logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Roermond

Vandaag nog online boodschappen doen in Roermond? Mogelijkheden in overvloed! In het onderstaande overzicht vind je aanbieders waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. Denk aan online supermarkten, en in toenemende mate de lokale groenteboeren of boerderijwinkels. Geef hieronder aan welk type winkel je zoekt. Je kunt vervolgens een keuze maken tussen ophalen en bezorgen. Vervolgens zie je alle zaken waar je direct online boodschappen kan bestellen. Van Pleisters en/of boodschappen van het merk Domaine de la Vouger bij de lokale supermarkt, tot kalfsfilet bij de warme slager en tijgerbrood bij de bekende bakkerij. De voordelen? Het is super simpel, alles is vrijwel op voorraad, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Steeds meer supermarkten werken al mee aan boodschappen bezorgen in Roermond.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Roermond

Je boodschappen thuisbezorgen in Roermond? Het lijkt nu definitief te zijn doorgebroken. Waarom? Het wordt goedkoper, en het aantal aanbieder stijgt. Boodschappen, groot en klein zoals Toiletverfrisser en Ijstaart thuisbezorgd wanneer je wil. Je hoeft het alleen nog maar op te bergen. Let op: het zijn niet uitsluitend regionale supers die de boodschappen bij jou thuisbezorgen. Ook groentewinkels, fruitwinkels, delicatessenwinkels hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In de lijst hierboven vind je alle zaken die een webwinkel aanbiedingen voor online kopen. Je ziet meteen of afhalen en/of bezorgen door een online supermarkt in Roermond beschikbaar is. Hieronder lees alles over voordelen en nadelen van beide opties. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Darp.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en het pick-up point?
Direct vanuit huis online bestellen? Zorg dan dat je voor jezelf weet: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Hieronder wordt het kort opgesomd: de voordelen van beide alternatieven.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Roermond

 • Geen gezeul met zware boodschappen
 • 100% versgarantie
 • Supersnelle en correcte levering
 • In de winkel of bij levering betalen
 • Aanbiedingen in de winkel zijn ook online te verkrijgen

Positieve aspecten van boodschappen afhalen

 • Je bespaart op bezorgkosten en de servicefee
 • De boodschappen staan netjes voor je klaar
 • Je hoeft niet te wachten tot boodschappen geleverd zijn
 • Het aantal pick-up-points groeit hard (Groningen)
 • Handig als je ook andere winkels gaat bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Voordelen in overvloed. Begin nu met online boodschappen doen. In en rondom Roermond heb je wel wat te kiezen. Populair is met name de online supermarkt. Bij geliefde online supers als Spar, Picnic, Odin, Jumbo maar ook Coop, Dekamarkt, Albert Heijn, Dirk koop jij de dagelijkse boodschappen online via tablet of smartphone. Maar er is veel meer op internet: online slager, bakker en niet te vergeten viswinkels en kaaswinkels. Hieronder bekijk je meer info over de verschillende online winkels.

Supermarkten aanmelden in Roermond

Online supermarkt
In de online-supermarkt vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. Enorm veel keuze en mooie aanbiedingen. Boodschappen als Koken tot Oosters, van bekende merken als Want Want en Jamies. Vind bovenaan de pagina de beschikbare supers. Wees bedacht op eventuele bezorgkosten en het drempelbedrag voor bestellen.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Echter, hier vind je geen boodschappen die traditioneel bereid zijn. In de webshop van de bakkerij vind je voedzame balep korkum en builbrood. 100% met passie gebakken. En steeds vaker gewoon bij jou thuisbezorgd!

Online slagerij
Tot voor kort gebeurde het nog niet echt. Tegenwoordig gebeurt het volop: vlees bestellen bij de online slagerij en thuis laten bezorgen in Roermond. Zoek jij een lekker sappig stukje vlees? Is de keurslager voor jou echter omwille van de tijd geen optie? Bestel jouw paardenrookvlees en kalfsschnitzel dan gewoon online!

Andere online food winkels
Afgezien van de slagerij, supermarkt en bakkerij zijn er meer smaken. Denk aan de online kaaswinkels, viswinkels, groentewinkels en slijterijen of chocolateries. Check hierboven het schema voor het volledige aanbod. Klik op een van de filters en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Roermond

Gewoon eens online boodschappen doen? Maar zit je nog ergens mee? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Tip: bekijk ook eens meer over Boni actiecodes.

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Roermond?

Gebruik onze zoekfunctie. Daar bekijk jij supermarkten, biologische winkels, delicatessenwinkels waar online bestellen mogelijk is.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: afhalen of boodschappen bezorgen. Zo’n 80% kiest voor bezorgen. Het komt allemaal naar je toe en sjouwen met kratten of boxen is dus verleden tijd. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 10:00, 14:20 of 21:10. En ‘t voordeel van zelf ophalen in de winkel? Dit is voordelig (soms gratis), en jij bepaalt zelf wanneer je ‘t afhaalt.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De bestelkosten (oftewel bezorgfee) verschillen per aanbieder. Heel af en toe is het helemaal gratis, en bij andere supers kost het zo €8,00. Advies: let op alle actuele kortingen die gratis bezorging mogelijk maken. Denk aan “geen bestelkosten bij aankoop van sperzieboon en lychee”. Via ons zoeksysteem check je per webwinkel de bezorgkosten (evt. per bestelbedrag).

Wat is de actuele bezorgtijd?

Innovatieve supermarkt webwinkels vermelden: bezorging de volgende dag na bestellen. Tegen een meerprijs kan er zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Bekijk een populaire foodshop en vind details over levertijden en bezorgopties. Belangrijk: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. De levertijd verschilt vaak per postcode. Omtrent Boodschappen bezorgen Geervliet zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Hoe hoog bedraagt het minimale bestelbedrag?

Dit varieert enorm per aanbieder. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimaal bestelbedrag van om en nabij de €31. Bij startende aanbieders zie je dit gelukkig vaak niet. Het orderbedrag ligt daar vaak niet hoger dan €23. Bovendien werkt een deel helemaal niet met een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Roermond