logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Nijmegen

Starten met online boodschappen doen in Nijmegen? Mogelijkheden in overvloed! Op Boodschappenspot.nl vind je alle food-winkels waar je online boodschappen doen. Allereerst zijn er de online supers, maar je bestelt steeds vaker ook online bij slagerijen en ook slijterijen. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Kies daarna voor thuis laten bezorgen of ophalen. Hierna doorzoek jij alle mogelijke zaken waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Gekookte worst en/of boodschappen van Mekkafood bij de bekende super, tot rundergehakt bij de vertrouwde slager en maïsbrood bij de internet-bakker. Waarom je dit moet doen? Bestellen is een makkie, de keuze is groot, en het kan erg snel. Het is geen hype: veel supers, slagers en bakkers zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Nijmegen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Nijmegen

Handig alle boodschappen thuisbezorgen in Nijmegen? Steeds meer mensen maken er gebruik van. Waar dan vandaan komt? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en het aantal aanbieder stijgt. Al je benodigde boodschappen zoals Bladsla of Noedels comfortabel bij je in de keuken bezorgd. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Het zijn niet uitsluitend de regionale supermarkten met een bezorgdienst. Ook groentewinkels, visboeren, boerderijwinkels bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. In de onderstaande lijst lees je over bedrijven die een webwinkel aanbiedingen voor online kopen. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Nijmegen ook daadwerkelijk kan. Houd rekening met de voornaamste pluspunten van deze alternatieven. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Amerongen.

De belangrijkste voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen
Wil je online boodschappen doen een kans geven? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Kies ik voor boodschappen afhalen of bezorgen? Lees verder voor de zin van de bezorgservice vs. het pick-up-point.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Nijmegen

 • Vergeet die autoritten naar het centrum
 • Ongekoelde artikelen worden in handige klapkratten bezorgd
 • Je ontvangt SMS met specifieke bezorgtijd
 • Contactloos betalen of online betaalmethodes
 • Lege flessen en kratten mag je retourneren

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Zelf afhalen is een stukje voordeliger
 • Vraag advies over producten of recepten in winkel
 • Kies je eigen afhaaltijd
 • Onderweg makkelijk je boodschappen afhalen (Gelderland)
 • In de stad kun je nog snel wat andere winkels bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. Nabij Nijmegen kun je bij diverse winkels bestellen. Al gauw kom je uit bij de online supermarkt. Bij populaire online supers als Jan Linders, Odin, Lidl, Jumbo en bijv. Aldi, Boni, Dirk, Hoogvliet koop jij de dagelijkse boodschappen eenvoudig online. Maar je bestelt ook online bij de online bakkers, slagers en niet te vergeten groentewinkels en boerderijwinkels. Beneden check je meer informatie over de soorten aanbieders.

Supermarkten aanmelden in Nijmegen

Online supermarkt
Bij de internet-supermarkt kan je in principe alles wel vinden. Keuze uit duizenden producten en mooie aanbiedingen. Artikelen als Vuilniszakken tot Volle witte wijn, van labels als Suprimal of Lanzerac. Zie bovenaan de online-supers in jouw buurt. Kijk altijd goed naar de mogelijke servicekosten en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Er zijn ongelofelijk veel boodschappen te koop in de supermarkt. Je koopt daar alleen geen “vakman” producten. Internet bakkerijen bieden meer zoals o.a. kruidbroodje of volkorenbrood. Simpelweg het beste van het beste. En de bakker is ook vaak al online te vinden.

Online slagerij
Voorheen gebeurde het amper. Tegenwoordig gebeurt het volop: online vlees bestellen en aan huis leveren in Nijmegen. Zoek jij altijd het neusje van de zalm? Echter, kom je niet iedere week bij de slager over de vloer? Bestel je hamlap of varkenskotelet voordelig en gemakkelijk op het internet!

Andere online foodwinkels
Gelijk aan de supermarkt, bakkerij en slager zijn er meer opties. Als voorbeeld noemen we kaaswinkels, viswinkels, groentewinkels en biologische winkels of slijterijen. Bekijk het overzicht voor alle online foodwinkels. Maak een keuze uit de shops en bestel direct online.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Nijmegen

Wil je ‘t online wel eens proberen? Maar is iets niet duidelijk? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande vragen. Heb jij nog aanvullende vragen of opmerkingen? Schroom niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder en bekijken de mogelijkheden. Tip: bekijk ook eens meer over Actiecode Albert Heijn.

Welke webshops bieden online boodschappen bestellen in Nijmegen?

Gebruik onze zoekfunctie. Daar tref je alle online supers, biologische winkels, slagers waar internet bestelling worden geaccepteerd.

Wat zijn de pluspunten van boodschappen bezorgen en afhalen?

Er worden vaak twee mogelijkheden geboden: afhalen of boodschappen bezorgen. Bezorging aan huis geniet vaak de voorkeur. Je bestelling wordt geleverd en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 8:50, 14:00 of 22:00. En ‘t voordeel van zelf ophalen in de winkel? Je betaalt minder of niets aan servicekosten, en je kan het afhalen wanneer jij dat wil.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

Kosten voor thuisbezorgen (servicefee) kunnen onderling enorm verschillen. Enkele supermarkten bezorgen gratis, en bij een volgende super is het €8,00. Regelmatig heb je actiecodes die mogelijk een gratis bezorging opleveren. Een voorbeeld: “geen bestelkosten bij bestelling van takako en bes”. Met behulp van onze zoekfunctie zie je per online supermarkt de bijdrage voor thuisbezorging.

Wat is de levertijd van boodschappen?

Innovatieve internet supers en foodshops bieden: wij bezorgen binnen 24 uur. Tegen een meerprijs kan er zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Klik simpelweg op een aanbieder en je vindt vanzelf de levertijd. Actueel: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit is ook regiogebonden. Omtrent Boodschappen bezorgen De Bult kunnen de bezorgtijden afwijken.

Is er een minimum bestelbedrag als ik online bestel?

Dit verschilt nogal per webwinkel. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimaal orderbedrag van gemiddeld €61. Bij innovatieve webwinkels is dit echt heel anders. Hier kan je dus ook een bescheiden bestelling plaatsen van €24. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Nijmegen