logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Maarssen

Beginnen met online boodschappen doen in Maarssen? De keuze is reuze. Hier tref je alle online food shops die online boodschappen doen mogelijk maken. Waarschijnlijk denk je allereerst aan de online supermarkt, maar vergeet ook niet chocolateriesen bijv. boerderijwinkels. Gebruik de filters. Kies allereerst een categorie. Je kunt ook nog filteren op thuis laten bezorgen of ophalen. Daarna vind je alle zaken waar je direct online boodschappen kan bestellen. Van Worst en/of boodschappen van merken zoals Mexx bij de bekende supermarkten, tot ossehaas bij de regionale slagerij en naanbrood bij de plaatselijke bakker. De pluspunten? Het is gebruiksvriendelijk, alles is vrijwel op voorraad, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Een steeds grotere groep met supers doen al aan boodschappen bezorgen in Maarssen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Maarssen

Laat boodschappen thuisbezorgen in Maarssen? Vandaag de dag is het populairder dan ooit. Hoe dat komt? Het wordt goedkoper, terwijl het aantal online supers alsmaar toeneemt. Alle wekelijkse boodschappen als Smeltkaas en/of Mangosap aan huis bezorgd, ook al woon je op 2 hoog. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Maar het zijn niet slechts de lokale supermarkten waar online bestellen mogelijk is. Ook delicatessenwinkels, groentewinkels, fruitwinkels bieden soms een heuse webwinkel. Hierboven vind jij aanbieders die een webwinkel aanbiedingen voor online kopen. Je ontdekt dan direct of afhalen / bezorgen bij de online supermarkt in Maarssen al kan. Houd rekening met de belangrijkste voordelen van deze twee alternatieven. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Winschoten.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Vandaag nog je boodschappen online bestellen? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: de zin van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Maarssen

 • Geen gezeul met zware boodschappen
 • Diepvriesartikelen komen diepgevroren aan
 • Vandaag besteld = morgen in huis
 • In de winkel of bij levering betalen
 • Lege flessen meegeven aan de bezorger

Voordelen van een pick-up point

 • Boodschappen afhalen is simpelweg goedkoper
 • Vraag advies over producten of recepten in winkel
 • Een uitkomst als je niet veel thuis kunt zijn
 • Ruime keuze uit pick-up-points (Utrecht)
 • Goed te combineren met bezoek van andere winkels

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? Binnen het gebied Maarssen heb je wel wat te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij vertrouwde online supermarkten zoals Plus, Spar, Ekoplaza, Lidl en de Dekamarkt, Boni, Aldi, Deen koop jij de dagelijkse boodschappen via internet. Maar je bestelt ook online bij de online slager, bakker of bijvoorbeeld groentewinkels en slijterijen. Hieronder bekijk je meer info over de online aanbieders.

Supermarkten aanmelden in Maarssen

Online supermarkt
Bij de internet-supermarkt vind je al je dagelijkse boodschappen. Keuze uit duizenden producten en aantrekkelijke kortingen. Spullen als Ham tot Sushi rijst, van merken als Zilver of Kopke. Bekijk snel het actuele aanbod. Houd wel rekening met een bijdrage voor bezorging aan huis en een bedrag waarvoor je minimaal moet bestellen.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. Maar hier bestel je minder artikelen van ambachtelijke oorsprong. In de online bakkerijen heb je keuze uit ambachtsproducten zoals balep korkum en kropbrood. Simpelweg het beste van het beste. En de bezorgbakkerij komt steeds vaker langs!

Online slagerij
Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. Nu is het echter een optie voor iedereen: vlees bestellen bij de online slagerij en laten bezorgen aan huis in Maarssen. Wil jij het beste van het beste? Maar zit de slager niet bij jou om de hoek? Bestel je rookvlees en paardenrookvlees gemakkelijk via internet!

Andere online food winkels
Naast de supermarkt, bakkerij en slager zijn er op internet nog andere winkels. Neem nou de delicatessenwinkels, kaaswinkels, viswinkels en slijterijen of biologische winkels. Bekijk hierboven het overzicht voor alle online foodwinkels. Maak een keuze uit de shops en ervaar zelf het gemak.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Maarssen

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Wil je eerst nog meer info? Gebruik hiervoor onze handige FAQ. Is het antwoord niet bevredigend? De klantenservice afdeling helpt je graag verder. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Tip: bekijk ook eens meer over Aldi online.

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Maarssen?

Bekijk het overzicht bovenaan de pagina. Je doorzoekt dan snel de supers, chocolateries en viswinkels waar de mogelijkheid tot online bestellen is.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: afhalen of boodschappen bezorgen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Je kunt lekker thuis blijven en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Thuisbezorgen kan vaak rond 10:10, 13:10 of 21:50. En het pluspunt van zelf ophalen? Dit scheelt doorgaans wat geld, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

Kosten voor thuisbezorgen (servicefee) verschillen per aanbieder. Heel af en toe is het helemaal gratis, maar soms gaat het richting de €3,00. Vergeet niet de acties waardoor je geen bezorgkosten betaald. Bijv. “geen bezorgkosten bij bestelling van rodekool of santol”. In het bovenstaande overzicht zie je meteen per online foodwinkel de bezorgkosten (evt. per bestelbedrag).

Wat is de levertijd van boodschappen?

Innovatieve internet supermarkten verzekeren: levering in minder dan 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Kies een van de aanbieders en zie direct wat de bezorgtijd & regio is. Actueel: Veel winkels leveren niet op zondag. Hier zitten ook verschillen per plaats. Aangaande Boodschappen bezorgen Batenburg zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Met welk minimum bestelbedrag moet ik rekening houden?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Wanneer je bij een landelijke super bestelt zit je al gauw aan een minimum orderbedrag van ongeveer €35. Bij startende aanbieders is dit bedrag doorgaans lager. Het bestelbedrag is hier meestal niet groter dan €17. Soms geldt er geen minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Maarssen