Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Poiesz start met boodschappen bezorgen

Het is je mogelijk ontgaan maar de Poiesz bezorgservice is gelanceerd. Afgelopen maand zijn de eerste klanten begonnen met bestellen. De Poiesz, die vooral in het noorden van Nederland actief is biedt een bezorgdienst en pick-up-service aan. Met tientallen filialen is deze supermarkt zeker geen kleine speler. De service wordt echter wel regionaal aangeboden. Dit betekend dat je in Zeeland of Limburg bijvoorbeeld niet kunt bestellen. Poiesz staat bekend om zijn persoonlijke klantbenadering en wil dit ook in de bezorgservice terug laten komen. Vertrouwde gezichten brengen de boodschappen aan huis. Er is daarnaast ook een partnership met Van Smaak gestart. Dit bedrijf levert kant-en-klaar maaltijden aan huis. Klanten van de supermarkt kunnen dus ook gemakkelijk verse maaltijden bestellen.

Poiesz Bezorgservice

Grote vraag is natuurlijk, wat kost dat dan. Nou er zijn hele interessant voorwaarden bij deze winkel. Je hoeft slecht voor minimaal €40 te bestellen. Daarmee is het een voordelige supermarkt qua minimum bestelbedrag. Bezorging is vanaf dit bedrag ook altijd gratis. Je betaald dus verder geen servicekosten. Ook de pick-up faciliteiten zijn volledig gratis bij een online bestelling. Hieronder nog even een korte opsomming van alle voordelen van deze service.

 • Minimaal bestelbedrag is €40.
 • Altijd gratis de boodschappen afhalen bij een pick-up-point.
 • Altijd gratis de boodschappen laten bezorgen aan huis.
 • Maaltijden van “Van Smaak” mee-bestellen.
 • Persoonlijk service en bezorging

poiesz boodschappenservice


Voordelen van Poiesz

Wil jij weten waarom je bij deze winkel zou moeten bestellen? Hieronder hebben we een groot aantal unieke aspecten voor je op een rijtje gezet. Ook zakelijke klanten kunnen gebruik van deze service maken. Voor meer informatie kun je de Poiesz supermarkt pagina bekijken. Eventueel vind je daar ook alle actueel aanbiedingen en kortingen.

 1. Betalen met de Pin
 2. Maandag tot zaterdag
 3. Diverse spaaracties
 4. Statiegeld wordt verrekend
 5. Altijd verse groente en fruit
 6. Wekelijks 100+ aanbiedingen
 7. Unieke opwarmmaaltijden
 8. Gebak en taarten bestellen
 9. Meer dan 65 winkels in Noord Nederland