Elke week vallen er bij miljoenen Nederlandse huishoudens supermarktfolders door de bus. Denk aan die van Albert Heijn, Coop, PLUS en Deen bijvoorbeeld. In deze folders vind je de actuele aanbiedingen van deze week. Shampoo, bier, wijn, cola, kaas, worst, gel, deodorant, pizza’s en nog veel meer. Vaak zijn deze brochures een week geldig (van maandag tot maandag of zaterdag tot zaterdag). Aangezien sommige supermarkten regiogebonden zijn (denk aan Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Vomar en Nettorama) krijg je niet van elke super wekelijks post. Aangezien online boodschappen doen de deur opent om ook bij deze winkels te bestellen is het handig dat je de folder online kunt bekijken.


Albert Heijn
Meer informatie: Albert Heijn
Korting: Albert Heijn korting

COOP
Meer informatie: COOP
Korting: COOP korting

PLUS
Meer informatie: PLUS
Korting: PLUS korting

DEEN
Meer informatie: DEEN
Korting: DEEN korting


Folders van deze week

Elke week updaten de winkels de aanbiedingen uit de folder. Waarom? Klanten willen natuurlijk wel elke week iets anders. Vaak zijn dezelfde soort producten in de reclame. Denk aan wasmiddels en bier bijvoorbeeld, maar ook chips, frisdranken en toiletpapier. Het zijn vaak artikelen die je wekelijks weer opnieuw koopt.

Online folders bekijken
De papieren versie is leuk om door te bladeren maar juist de online folder zorgt voor snel inzicht in alle kortingen en acties. Alle supermarkten en winkels bieden de brochure tegenwoordig wel online aan. Je kunt hem ook bekijk op speciale foldersites of apps als Spotta.