logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Katwijk

Direct online boodschappen doen in Katwijk? We zien meer en meer online winkels. In het onderstaande overzicht vind je aanbieders waar je direct online boodschappen kunt doen. De meest bekende aanbieders zijn de online supers, maar denk ook aan visboeren of natuurlijk fruit winkels. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Vervolgens klik op een van volgende opties: afhalen (pick up point) of bezorging aan huis. Daarna doorzoek jij alle mogelijke zaken waar je je boodschappen online kan bestellen. Van Balsamico-azijn en/of artikelen van het merk Montalcino bij de buurt-supermarkt, tot paardenbiefstuk bij de internet-slager en vruchtenbrood bij de vertrouwde bakkers. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Je kunt snel zoeken, geen uitverkochte producten, en het kan erg snel. Een toenemend aantal supers zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Katwijk.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Katwijk

Handig alle boodschappen thuisbezorgen in Katwijk? Het is allang geen hype meer. Hoezo? Het wordt goedkoper, en bij steeds meer huishoudens kan er worden bezorgd. Uiteenlopende boodschappen zoals Poetsmiddel en Snacksauzen gemakkelijk bij jou in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Opvallend: Het zijn niet langer louter de lokale supermarkten die de boodschappen bij je bezorgen. Ook visboeren, fruitwinkels, bakkerijen bieden soms een heuse webwinkel. In de lijst hierboven lees je over winkels waar je meteen online boodschappen kan doen. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Katwijk tot de mogelijkheden behoort. Bekijk hieronder ook de pluspunten en minpunten van de beide mogelijkheden. Hier vind je ook de laatste updates over Online boodschappen doen Veere.

Een keuze maken tussen boodschappen bezorgen en afhalen
Meteen bestellen bij de online supermarkt? Maak dan zelf de afweging: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder vind je in het kort de meerwaarde van beide aflevermethodes.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Katwijk

 • Het einde van tillen aan zware tassen
 • Alle boodschappen 100% vers aan huis
 • Je kiest je eigen tijdslot
 • Contactloos betalen of online betaalmethodes
 • Aanbiedingen in de winkel zijn ook online te verkrijgen

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Meestal voordeliger dan bezorgen
 • Krijg hulp van aardige personeelsleden
 • De boodschappen staan de hele dag voor je klaar
 • Onderweg makkelijk je boodschappen afhalen (Zuid-Holland)
 • Combineer het afhalen met een bezoek aan andere shops

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? In de regio Katwijk heb je wel wat te kiezen. Voordehand liggend is de online supermarkt. Bij landelijke supermarkten als Jumbo, Lidl, Odin, Picnic en bijv. Hoogvliet, Dirk, Albert Heijn, Deen bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen snel via het internet. Maar denk ook aan de online bakkerij, slagerij en zelfs groentewinkels en kaaswinkels. Bijgaand lees je een verdere beschrijving over zaken waar je online inkopen kunt doen.

Supermarkten aanmelden in Katwijk

Online supermarkt
In de online supermarkt kan je terecht voor alle boodschappen. Alle a-merken en de laagste prijs. Van Frites/patat tot Douchecreme, van bekende merken als Lindahls en Soft & Gentle. Bovenaan de pagina tref je het actuele aanbod. Wees bedacht op servicekosten (rond €2,50 – €5,00) en het gewenste minimum bedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Je vindt er helaas geen vakmanschap. In de webshop van de bakkerij vind je broden als krentenbol of roggebrood. Dit zijn echt kwaliteitsproducten. Het goede nieuws: de bakker bezorgt ook al aan huis.

Online slagerij
Het was altijd een dure aangelegenheid. Intussen is het de orde van de dag: online vlees bestellen en laten bezorgen op locatie in Katwijk. Op zoek naar topvlees voor de BBQ? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Bestel jouw kalfsrollade en kalfsfricandeau voordelig en gemakkelijk op het internet!

Andere online foodwinkels
Naast de bakker, super en slager vind je nog veel meer online. Als voorbeeld noemen we groentewinkels, viswinkels, kaaswinkels en chocolateries of biologische winkels. Maak gebruik van het zoekformulier en vind alle lokale aanbieders. Selecteer een webshop en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Katwijk

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Maar heb je toch nog vragen? Gebruik hiervoor onze handige FAQ. Wil je iets anders weten? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Binnen enkele uren krijgt u een reactie van ons. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Hoogvliet online boodschappen.

Bij hoeveel bedrijven kan jij terecht voor online boodschappen bestellen in Katwijk?

Bovenaan deze site vind je een lijst. Hier vind je een actueel overzicht met online supers, delicatessenwinkels en slagers waar je direct online kan bestellen.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: bezorgen of boodschappen afhalen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je hoeft de auto niet in en het wordt vaak tot in de keuken bezorgd. Verschillende tijdstippen mogelijk: 8:50, 13:10 of 20:10. Waarom kiezen mensen voor afhalen? Dit is voordelig (soms gratis), en wachten op de bezorgservice hoeft niet.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) liggen sterk uiteen. Bij de ene super is thuisbezorgen gratis, echter is het gebruikelijke bedrag +/- €8,00. Advies: let op alle actuele kortingen die mogelijk een gratis bezorging opleveren. Bijvoorbeeld: “geen bestelkosten bij aankoop van sojaboon en rode bosbes”. In het bovenstaande overzicht check je per webshop de bijdrage voor thuisbezorging.

Hoe lang duurt het tot ik mijn boodschappen in huis heb?

Vrijwel de meeste supermarkten en foodwinkels vermelden: in 24 uur heb je de boodschappen in huis. We zien zelfs supermarkten met same day delivery. Kies een van de aanbieders voor de huidige levertijd. Let op: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit hangt natuurlijk ook af van woonplaats. Wat betreft Boodschappen bezorgen Zevenhoven kan dit geheel anders zijn.

Wat is het minimum orderbedrag?

Dit varieert enorm per aanbieder. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimum orderbedrag van circa €34. Bij innovatieve concepten is dit echt heel anders. Hier plaats je een order vanaf €18. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Katwijk