logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Maurik

Starten met online boodschappen doen in Maurik? Dan valt er in elk geval wat te kiezen. Op Boodschappenspot.nl tref je online winkels waar je direct online boodschappen kunt doen. De meest bekende aanbieders zijn de online supers, en in toenemende mate de lokale slagerijen en boerderijwinkels. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Je kunt vervolgens een keuze maken tussen ophalen of bezorgen. Hierna zie je ‘n overzicht met aanbieders met een webshop voor online boodschappen doen. Van Gehaktballetjes en/of artikelen van het merk Aberlour bij de supers, tot hamlap bij de internet-slagerij en vruchtenbrood bij de warme bakker. Het voordeel? Je kunt snel zoeken, alles is vrijwel op voorraad, en je bestelt online gewoon sneller. Een toenemend aantal supers, slagers en bakkers bezorgen al boodschappen in Maurik.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Maurik

Je boodschappen thuisbezorgen in Maurik? Het is allang geen hype meer. Hoe dat komt? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en de keuze alsmaar groter. Boodschappen als Snacks en Ontbijtgranen en broodbeleg en tussendoor in de keuken afgeleverd wanneer jij dat wil. Geen gesleur meer met zware tassen. Het landschap verandert snel. Het zijn niet enkel de supermarkten waar je kan bestellen. Ook groentewinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. In de onderstaande lijst vind jij bedrijven waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Op de pagina van de aanbieder zie je of ophalen / bezorgen door de online supermarkt in Maurik ook daadwerkelijk kan. Bekijk hieronder ook de voornaamste pluspunten van deze bezorgmethodes. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Woubrugge.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan voor jezelf een keuze: Wil ik dat mijn boodschappen worden thuisbezorgd of haal ik het zelf op? Check hieronder de zin van beide alternatieven.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Maurik

 • Je bespaart al gauw een uur per week
 • 100% versgarantie
 • Thuis of op je werk, jij kiest het bezorgadres
 • Betalen kan via iDeal of achteraf
 • Lege flessen en kratten mag je retourneren

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Het pick-up-point is aanzienlijk goedkoper
 • Alles wordt netjes in de koffer gezet
 • Je hoeft niet onnodig thuis te wachten op de bezorging
 • Afhalen gaat gemakkelijk bij diverse lokale ophaalpunten (Gelderland)
 • Bezoek andere winkels in de buurt voor efficienter inkopen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? In de buurt van Maurik zijn meerdere filialen online actief. Al gauw kom je uit bij de online supermarkt. Bij gewilde supers zoals Picnic, Lidl, Jumbo, Plus of Coop, Hoogvliet, Albert Heijn, Boni zoekt iedereen alle gangbare boodschappen direct via de computer of mobiel. Maar denk ook aan de online bakkerij, slagerij en niet te vergeten delicatessenwinkels en viswinkels. Bekijk verderop meer details over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Maurik

Online supermarkt
Bij de online supermarkt vind je al je dagelijkse boodschappen. Keuze uit duizenden producten en de beste aanbiedingen. Producten als Bitters tot Ontharingsproducten, van bekende merken als Fenjal en Mischief and Mayhem. Open direct het actuele aanbod. Kijk altijd goed naar de servicekosten (rond €2,50 – €5,00) en het gewenste minimum bedrag.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. De collectie bevat doorgaans weinig “vakman” producten. In de webwinkel van de bakkerij vind je onder andere kropbrood of panettone. Altijd de beste kwaliteit. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Je moest er vroeger veel geld voor betalen. Het is inmiddels geen uitzondering meer: vlees online bestellen en laten bezorgen op locatie in Maurik. Ben jij een serieuze fijnproever van vlees? En kom je er niet altijd aan toe om de slager te bezoeken? Scoor je kalfsschnitzel en ossestaart vlot en goedkoop online!

Andere online food winkels
Afgezien van de super, slagerij en bakker vind jij via internet nog andere keuzes. Ga eens opzoek naar viswinkels, kaaswinkels, groentewinkels en biologische winkels of chocolateries. Scroll naarboven voor alle online foodwinkels. Klik op een van de filters en ervaar zelf het gemak.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Maurik

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Maar zit je nog ergens mee? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Schroom niet om contact op te nemen. We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Ook handig: alles over Spar webshop.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Maurik?

Bekijk het overzicht bovenaan de pagina. Zo vind je gauw supermarkten, slagers en delicatessenwinkels waar je meteen een bestelling kan plaatsen.

Wat is het onderscheid tussen boodschappen bezorgen en afhalen?

Online supers bieden doorgaans 2 alternatieven: bezorgen of boodschappen afhalen. Bezorging aan huis geniet vaak de voorkeur. Je hoeft de auto niet in en je hoeft niets te tillen. Welk tijdstip heeft jou voorkeur: 9:30, 15:30 of 21:50. Je vraag je vast af; waarom zou ik überhaupt afhalen? Dit is voordelig (soms gratis), en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

De servicekosten verschillen per aanbieder. Bij sommige supermarkten is het gratis, en bij een volgende super is het €6,50. Tip: profiteer eens van actieproducten waardoor je geen bezorgkosten betaalt. Te denken valt aan: “gratis bezorging bij aankoop van snijbiet en biribá”. Dankzij onze handige tool zie je per webwinkel de huidige bezorgkosten.

Binnen welke termijn krijg ik de boodschappen?

Vrijwel de meeste internet supers en foodshops zeggen: levering in minder dan 24 uur. Een nieuwe service is de same day delivery. Klik simpelweg op een aanbieder en zie direct wat de bezorgtijd & regio is. Actueel: Zondag = geen bezorgdag. Hier zitten ook verschillen per plaats. Ten aanzien van Boodschappen bezorgen Bergen kan dit geheel anders zijn.

Wat is het minimum bestelbedrag online?

Ook dit wisselt nogal. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimaal orderbedrag van ruwweg €49. Bij kleinere bedrijven is dit echt heel anders. Hier kan je dus ook een bescheiden bestelling plaatsen van €5. Maar soms is er überhaupt geen minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Maurik