logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Nederland

Direct online boodschappen doen in Nederland? Er zijn steeds meer mogelijkheden. Hier tref je alle online food shops die online boodschappen doen mogelijk maken. Allereerst zijn er de online supers, maar onderschat ook niet groenteboeren of slijterijen. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Vervolgens klik op een van volgende opties: ophalen en bezorgen. Vervolgens vind je alle filialen waar je direct online boodschappen kan bestellen. Van Slavinken en boomstam of artikelen van het merk Kung Fu bij de online supermarkt, tot paardenrookvlees bij de buurt-slager en balep korkum bij de plaatselijke bakkerij. De voordelen? Het is erg eenvoudig, geen uitverkochte producten, en het resulteert in meer vrije tijd. Een mooi aantal supermarkten zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Nederland.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Nederland

Alle boodschappen thuisbezorgen in Nederland? Het staat beslist niet stil. Waar dan vandaan komt? De bezorgkosten dalen, en bij steeds meer huishoudens kan er worden bezorgd. Boodschappen, groot en klein zoals Lamsvlees of Bakboter en braadboter worden tot in de keuken bezorgd. Je zet het in de (koel)kast en klaar ben je. Opvallend: Het zijn niet langer louter de lokale supers die de boodschappen bij jou thuisbezorgen. Ook delicatessenwinkels, fruitwinkels, bakkerijen bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. Hierboven lees je over aanbieders waar online boodschappen doen mogelijk is. Je komt er dan ook achter of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Nederland al kan. Onderstaand tref je belangrijkste voordelen van zowel afhalen als bezorgen. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Zwammerdam.

De belangrijkste voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Maak dan zelf de afweging: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder vind je in het kort de waarde van de bezorgservice vs. het pick-up-point.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Nederland

 • Je bespaart al gauw een uur per week
 • Haal de beste productkwaliteit in huis
 • Je kiest je eigen tijdslot
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Leenkratten kunnen bij nieuwe bestelling hergebruikt worden

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Je betaald vaak geen servicekosten
 • Klantvriendelijk personeel en goed advies in winkel
 • Ideaal als je niet vaak thuis bent
 • Afhalen gaat gemakkelijk bij diverse lokale ophaalpunten (Overijssel)
 • Bij een supermarkt kan je de vergeten boodschappen nog meenemen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil jij graag starten met online boodschappen doen? In en nabij Nederland kun je bij diverse winkels bestellen. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij grote online supers zoals Spar, Picnic, Ekoplaza, Jan Linders en ook Albert Heijn, Aldi, Hoogvliet, Deen vind je alle boodschappen eenvoudig via je PC, laptop of telefoon.Maar steeds vaker kan je online ook terecht bij de online slager, bakker plus zeker de boerderijwinkels en slijterijen. Onderaan deze pagina check je gegevens over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Nederland

Online supermarkt
Bij de online supermarkt vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. Je vindt online enorm veel boodschappen altijd voordelig. Verpakkingen Wc-papier tot Gele rijst, van merken zoals Organix of The Tea Brewery. Zoek hierboven de online supermarkten. Let wel goed op de waarschijnlijk aanwezige bezorgfee en een minimaal orderbedrag.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. Je besteld daar jammer genoeg weinig artikelen van ambachtelijke oorsprong. Bij de online bakkerij bestel je bijvoorbeeld maïsbrood of casinobrood. De kwaliteit is superieur. En de bakker is ook vaak al online te vinden.

Online slagerij
Je moest er vroeger veel geld voor betalen. Vandaag de dag gebeurt het al volop: vlees online bestellen en laten bezorgen op locatie in Nederland. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar geen tijd om naar de slager te gaan? Scoor je varkensgehakt en kalfshaas vlot en goedkoop bij de online slager!

Andere online food winkels
Net als de slagerij, bakker en super zijn er meer smaken. Neem nou de kaaswinkels, viswinkels, delicatessenwinkels en boerderijwinkels of slijterijen. Check hierboven het schema voor het volledige aanbod. Klik op een van de filters en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Nederland

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Wil je eerst nog meer info? De onderstaande vragen komen veel voorbij. Wil je iets anders weten? Stuur ons dan gerust een berichtje. Ons team zal jou snel van dienst zijn. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Spar thuisbezorgen.

Hoe bekijk ik de opties voor online boodschappen bestellen in Nederland?

Gebruik op deze pagina de zoekbalk. Daar bekijk jij online supermarkten, boerderijwinkels en delicatessenwinkels waar internet bestelling worden geaccepteerd.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Veel online winkels bieden 2 opties: boodschappen afhalen of bezorgen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je hoeft de auto niet in en jij bent volledig vrij om iets anders te doen. Je kunt ze laten komen rond 8:40, 16:10 of 21:10. Wat is het nut van een pick-up point? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en jij pikt het zo op wanneer je naar huis rijdt.

Wat ben ik gemiddeld kwijt aan bezorgkosten?

Kosten voor thuisbezorgen (servicefee) kunnen onderling enorm verschillen. Heel af en toe is het helemaal gratis, en bij andere supers kost het zo €3,50. Let goed op eventuele aanbiedingen voor gratis bezorgen. Bijvoorbeeld: “gratis bezorging bij aankoop van ayote of ramboetan”. Via het overzicht bovenaan de pagina achterhaal je eenvoudig per webshop de huidige bezorgkosten.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Eigenlijk is het zo dat online supers/bakkers/slagers beloven: wij bezorgen binnen 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Selecteer de gewenste super en je vindt vanzelf de levertijd. Let op: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. Hier zitten ook verschillen per plaats. Aangaande Boodschappen bezorgen Brantgum zijn er mogelijk andere voorwaarden.

Wat is het minimum orderbedrag?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimaal orderbedrag van ruwweg €57. Bij kleinere bedrijven is dit vaak minder. Hier plaats je een order vanaf €6. Bij specialistische winkels waar je alleen kan afhalen is bijna nooit een minimum orderwaarde.

boodschappen bezorgen Nederland