logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Odoornerveen

Meteen online boodschappen doen in Odoornerveen? Mogelijkheden in overvloed! Boodschappenspot.nl biedt inzicht in alle winkels waar je online boodschappen doen. Zo bestel je bij de online super, maar we zien ook mooie ontwikkelingen onder slagerijen en ook delicatessenwinkels. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Kies eventueel voor ophalen en bezorgen. Daaropvolgend tref je een duidelijke lijst met (web)winkels die je kunt bezoeken om online je boodschappen te doen. Van Verse stokbrood en/of producten van merken als Masterbeef bij de online super, tot lamsbout in de webshop van de slager en maïsbrood in de webshop van de bakkers. Waarom je dit moet doen? Bestellen is een makkie, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en het kost je amper tijd. Het is geen hype: veel (lokale) supers doen al aan boodschappen bezorgen in Odoornerveen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Odoornerveen

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgen in Odoornerveen? Een groeiend aantal mensen maakt er gebruik van. De reden? De bezorgkosten zijn flink verlaagd, en het aanbod wordt steeds groter. Boodschappen, groot en klein zoals Perziken en nectarines en Verse kant-en-klaar maaltijden en salades in de keuken afgeleverd wanneer jij dat wil. Je zet het in de (koel)kast en klaar ben je. Het zijn allang niet meer alleen de supers die de boodschappen bij je bezorgen. Ook boerderijwinkels, groentewinkels, bakkerijen accepteren in toenemende mate ook online bestellingen. In de lijst hierboven tref je meerde filialen waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Odoornerveen beschikbaar is. Hieronder lees alles over meest gehoorde voordelen van de beide mogelijkheden. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Online boodschappen doen Austerlitz.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Ga dan voor jezelf na: Wil ik dat mijn boodschappen worden thuisbezorgd of haal ik het zelf op? Hierna vind je het gemak van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Odoornerveen

 • Vergeet die autoritten naar het centrum
 • Gekoeld vervoer voor maximale versheid
 • Je ontvangt SMS met specifieke bezorgtijd
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Het statiegeld wordt meteen verrekend op de bon

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Bespaar op de servicekosten door zelf af te halen
 • Het sociale aspect is erg leuk en praktisch
 • Makkelijk voor mensen die weinig thuis zijn
 • Kies voor een pick-up-point bij jou in de buurt (Drenthe)
 • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil jij graag starten met online boodschappen doen? In de regio Odoornerveen zijn meerdere filialen online actief. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij vooraanstaande supers als Picnic, Plus, Ekoplaza, Odin en Albert Heijn, Coop, Hoogvliet, Boni bestel je duizenden boodschappen online via tablet of smartphone. Tegenwoordig vind je op internet ook de online slagerijen, bakkerijen en natuurlijk viszaken en kaasboeren. Beneden check je meer informatie over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Odoornerveen

Online supermarkt
In de supermarkt-webwinkel kan je in principe alles wel vinden. Alle a-merken en voordelige acties. Verpakkingen Deodorant tot Kippensoep, van labels als Arterin of La Tourangelle. Check nu de lokale online supers. Let wel goed op de waarschijnlijk aanwezige bezorgfee en het drempelbedrag voor bestellen.

Online bakkerij
De super heeft ontzettend veel te bieden. Je vindt er helaas geen echte / traditionele artikelen. In de webshop van de bakkerij vind je heerlijke kerststol of roggebrood. Altijd de beste kwaliteit. En in toenemende mate bij je bezorgd.

Online slagerij
Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: vlees bestellen bij de online slagerij en laten thuisbezorgen in Odoornerveen. Wil jij het beste van het beste? Maar heb jij weinig tijd om een slagerij binnen te lopen? Bestel je kalfsfricandeau of varkensgehakt dan gewoon op het internet!

Andere online food winkels
Naast de supermarkt, slagerij en bakker is er online nog veel meer. Voorbeelden zijn delicatessenwinkels, viswinkels, groentewinkels en chocolateries of boerderijwinkels. Check hierboven het schema voor het volledige aanbod. Specificeer je wensen en koop snel online.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Odoornerveen

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Maar heb je nog twijfels? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Is je vraag niet helemaal beantwoord? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Tip: bekijk ook eens meer over Korting Albert Heijn.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Odoornerveen?

Open ons bovenstaande overzicht. Daar bekijk jij online supermarkten, chocolateries en kaaswinkels waar de mogelijkheid tot online bestellen is.

Waarom zou ik kiezen voor boodschappen bezorgen en afhalen?

Er worden vaak twee mogelijkheden geboden: bezorgen of boodschappen afhalen. Bezorging aan huis geniet vaak de voorkeur. Het komt allemaal naar je toe en jij bent volledig vrij om iets anders te doen. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 8:40, 16:10 of 20:20. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? Je betaalt minder servicekosten, en je kan het afhalen wanneer jij dat wil.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

De kosten van bezorging aan huis kunnen onderling enorm verschillen. Enkele supermarkten bezorgen gratis, en bij andere supers kost het zo €4,50. Onze tip: houd de acties in de gaten die gratis bezorging mogelijk maken. Te denken valt aan: “gratis bezorgen bij aankoop van augurk of jackfruit”. In het bovenstaande overzicht check je per super / winkel de servicekosten.

Moet ik lang wachten voordat ik de boodschappen krijg?

Eigenlijk is het zo dat online supermarkten verzekeren: bezorging de volgende dag na bestellen. Lokale winkels bezorgen tegenwoordig soms dezelfde dag. Bezoek een van getoonde shops voor de huidige levertijd. Actueel: Zondag = geen bezorgdag. Dit verschilt per plaats. Wat betreft Boodschappen bezorgen Deil kan dit geheel anders zijn.

Met welk minimum bestelbedrag moet ik rekening houden?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Klanten van bekende supers zijn gewend aan een minimum orderbedrag van circa €66. Bij startende filialen ben je vaak minder kwijt. Het bestelbedrag is hier meestal niet groter dan €22. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimum orderwaarde.

boodschappen bezorgen Odoornerveen