logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Onnen

Starten met online boodschappen doen in Onnen? Er zijn steeds meer mogelijkheden. In het onderstaande overzicht vind je aanbieders die online boodschappen doen mogelijk maken. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, maar we zien ook mooie ontwikkelingen onder slagerijen / familiewinkels. Start met zoeken! Kies een categorie. Je kunt ook nog filteren op boodschappen laten bezorgen of toch afhalen. Aansluitend check je alle online shops waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Bloem en/of producten van Faugier bij de online supermarkten, tot kalfshaas in de webshop van de slager en kadetje bij de online bakkers. Het voordeel? Het is gebruiksvriendelijk, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en je bespaart erg veel tijd. Een steeds grotere groep met supermarkten, bakkers en slager zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Onnen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Onnen

Ook boodschappen thuisbezorgen in Onnen? Het staat beslist niet stil. Hoe dit mogelijk is? De kosten voor bezorgen dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Boodschappen, groot en klein zoals Instant chocolademelk en Vlees waren gemakkelijk bij jou in de keuken bezorgd. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Maar het zijn niet slechts de supermarkten die thuisbezorgen. Ook bakkerijen, kaasboeren, slagers bieden vaak al een webshop. Via ons zoekformulier vind jij supermarkten en winkels die de beschikking hebben over bezorg/afhaal mogelijke. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Onnen echt kan. Scroll door voor de voor- en nadelen van deze keuzes. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Barchem.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en het pick-up point?
Meteen bestellen bij de online supermarkt? Maak dan voor jezelf een keuze: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: de zin van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Onnen

 • Laten bezorgen biedt het optimale gemak
 • Je boodschappen vervoerd in een koelbox
 • Je kiest je eigen tijdslot
 • Veilig achteraf betalen met de PIN
 • Kortingscodes en aanbiedingen gelden ook online

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Meestal voordeliger dan bezorgen
 • Je hebt veel aanspraak in de winkel met andere klanten
 • Je hoeft niet thuis te wachten op de bezorger
 • Het aantal pick-up-points groeit hard (Groningen)
 • Bij een supermarkt kan je de vergeten boodschappen nog meenemen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? In de omgeving van Onnen kun je kiezen uit meerdere opties. Al gauw kom je uit bij de online supermarkt. Bij geliefde online supermarkten zoals Odin, Ekoplaza, Plus, Picnic maar ook Dekamarkt, Coop, Dirk, Aldi vind je alle boodschappen snel via het internet. Daarnaast hebben we ook de online bakker, slager of bijvoorbeeld delicatessenwinkels en slijterijen. Bijgaand lees je een verdere beschrijving over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Onnen

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt kan je terecht voor alle boodschappen. Je vindt online enorm veel boodschappen aantrekkelijke kortingen. Verpakkingen Kaassoufflés tot Bindmiddel, van merken als Nice of Ankara. Open direct de beschikbare supers. Let wel goed op de servicekosten (rond €2,50 – €5,00) en de minimale orderwaarde.

Online bakkerij
De super heeft ontzettend veel te bieden. Echter, hier vind je geen producten van de vakman. Bij de online bakker koop je bijvoorbeeld ciabatta en kaiserbroodje. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit.En steeds vaker gewoon bij jou thuisbezorgd!

Online slagerij
Vroeger was het een ondenkbare situatie. Nu is het echter een optie voor iedereen: vlees online bestellen en aan huis leveren in Onnen. Zoek jij een lekker sappig stukje vlees? Maar geen tijd om naar de slager te gaan? Bestel je karbonade en kalfsfricandeau voordelig en gemakkelijk online!

Andere online foodwinkels
Naast de supermarkt, bakkerij en slager kun je via internet meer bestellen. Surf even naar de webshop van delicatessenwinkels, viswinkels, groentewinkels en slijterijen of boerderijwinkels. Maak gebruik van het zoekformulier voor alle online foodwinkels. Gebruik de filters en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Onnen

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Wil je eerst nog meer info? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Een andere prangende vraag? Wij zijn online altijd bereikbaar (09:00-17:00). Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Albert Heijn.

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Onnen?

Open ons bovenstaande overzicht. Jij krijgt dan eenvoudig de online supers, biologische winkels en groentewinkels waar online bestellen mogelijk is.

Wat is het gemak van boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: bezorgen of boodschappen afhalen. De meest populaire optie is thuisbezorgen. Je kunt lekker thuis blijven en sjouwen met kratten of boxen is dus verleden tijd. Welk tijdstip heeft jou voorkeur: 11:50, 15:20 of 19:30. Je vraag je vast af; waarom zou ik überhaupt afhalen? Dit scheelt doorgaans wat geld, en je kan het afhalen wanneer jij dat wil.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De thuisbezorgkosten zijn ontzettend divers. Bij sommige supermarkten is het gratis, echter betaal je bij de andere zo’n €7,00. Onze tip: houd de acties in de gaten waardoor bezorgkosten vervallen. Hierbij kan je denken aan: “geen servicekosten bij bestelling van radijs en sinaasappel”. Met onze boodschappenspot zie je meteen per webshop de bestelkosten.

Hoe snel heb ik de boodschappen in huis?

De meeste supermarkt webwinkels vermelden: bezorging de volgende dag na bestellen. Lokale winkels bezorgen tegenwoordig soms dezelfde dag. Klik op een supermarkt voor de huidige levertijd. Onthoud wel: Bij veel shops is thuisbezorgen op zondag onmogelijk. Dit hangt natuurlijk ook af van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Diepenveen kunnen de voorwaarden afwijkend zijn.

Wat is het minimum bestelbedrag online?

Ook dit wisselt nogal. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimum bestelbedrag van rond de €39. Bij kleinere aanbieders is dit echt heel anders. Hier plaats je een order vanaf €17. Bovendien werkt een deel helemaal niet met een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Onnen