logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Meppel

Beginnen met online boodschappen doen in Meppel? De keuze is reuze. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels die online boodschappen doen mogelijk maken. Voorbeelden zijn online supers, maar vergeet ook niet groenteboeren of boerderijwinkels. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Vervolgens klik op een van volgende opties: laten bezorgen of afhalen. Vervolgens beschik je over verschillende filialen die online boodschappen doen al ondersteunen. Van Mie en/of producten van Chaumes bij de lokale super, tot varkensrollade bij de buurt-slagerij en jouster pof bij de plaatselijke bakkerij. Het voordeel? Het is gemakkelijk, geen uitverkochte producten, en het kan erg snel. Een steeds grotere groep met supermarkten en andere winkels doen al aan boodschappen bezorgen in Meppel.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Meppel

Handig alle boodschappen thuisbezorgen in Meppel? Het lijkt nu definitief te zijn doorgebroken. Waarom? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Boodschappen als Auto reiniging of Zonnebrand comfortabel bij je in de keuken bezorgd. Geen gesleur meer met zware tassen. Maar het zijn niet slechts de vertrouwde supermarkten die thuisbezorgen. Ook kaasboeren, slijterijen, slagers bieden soms een heuse webwinkel. In de lijst hierboven vind jij leveranciers waar je direct kan bestellen. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Meppel mogelijk is. Onderstaand tref je voor- en nadelen van deze bezorgmethodes. Hier vind je ook de laatste updates over Online boodschappen doen Zandberg.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan zelf de afweging: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Lees verder voor de voordelen van zowel bezorgen als afhalen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Meppel

 • Het einde van tillen aan zware tassen
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Thuis of op je werk, jij kiest het bezorgadres
 • Via paypal, iDeal of creditcard betalen, of achteraf
 • Statiegeldflessen lever je gewoon weer in

Positieve aspecten van boodschappen afhalen

 • Je betaald vaak geen servicekosten
 • De boodschappen staan netjes voor je klaar
 • De boodschappen staan de hele dag voor je klaar
 • Afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Drenthe)
 • Je kunt nog snel even wat extra inkopen doen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? Binnen het gebied Meppel kun je kiezen uit meerdere opties. Populair is met name de online supermarkt. Bij landelijke supermarkten als Ekoplaza, Jan Linders, Picnic, Jumbo of Hoogvliet, Albert Heijn, Coop, Aldi koop je alle wekelijke boodschappen binnen een paar minuten online. Tegenwoordig vind je op internet ook de online bakkerij, slagerij en bijv. ook viswinkels en groentewinkels. Onderstaand tref je meer details over de type online winkels.

Supermarkten aanmelden in Meppel

Online supermarkt
In de online supermarkt kan je in principe alles wel vinden. Alle merken, soorten en typen en altijd voordelig. O.a Curry tot Tampons, van populaire merken als Christophe Pichon en Herencia Altes. Bekijk snel de lokale online supers. Let op de een bijdrage voor bezorging aan huis en de minimale orderwaarde.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Maar hier bestel je minder boodschappen die traditioneel bereid zijn. Bij de “echte” bakkerij bestel je traditioneel bereide producten als krokantbrood en speltbrood. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit.Thuisbezorgen is bij veel bakkers tegenwoordig een optie.

Online slagerij
Je moest er vroeger veel geld voor betalen. Vandaag de dag gebeurt het al volop: online vlees bestellen en gemakkelijk thuisbezorgen in Meppel. Wil jij het beste van het beste? Echter, kom je niet iedere week bij de slager over de vloer? Scoor je kalfsfricandeau en kalfsbiefstuk vlot en goedkoop op het internet!

Andere online food winkels
Evenals de super, slagerij en bakker is er nog meer keuze. Denk aan de online delicatessenwinkels, viswinkels, groentewinkels en biologische winkels of slijterijen. Check hierboven het schema en check alle bedrijven. Kies een van de webwinkels en ervaar zelf het gemak.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Meppel

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Maar heb je toch nog vragen? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Heb je een andere vraag? Wij zijn online altijd bereikbaar (09:00-17:00). We helpen u graag verder en bekijken de mogelijkheden. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Coop supermarkt.

Hoe bekijk ik de opties voor online boodschappen bestellen in Meppel?

Maak gebruik van onze zoekfunctie. Daar bekijk jij supers, bakkerijen en kaaswinkels waar je direct online kan bestellen.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

De meeste winkels bieden twee opties na bestellen: afhalen of boodschappen bezorgen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Je hoeft de deur niet uit en jij bent volledig vrij om iets anders te doen. Welk tijdstip heeft jou voorkeur: 11:00, 15:10 of 20:50. Wat is het nut van een pick-up point? Het is goedkoper, en je kan het zo uit je werk afhalen.

Wat ben ik gemiddeld kwijt aan bezorgkosten?

De servicekosten zijn (per bedrijf) erg divers. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, en soms betaal je ongeveer €2,50. Let goed op eventuele aanbiedingen die zorgen voor gratis thuisbezorging. Een voorbeeld kan zijn: “geen servicekosten bij bestelling van amsoi of courgette”. Dankzij onze handige tool ontdek je per online foodwinkel het actuele tarief voor bezorging aan huis.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Het gros van de online bakkers/slagers en supermarkten zeggen: wij bezorgen binnen 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Selecteer een van de winkels en vind details over levertijden en bezorgopties. Onthoud wel: Zondag = geen bezorgdag. Hier zitten ook verschillen per plaats. Met met betrekking tot Boodschappen bezorgen Beusichem zijn er mogelijk andere voorwaarden.

Wat is het minimum bestelbedrag online?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimum orderbedrag van circa €46. Bij innovatieve aanbieders is dit bedrag doorgaans lager. Hier kan je al bestellen vanaf €10. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Meppel