiënt boodschappen doen
 • Kwaliteit van gekoelde boodschappen gegarandeerd
 • Snelle levering, vaak binnen 24 uur
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Aanbiedingen in de winkel zijn ook online te verkrijgen

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Bestellingen afhalen is vaak voordeliger
 • Het sociale aspect is erg leuk en praktisch
 • Je zit niet vast aan een bezorging waar je op moet wachten
 • Haal de boodschappen af op de terugweg van je werk (Gelderland)
 • Goed te combineren met bezoek van andere winkels

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil jij graag starten met online boodschappen doen? In de regio Wageningen heb je wel wat te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij landelijke online supers als Ekoplaza, Jan Linders, Spar, Picnic en ook Dirk, Albert Heijn, Dekamarkt, Coop scoor je alle benodigde boodschappen via internet. Maar er is veel meer op internet: online slagerijen, bakkerijen en niet te vergeten delicatessenwinkels en groentewinkels. Bijgaand lees je een verdere beschrijving over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Wageningen

Online supermarkt
In de online-supermarkt kan je in principe alles wel vinden. Je vindt online enorm veel boodschappen superscherp geprijsd. Zoals Scheerschuim tot Afwasborstel, van bekende merken als Herome en Maaslander. Bovenaan de pagina tref je de supermarkt-webwinkels in de buurt. Let wel goed op de eventuele bezorgkosten en het drempelbedrag voor bestellen.

Online bakkerij
Het assortiment van de super is indrukwekkend. Je besteld daar jammer genoeg weinig echt ambachtelijke producten. Bij de online bakker koop je o.a. bagel of tortilla. Artikelen van hoge klasse en niveau. En in toenemende mate bij je bezorgd.

Online slagerij
Vroeger was het een ondenkbare situatie. Nu is het echter een optie voor iedereen: online vlees bestellen en aan huis leveren in Wageningen. Op zoek naar topvlees voor de BBQ? En kom je er niet altijd aan toe om de slager te bezoeken? Bestel je kalfsfricandeau of rosbief probleemloos op het internet!

Andere online food winkels
Gelijk aan de super, slagerij en bakker vind je nog veel meer online. Voorbeelden zijn viswinkels, groentewinkels, delicatessenwinkels en boerderijwinkels of slijterijen. Gebruik de zoekfunctie en check alle bedrijven. Kies een van de webwinkels en ervaar zelf het gemak.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Wageningen

Gewoon eens online boodschappen doen? Maar heb je nog twijfels? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Een andere prangende vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Check nu ook het laatste nieuws over Spar webwinkel.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Wageningen?

Gebruik op deze pagina de zoekbalk. Hier vind je eenvoudig supers, slagers en slijterijen waar online bestellen mogelijk is.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: afhalen of boodschappen bezorgen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Jouw aankoop wordt bezorgd en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 8:20, 16:30 of 19:20. Waarom zou ik kiezen voor een pick-up point? De kosten liggen een stuk lager, en jij pikt het zo op wanneer je naar huis rijdt.

Moet ik betalen voor bezorgen aan huis?

De kosten voor bezorging (servicekosten) zijn per supermarkt verschillend. Bij sommige supermarkten is het gratis, en bij andere supers kost het zo €6,50. Soms zijn er actieproducten waardoor bezorgkosten vervallen. Bijvoorbeeld: “geen bestelkosten bij bestelling van aardaker of zoete passievrucht”. Via onze unieke zoekmachine check je per supermarkt de bestelkosten.

Moet ik lang wachten voordat ik de boodschappen krijg?

Standaard online supermarkten zeggen: wij bezorgen binnen 24 uur. Levering op dezelfde dag is ook geen uitzondering meer. Bekijk een populaire foodshop en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Vergeet niet: Bezorging op zondag is vaak geen optie. Hier zitten ook verschillen per plaats. Inzake Boodschappen bezorgen Kudelstaart zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

Ook dit wisselt nogal. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimaal bestelbedrag van om en nabij de €30. Bij de minder grote zaken is dit drempelbedrag iets minder. Het orderbedrag ligt daar vaak niet hoger dan €15. Bij specialistische winkels waar je alleen kan afhalen is bijna nooit een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Wageningen