logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Zwijndrecht

Direct online boodschappen doen in Zwijndrecht? Er is enorm veel keuze. In het overzicht check je alle foodwinkels waar je de boodschappen meteen kan bestellen. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, maar onderschat ook niet groenteboeren en ook kaaswinkels. Geef hieronder aan welk type winkel je zoekt. Je kunt vervolgens een keuze maken tussen thuis laten bezorgen of ophalen. Daarna doorzoek jij alle mogelijke aanbieders waar je direct online boodschappen kan bestellen. Van Salami en producten van merken als Fixodent bij de plaatselijke super, tot lamsbout bij de internet-slagerij en rozijnenbrood bij de lokale bakkerij. Het voordeel van online boodschappen doen? Het is erg eenvoudig, de keuze is groot, en je bestelt online gewoon sneller. Het is geen hype: veel supers, slagers en bakkers zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Zwijndrecht.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Zwijndrecht

De boodschappen thuisbezorgen in Zwijndrecht? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. De reden? De servicekosten worden minder, en het aanbod wordt steeds groter. Boodschappen als Geuren of Vloeibare schoonmaakzeep tot in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Maar het zijn niet slechts de regionale supermarkten die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook bakkerijen, visboeren, boerderijwinkels hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In het overzicht hierboven bekijk je bedrijven met een eigen webshop voor internetaankopen. Hier check je direct of boodschappen afhalen / bezorgen bij een online supermarkt in Zwijndrecht echt kan. Onderstaand tref je voornaamste pluspunten van deze alternatieven. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Koedijk.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en het pick-up point?
Ook eenvoudig via internet de boodschappen kopen? Maak dan allereerst een keuze: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Hieronder wordt het kort opgesomd: de waarde van de bezorgservice vs. het pick-up-point.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Zwijndrecht

 • Het bespaart enorm veel tijd
 • Haal de beste productkwaliteit in huis
 • Bezorgd waar + wanneer jij wilt
 • Je betaalt veilig achteraf met de PIN
 • Lege flessen meegeven aan de bezorger

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Zelf afhalen is een stukje voordeliger
 • Het hoeft niet veel tijd te kosten en is gezellig
 • Ideaal als je niet vaak thuis bent
 • Kies voor afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Zuid-Holland)
 • Goed te combineren met bezoek van andere winkels

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? In de buurt van Zwijndrecht kun je kiezen uit meerdere opties. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij landelijke online supers zoals Jumbo, Picnic, Lidl, Odin of bijvoorbeeld Albert Heijn, Boni, Dekamarkt, Aldi koop je alle wekelijke boodschappen via internet. In toenemende mate bestel je ook via internet bij de online bakker, slager en natuurlijk viswinkels en delicatessenwinkels. Lees hieronder meer over de verschillende online winkels.

Supermarkten aanmelden in Zwijndrecht

Online supermarkt
Bij de online supermarkt ontbreekt het aan niets. Je treft hier vrijwel alle producten en aantrekkelijke kortingen. Van Kaasbroodjes tot Kokosdranken, van leveranciers als Two cows of Partisan. Check hierboven de lokale online supers. Geef wel acht op de eventuele bezorgkosten en een bedrag waarvoor je minimaal moet bestellen.

Online bakkerij
De super heeft ontzettend veel te bieden. Je vindt er helaas geen echt ambachtelijke producten. Bij jouw warme bakker koop je o.a. kruidbroodje en buikman. De kwaliteit is superieur. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tot voor kort gebeurde het nog niet echt. Het is nu juist vrij normaal: vlees online bestellen en laten bezorgen op locatie in Zwijndrecht. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar geen tijd om naar de slager te gaan? Scoor je varkensoester en karbonade probleemloos via internet!

Andere online food winkels
Naast de slagerij, bakker en super zijn er meer opties. Surf even naar de webshop van viswinkels, delicatessenwinkels, groentewinkels en boerderijwinkels of biologische winkels. Ga naar ‘t begin van de pagina voor het actuele aanbod in jouw plaats. Maak een keuze uit de shops en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Zwijndrecht

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Zijn er nog onduidelijkheden? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Een andere prangende vraag? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Check nu ook het laatste nieuws over Coupon Plus.

Waar kan ik online boodschappen bestellen in Zwijndrecht?

Open ons bovenstaande overzicht. Hier vind je een actueel overzicht met online supers, kaaswinkels en bakkerijen waar je direct bestellen kan.

Wat is het verschil tussen boodschappen bezorgen en afhalen?

De meeste winkels bieden twee opties na bestellen: boodschappen bezorgen of afhalen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Je hoeft de auto niet in en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 9:10, 15:30 of 19:00. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

De bestelkosten (oftewel bezorgfee) verschillen sterk per winkel. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, maar soms gaat het richting de €6,00. Soms zijn er actieproducten die zorgen voor gratis thuisbezorging. Te denken valt aan: “geen bestelkosten bij bestelling van postelein en zwarte bes”. Dankzij onze handige tool check je per online supermarkt het actuele tarief voor bezorging aan huis.

Hoe lang duurt het tot ik mijn boodschappen in huis heb?

Standaard online supermarkten beloven: in 24 uur heb je de boodschappen in huis. We zien zelfs supermarkten met same day delivery. Bekijk een populaire foodshop en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Let op: Zondag is vaak geen bezorgdag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Omtrent Boodschappen bezorgen Naaldwijk is de levertijd weer afwijkend.

Hoe hoog bedraagt het minimale bestelbedrag?

Dit verschilt per supermarkt of winkel. Klanten van bekende supers zijn gewend aan een minimaal orderbedrag van ruwweg €30. Bij kleinere aanbieders is dit echt heel anders. Het orderbedrag ligt daar vaak niet hoger dan €6. Bij de afhaalwinkels geldt normaal gesproken geen minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Zwijndrecht