logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Venray

Starten met online boodschappen doen in Venray? Het aantal online shops groeit hard. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar jij online boodschappen kunt bestellen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de (lokale) supermarkt, maar we zien ook mooie ontwikkelingen onder groentewinkels of bijvoorbeeld fruit winkels. Geef hieronder eerst aan waar je naar op zoek bent. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen ophalen en bezorgen. Vervolgens zie je ‘n overzicht met winkels waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Deodorant en producten van merken als bijvoorbeeld Post Scriptum in de webshop van de supermarkten, tot entrecóte bij de vertrouwde slagerij en speltbrood in de webshop van de bakker. De voordelen? Je bestelt waar en wanneer je wil, alles is vrijwel op voorraad, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Het is geen hype: veel supers, slagers en bakkers zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Venray.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Venray

Laat boodschappen thuisbezorgen in Venray? Vandaag de dag is het populairder dan ooit. Waarom? Het is minder duur geworden, en bij steeds meer huishoudens kan er worden bezorgd. Al je benodigde boodschappen zoals Provencaalse kruidenmix en Pastasauzen thuisbezorgd wanneer je wil. Je zet het in de (koel)kast en klaar ben je. Het zijn allang niet meer alleen de regionale supers die de boodschappen bij je bezorgen. Ook fruitwinkels, delicatessenwinkels, visboeren hebben vaak al een eigen webshop. In ons overzicht bekijk je winkels waar je direct kan bestellen. Je ziet meteen of afhalen en/of bezorgen door een online supermarkt in Venray ook daadwerkelijk kan. Scroll door voor de belangrijkste voordelen van deze bezorgmethodes. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Groeningen.

Een keuze maken tussen boodschappen bezorgen en afhalen
Meteen bestellen bij de online supermarkt? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: de zin van zowel bezorgen als afhalen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Venray

 • Je houdt tijd over voor andere dingen
 • Gekoelde bezorging voor maximale kwaliteit
 • Bezorgd waar + wanneer jij wilt
 • Geen cash geld nodig, gewoon pinnen
 • Aanbiedingen in de winkel zijn ook online te verkrijgen

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Het pick-up-point is aanzienlijk goedkoper
 • Binnen 5 minuten weer op weg.
 • De boodschappen staan de hele dag voor je klaar
 • Uit je werk of tussendoor even snel een pick-up punt bezoeken (Limburg)
 • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? Nabij Venray kun je kiezen uit meerdere opties. Populair is met name de online supermarkt. Bij gewilde supermarkten zoals Lidl, Picnic, Jan Linders, Odin of Aldi, Coop, Hoogvliet, Deen vind je een groot assortiment boodschappen via internet. In toenemende mate bestel je ook via internet bij de online bakkerij, slagerij en ook groenteboeren en viszaken. Beneden check je meer informatie over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Venray

Online supermarkt
In de online-supermarkt kan je in principe alles wel vinden. Enorm veel keuze en altijd voordelig. Spullen als Snoeprollen tot Mexicaanse mix, van labels als Cif of Campari. Zoek hierboven de lokale online supers. Let op de mogelijke servicekosten en het drempelbedrag voor bestellen.

Online bakkerij
Het assortiment van de super is indrukwekkend. Maar het ontbreekt aan boodschappen die traditioneel bereid zijn. In de webshop van de bakkerij vind je traditioneel bereide producten als krentenbrood en naanbrood. De kwaliteit is superieur. En de bezorgbakkerij komt steeds vaker langs!

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: vlees bestellen bij de online slagerij en thuis laten bezorgen in Venray. Zoek jij een lekker sappig stukje vlees? Maar zit de slager niet bij jou om de hoek? Scoor je varkenspoot of varkensrollade snel en eenvoudig op het internet!

Andere online food winkels
Net als de super, slagerij en bakker kun je via internet meer bestellen. Neem nou de kaaswinkels, delicatessenwinkels, viswinkels en biologische winkels of slijterijen. Check hierboven het schema voor alle online foodwinkels. Geef je voorkeuren door en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Venray

Wil je graag online bestellen? Wil je eerst nog meer info? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Is je vraag niet helemaal beantwoord? Stuur ons dan gerust een berichtje. Wij proberen gauw met een passend antwoord te komen. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Kortingscodes Picnic.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Venray?

Gebruik onze zoekfunctie. Daar tref je alle online supers, kaaswinkels en bakkerijen waar internet bestelling worden geaccepteerd.

Wat is het verschil tussen boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: boodschappen afhalen of bezorgen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Jouw aankoop wordt bezorgd en je hoeft niets te tillen. Welk bezorgslot kies jij? 10:00, 13:10 of 21:20. Wat is het nut van een pick-up point? Je betaalt minder servicekosten, en wachten op de bezorgservice hoeft niet.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) liggen sterk uiteen. Bij de ene super is thuisbezorgen gratis, echter is het gebruikelijke bedrag +/- €5,50. Soms zijn er actieproducten waardoor je geen bezorgkosten betaalt. Bijv. “geen servicekosten bij bestelling van wittekool en santol”. Dankzij onze handige tool achterhaal je eenvoudig per webshop de huidige bezorgkosten.

Moet ik lang wachten voordat ik de boodschappen krijg?

Het gros van de supermarkten en foodwinkels garanderen: bezorging de volgende dag na bestellen. Soms kan het (tegen meerprijs) dezelfde dag worden bezorgd. Kies een van de aanbieders en je vindt vanzelf de levertijd. Denk erom: Veel winkels leveren niet op zondag. Hier zitten ook verschillen per plaats. Inzake Boodschappen bezorgen Katwoude kan dit geheel anders zijn.

Met welk minimum bestelbedrag moet ik rekening houden?

Dit varieert enorm per aanbieder. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimaal bestelbedrag van zo’n €37. Bij ambachtelijke filialen is dit vaak minder. Hier plaats je een order vanaf €17. Maar soms is er überhaupt geen minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Venray