logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Ridderkerk

Het gemak ontdekken van online boodschappen doen in Ridderkerk? Dan valt er in elk geval wat te kiezen. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je direct online boodschappen kunt doen. Denk aan online supermarkten, maar denk ook aan chocolateriesen ook kleinschalige winkels. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Je kunt daarna nog kiezen voor 2 filters: thuis laten bezorgen of ophalen. Voorts zie je ‘n overzicht met filialen waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Nutrilon of artikelen van het merk Cesar in de webshop van de supermarkt, tot rundergehakt bij de buurt-slager en ciabatta bij de bekende bakkers. Wat het gemak is? Het is super simpel, alles is vrijwel op voorraad, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Een groeiend aantal supers zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Ridderkerk.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Ridderkerk

De boodschappen thuisbezorgen in Ridderkerk? Het staat beslist niet stil. Hoe dat komt? De kosten voor bezorgen dalen, en er zijn steeds meer aanbieders. Al je benodigde boodschappen zoals Frituur of Mondverzorging en koortslip worden, indien gewenst, tot in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Het zijn niet uitsluitend de vertrouwde supers die de boodschappen bij je bezorgen. Ook delicatessenwinkels, boerderijwinkels, bakkerijen bieden vaak al een webshop. Met onze zoekmachine tref je meerde leveranciers waar online boodschappen doen mogelijk is. Op de detailpagina zie je ook of ophalen / bezorgen bij zo’n online supermarkt in Ridderkerk ook daadwerkelijk kan. Hieronder lees alles over voornaamste pluspunten van zowel afhalen als bezorgen. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Castelre.

Boodschappen bezorgen of afhalen
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Dan sta je direct voor een keuze: Wil ik dat mijn boodschappen worden thuisbezorgd of haal ik het zelf op? Hieronder vind je in het kort het profijt dat je hebt van de verschillende opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Ridderkerk

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je boodschappen vervoerd in een koelbox
 • Je bepaalt zelf wanneer het bezorgd wordt
 • Afrekenen kan via iDeal of met de bankpas
 • Lege flessen meegeven aan de bezorger

Positieve aspecten van boodschappen afhalen

 • Boodschappen ophalen in de winkel is goedkoop
 • Je hebt veel aanspraak in de winkel met andere klanten
 • Kies je eigen afhaaltijd
 • Op verschillende plekken zijn afhaalpunten (Zuid-Holland)
 • Als je toch in de winkel bent pak je ook de vergeten boodschappen mee

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? Nabij Ridderkerk heb je wel wat te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij vertrouwde online supermarkten als Spar, Plus, Odin, Ekoplaza en natuurlijk Dekamarkt, Albert Heijn, Deen, Dirk koop jij de dagelijkse boodschappen snel via het internet. Daarnaast hebben we ook de online slager, bakker en zelfs groenteboeren en kaasboeren. Beneden check je meer informatie over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Ridderkerk

Online supermarkt
In de supermarkt-webwinkel vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. Je vindt online enorm veel boodschappen de beste aanbiedingen. Boodschappen als Koffiefilters tot Frisse fruitdrank, van merken zoals Dallmayr en Legner. Check nu alle online supers. Houd wel rekening met een bijdrage voor bezorging aan huis en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Er zijn ongelofelijk veel boodschappen te koop in de supermarkt. Echter, hier vind je geen “vakman” producten. In de webwinkel van de bakkerij vind je broden als broeder of tarvo. Dit zijn echt kwaliteitsproducten. En steeds vaker gewoon bij jou thuisbezorgd!

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. We zien het nu steeds meer: vlees bestellen bij de online slagerij en laten thuisbezorgen in Ridderkerk. Zoek jij altijd het neusje van de zalm? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Koop je varkensoester of ossehaas super simpel op het internet!

Andere online foodwinkels
Behalve de slagerij, bakker en super zijn er meer opties. Probeer eens de groentewinkels, delicatessenwinkels, kaaswinkels en chocolateries of slijterijen. Scroll vlug omhoog voor het actuele aanbod in jouw plaats. Klik op een van de filters en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Ridderkerk

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Zoek jij nog wat extra uitleg? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Heb jij nog aanvullende vragen of opmerkingen? Je kunt ons op elk moment een vraag stellen. Wij proberen gauw met een passend antwoord te komen. Nieuw online: onze pagina over Dekamarkt actie.

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Ridderkerk?

Open ons bovenstaande overzicht. Hier vind je eenvoudig online supers, slagers en bakkerijen waar je meteen een bestelling kan plaatsen.

Wat is het onderscheid tussen boodschappen bezorgen en afhalen?

Standaard heb je online vaak twee alternatieven: afhalen of boodschappen bezorgen. Zo’n 80% kiest voor bezorgen. Het komt allemaal naar je toe en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Verschillende tijdstippen mogelijk: 8:30, 16:00 of 21:00. Wat is het nut van een pick-up point? Het is goedkoper, en je niet onnodig hoeft te wachten op de bezorger.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) zijn enorm afwijkend. Een enkele supermarkt bezorgt gratis, en soms betaal je ongeveer €5,00. Regelmatig heb je actiecodes waardoor bezorgkosten vervallen. Hierbij kan je denken aan: “geen servicekosten bij aankoop van ingerolde palmvaren en perzik”. Op boodschappenspot.nl vind je zo per online foodwinkel de huidige bezorgkosten.

Moet ik lang wachten voordat ik de boodschappen krijg?

Innovatieve supermarkt webwinkels zeggen: binnen 24 uur wordt je bestelling bezorgd. Een nieuwe service is de same day delivery. Klik op een supermarkt en je vindt vanzelf de levertijd. Belangrijk: Zondag = geen bezorgdag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Aangaande Boodschappen bezorgen Froombosch zijn de levertijden wellicht anders.

Wat is het minimum orderbedrag?

Dit verschilt nogal per webwinkel. De bekende supers hebben vaak nog een minimaal bestelbedrag van zo’n €61. Bij kleinere webwinkels is dit vaak minder. Vaak kan je hier al terecht vanaf €18. Maar soms is er überhaupt geen minimum orderwaarde.

boodschappen bezorgen Ridderkerk