logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Doetinchem

Meteen online boodschappen doen in Doetinchem? Goed nieuws! Er is voldoende te kiezen. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. Waarschijnlijk denk je allereerst aan de online supermarkt, maar houd hier ook rekening met slagerijen en ook fruit winkels. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen bezorgen of zelf afhalen. Vervolgens vind je alle winkels waar online boodschappen doen mogelijk is. Van Runderrollade en/of producten van merken als Guy de Saint-Flavy bij de lokale supermarkten, tot karbonade bij de plaatselijke slagerij en baguette bij de vertrouwde bakkerijen. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Bestellen is een makkie, je kunt kiezen uit duizenden producten, en je bespaart erg veel tijd. Steeds meer supers doen al aan boodschappen bezorgen in Doetinchem.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Doetinchem

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgen in Doetinchem? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. Hoe kan dat? Het is betaalbaarder geworden, en het aanbod wordt steeds groter. Uiteenlopende boodschappen zoals Calvados en grappa en Runderbiefbaklap comfortabel bij je in de keuken bezorgd. Geen gesleur meer met zware tassen. Maar het zijn niet slechts de lokale supermarkten waar je kan bestellen. Ook groentewinkels, slijterijen, visboeren bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. In het overzicht hierboven zoek je supermarkten en winkels waar je direct kan bestellen. Je ziet meteen of afhalen en/of bezorgen door een online supermarkt in Doetinchem mogelijk is. Bekijk hieronder ook de voor- en nadelen van deze alternatieven. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Onnen.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Kies ik voor bezorging aan huis, of ga ik voor een pick-up point? Hieronder wordt het kort opgesomd: de waarde van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Doetinchem

 • Geen parkeerproblemen en kassarijen meer
 • Kwaliteit van gekoelde boodschappen gegarandeerd
 • Je kunt de boodschappen overal laten bezorgen
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Statiegeld artikelen bij volgende levering weer retour

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Het is doorgaans goedkoper dan bezorgen
 • Het hoeft niet veel tijd te kosten en is gezellig
 • Er hoeft niet perse iemand thuis te zijn
 • Het aantal pick-up-points groeit hard (Gelderland)
 • Profiteer van last-minute aanbiedingen in de winkel

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Vandaag nog online boodschappen doen? In de regio Doetinchem zijn meerdere filialen online actief. Voordehand liggend is de online supermarkt. Bij vooraanstaande supermarkten als Jan Linders, Picnic, Plus, Odin en ook Dekamarkt, Dirk, Albert Heijn, Boni vind je een groot assortiment boodschappen eenvoudig via je PC, laptop of telefoon.Daarnaast hebben we ook de online slagerij, bakkerij en zelfs wijnwinkels en delicatessenzaken. Lees hieronder meer over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Doetinchem

Online supermarkt
Bij de online supermarkt vind je al je dagelijkse boodschappen. Enorm veel keuze en altijd voordelig. Spullen als Pleisters tot Pistache noten, van merken als Guigal of Katja. Zoek hierboven alle online supers. Let op de eventuele bezorgkosten en een minimaal orderbedrag.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Je koopt daar alleen geen producten van de specialist. Bij de “echte” bakkerij bestel je heerlijke puntbrood en bapao. Dit zijn echt kwaliteitsproducten. En de bakker is ook vaak al online te vinden.

Online slagerij
Een aantal jaren gelden was het ondenkbaar. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: online vlees bestellen en laten bezorgen in Doetinchem. Op zoek naar topvlees voor de BBQ? Maar zit de slager niet bij jou om de hoek? Scoor je speklap en runderrollade voordelig en gemakkelijk via internet!

Andere online food winkels
Naast de slagerij, supermarkt en bakkerij zijn er op internet nog andere winkels. Surf even naar de webshop van delicatessenwinkels, kaaswinkels, groentewinkels en slijterijen of biologische winkels. Ga naar ‘t begin van de pagina voor het actuele aanbod in jouw plaats. Klik op een winkel voor een online bestelling.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Doetinchem

Wil je ‘t online wel eens proberen? Heb jij echter nog vragen? De onderstaande vragen komen veel voorbij. Na het lezen nog steeds onduidelijkheden? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Tip: bekijk ook eens meer over Albert Heijn kortingscode.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Doetinchem?

Gebruik onze zoekfunctie. Daar tref je alle online supers, delicatessenwinkels en viswinkels waar online kopen een optie is.

Waarom zou ik kiezen voor boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: boodschappen afhalen of bezorgen. Zo’n 80% kiest voor bezorgen. Je internet bestelling wordt thuisbezorgd en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Je kunt ze laten komen rond 9:20, 15:40 of 21:20. En ‘t voordeel van zelf ophalen in de winkel? Je betaalt minder servicekosten, en men is dan veel flexibeler.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De kosten voor bezorging (servicekosten) verschillen sterk per winkel. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, en bij een volgende super is het €6,00. Onze tip: houd de acties in de gaten waardoor je geen bezorgkosten betaalt. Een voorbeeld kan zijn: “geen bezorgkosten bij bestelling van knoflook en japanse wijnbes”. Met behulp van onze zoekfunctie achterhaal je eenvoudig per online foodwinkel de servicekosten.

Wat is de levertijd van boodschappen?

Eigenlijk is het zo dat online supermarkten bieden: wij leveren binnen 24 uur. Een express-levering in 2 uur kan soms ook al. Klik op een supermarkt voor de huidige levertijd. Let op: Op zondagen wordt er doorgaans niet geleverd. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Omtrent Boodschappen bezorgen Schoonloo zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Wat is het minimum bestelbedrag online?

Dit loopt zeer uiteen. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimum bestelbedrag van rond de €30. Bij startende foodwinkels ligt dit vaak lager. Hier kan je al bestellen vanaf €15. Bij de afhaalwinkels geldt normaal gesproken geen minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Doetinchem