logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Langelo

Vandaag nog online boodschappen doen in Langelo? Er is enorm veel keuze. Boodschappenspot.nl biedt inzicht in alle winkels waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de (lokale) supermarkt, maar je bestelt steeds vaker ook online bij chocolateriesen mogelijk fruit winkels. Selecteer de winkelgroep waar jij wilt bestellen. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen ophalen / bezorgen. Nadien zie je ‘n overzicht met organisaties die online boodschappen doen al ondersteunen. Van Ham en/of artikelen van VL92 bij de buurt-supermarkt, tot kalfsrollade bij de online slagerij en paasbrood bij de regionale bakkerijen. De pluspunten? Bestellen is een makkie, alles is vrijwel op voorraad, en het kan erg snel. Een toenemend aantal supermarkten en andere winkels bezorgen de boodschappen in Langelo.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Langelo

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgen in Langelo? Een groeiend aantal mensen maakt er gebruik van. Hoezo? De bezorgkosten dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Uiteenlopende boodschappen zoals Vissauzen en Pastasauzen aan huis bezorgd, ook al woon je op 2 hoog. Je zet het in de (koel)kast en klaar ben je. Opvallend: Het zijn niet langer louter de supers die de boodschappen bij je bezorgen. Ook slijterijen, visboeren, bakkerijen zijn steeds vaker online te vinden. In de onderstaande lijst lees je over leveranciers met een eigen webshop voor internetaankopen. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Langelo een optie is. Houd rekening met de voordelen en nadelen van de aflevermethodes. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Wapenveld.

Boodschappen bezorgen of afhalen
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Bedenk dan eerst: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Onderstaand tref je kort het profijt dat je hebt van de bezorgservice vs. het pick-up-point.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Langelo

 • Niet langer zware boodschappen in- en uitladen
 • 100% versgarantie
 • Thuis, op je werk of ergens anders laten bezorgen
 • Contactloos betalen of online betaalmethodes
 • Hervulbare verpakkingen worden weer opgehaald

Pluspunten van een pick-up point

 • Het is voordeliger en soms zelfs helemaal gratis
 • Persoonlijk contact met de winkeliers
 • Je hoeft niet te wachten tot boodschappen geleverd zijn
 • Haal de boodschappen af op de terugweg van je werk (Drenthe)
 • In de winkel kan je vergeten boodschappen nog meepakken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil jij graag starten met online boodschappen doen? In en rondom Langelo is het aanbod uitstekend. Populair is met name de online supermarkt. Bij landelijke online supermarkten zoals Plus, Odin, Picnic, Spar en de Dekamarkt, Boni, Aldi, Coop scoor je alle benodigde boodschappen via internet. Daarnaast hebben we ook de online slagerij, bakkerij en bijv. ook delicatessenzaken en kaasboeren. Hieronder bekijk je meer info over de soorten aanbieders.

Supermarkten aanmelden in Langelo

Online supermarkt
Bij de online super kan je terecht voor alle boodschappen. Een ruim assortiment en de beste aanbiedingen. Producten als Hart en bloedvaten tot Ribkarbonade, van labels als Oskri of Anderson Valley. Zie bovenaan de supermarkt-webwinkels in de buurt. Houd wel rekening met waarschijnlijk aanwezige bezorgfee en een minimaal bestelbedrag.

Online bakkerij
Een supermarkt biedt veel producten. Je koopt daar alleen geen artikelen van ambachtelijke oorsprong. In de online bakkerijen heb je keuze uit heerlijke panettone of waldkorn. 100% met passie gebakken. Gelukkig bezorgen er steeds meer bakkers aan huis.

Online slagerij
Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. Het is inmiddels geen uitzondering meer: vlees via internet bestellen en laten bezorgen in Langelo. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar geen tijd om naar de slager te gaan? Koop je varkensoester of kalfsfricandeau dan gewoon online!

Andere online foodwinkels
Behalve de supermarkt, bakkerij en slager zijn er meer opties. Denk aan de online viswinkels, delicatessenwinkels, groentewinkels en slijterijen of chocolateries. Ga naar ‘t begin van de pagina en check alle bedrijven. Selecteer een webshop voor een online boodschappen beleving.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Langelo

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Zoek jij nog wat extra uitleg? Check hieronder onze FAQ. Een andere prangende vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Ook handig: alles over Dekamarkt actiecode.

Waar kan ik online boodschappen bestellen in Langelo?

Open ons bovenstaande overzicht. Daar tref je alle supermarkten, kaaswinkels en delicatessenwinkels waar je direct bestellen kan.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: boodschappen bezorgen of afhalen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Het komt allemaal naar je toe en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 10:40, 14:30 of 19:00. Wat is het nut van een pick-up point? Je betaalt minder of niets aan servicekosten, en men is dan veel flexibeler.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De servicekosten zijn enorm afwijkend. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, maar soms gaat het richting de €2,50. Onze tip: houd de acties in de gaten voor gratis bezorgen. Een voorbeeld kan zijn: “gratis bezorging bij bestelling van bimi en pompelmoes”. Met onze boodschappenspot ontdek je per supermarkt de bestelkosten.

Hoe snel heb ik de boodschappen in huis?

De meeste online supers / winkels zeggen: wij leveren binnen 24 uur. Lokale winkels bezorgen tegenwoordig soms dezelfde dag. Klik simpelweg op een aanbieder en spot de actuele bezorgmogelijkheden en tijden. Goed om te weten: Zondag = geen bezorgdag. Dit hangt natuurlijk ook af van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Acquoy is de levertijd weer afwijkend.

Hoe hoog bedraagt het minimale bestelbedrag?

Dit verschilt per supermarkt of winkel. De bekende supers hebben vaak nog een minimum orderbedrag van ongeveer €30. Bij ambachtelijke filialen is dit vaak minder. Hier plaats je een order vanaf €10. Bovendien werkt een deel helemaal niet met een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Langelo