logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Maastricht

Meteen online boodschappen doen in Maastricht? Goed nieuws! Er is voldoende te kiezen. Hier tref je alle online food shops waar je online boodschappen doen. Zo bestel je bij de online super, maar je bestelt steeds vaker ook online bij bakkerijen en mogelijk boerderijwinkels. Gebruik de filters. Kies allereerst een categorie. Je kunt daarna nog kiezen voor 2 filters: ophalen of bezorgen. Daaropvolgend zie je ‘n overzicht met bedrijven waar je direct online boodschappen kan bestellen. Van Pedaalemmerzakken en boodschappen van het merk Origin Pure bij de internet-supers, tot varkensoester bij de online slager en knäckebröd bij de buurt-bakkerijen. Het voordeel? Bestellen is een makkie, het aanbod is enorm, en je bespaart erg veel tijd. Het is geen hype: veel online supermarkten bezorgen de boodschappen in Maastricht.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Maastricht

De boodschappen thuisbezorgen in Maastricht? Steeds meer Nederlanders ontdekken het gemak. Hoe dat komt? De servicekosten worden minder, terwijl het aantal online supers alsmaar toeneemt. Boodschappen, groot en klein zoals Verband of Karnemelk gemakkelijk bij jou in de keuken bezorgd. Je bergt het op en klaar is kees! Tegenwoordig zijn het allang niet meer alleen de vertrouwde supers die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook boerderijwinkels, groentewinkels, kaasboeren hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In de lijst hierboven zie jij supermarkten en winkels waar online boodschappen doen mogelijk is. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Maastricht een optie is. Bekijk hieronder ook de voor- en nadelen van beide opties. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Winterswijk Meddo.

Wil je de boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen?
Wil je online boodschappen doen een kans geven? Ga dan voor jezelf na: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Bekijk hieronder de zin van beide aflevermethodes.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Maastricht

 • Geen gezeul met zware boodschappen
 • Diepvriesartikelen komen diepgevroren aan
 • Keuze uit diverse tijden en bezorg opties
 • Contactloos betalen of online betaalmethodes
 • Bierkratten en lege flessen lever je weer in

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Het is doorgaans goedkoper dan bezorgen
 • Krijg hulp van medewerkers bij boodschappen doen
 • Kies je eigen afhaaltijd
 • Haal de boodschappen af op de terugweg van je werk (Limburg)
 • Je kunt nog snel even wat extra inkopen doen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Vandaag nog online boodschappen doen? In en rondom Maastricht is er heel veel te kiezen. Veel mensen kiezen voor de online supermarkt. Bij gewilde supers zoals Lidl, Jumbo, Spar, Plus of Aldi, Deen, Dirk, Dekamarkt vind je alle boodschappen direct via de computer of mobiel. Maar denk ook aan de online slagerijen, bakkerijen en bijv. ook kaaswinkels en groentewinkels. Hieronder bekijk je meer info over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Maastricht

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt ontbreekt het aan niets. Alle a-merken en altijd voordelig. O.a Rookvlees tot Pindakaas, van merken als Union en Valpolicella Doc. Bekijk snel het actuele aanbod. Let wel goed op de bezorgkosten + servicefee en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Het assortiment van de super is indrukwekkend. De collectie bevat doorgaans weinig boodschappen die traditioneel bereid zijn. Bij de online bakker koop je ambachtsproducten zoals zuidlaarderbol en scone. Altijd de beste kwaliteit. Gelukkig bezorgen er steeds meer bakkers aan huis.

Online slagerij
Een aantal jaren gelden was het ondenkbaar. Intussen is het de orde van de dag: vlees online bestellen en laten thuisbezorgen in Maastricht. Zoek je écht een stuk goed vlees? En kom je er niet altijd aan toe om de slager te bezoeken? Koop jouw rosbief of braadlap dan gewoon op het internet!

Andere online food winkels
Naast de bakker, super en slager kun je via internet meer bestellen. Probeer eens de viswinkels, kaaswinkels, groentewinkels en chocolateries of slijterijen. Bekijk het overzicht en bekijk alle aanbieders. Geef je voorkeuren door en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Maastricht

Wil je uitproberen of dit bij jou past? Wil je eerst nog meer info? Check hieronder onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Check nu ook het laatste nieuws over Plus online.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Maastricht?

Gebruik op deze pagina de zoekbalk. Hier zie jij de meeste supermarkten, kaaswinkels en slijterijen waar je direct online kan bestellen.

Wat zijn de pluspunten van boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: afhalen of boodschappen bezorgen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Je bestelling wordt geleverd en je zeult niet met zware boodschappen. Kies zelf een tijdstip: 12:00, 16:40 of 21:50. Waarom zou ik kiezen voor een pick-up point? Het is goedkoper, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

Kosten voor thuisbezorgen (servicefee) kunnen onderling enorm verschillen. Bij sommige supermarkten is het gratis, en bij een volgende super is het €2,50. Regelmatig heb je actiecodes waardoor bezorgkosten vervallen. Een voorbeeld kan zijn: “geen bezorgkosten bij bestelling van citroengras en slijmappel”. Op boodschappenspot.nl check je probleemloos per webwinkel de kosten voor bezorging aan huis.

Binnen welke termijn krijg ik de boodschappen?

Standaard internet supermarkten hanteren: levering in minder dan 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Selecteer een van de winkels voor de huidige levertijd. Noemenswaardig: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. De levertijd verschilt vaak per postcode. Inzake Boodschappen bezorgen Beers kunnen de voorwaarden afwijkend zijn.

Wat is het gemiddelde minimale orderbedrag?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Landelijke ketens hanteren vaak nog een minimum bestelbedrag van rond de €51. Bij de minder grote webwinkels is dit drempelbedrag iets minder. Hier kun je al terecht vanaf €23. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Maastricht