logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Hoofddorp

Direct online boodschappen doen in Hoofddorp? Mogelijkheden in overvloed! Op Boodschappenspot.nl tref je online winkels waar je meteen online kan bestellen. Allereerst zijn er de online supers, en in toenemende mate de lokale groenteboeren of natuurlijk fruit winkels. Kies hieronder jouw categorie. Kies eventueel voor ophalen of bezorgen. Hierna beschik je over verschillende (web)winkels met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Loempia en/of artikelen van Ascheri bij de buurt-supermarkt, tot rundergehakt bij de warme slager en zjengal-broodjes bij de bakkerijen. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Je bestelt waar en wanneer je wil, het aanbod is enorm, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Een indrukwekkend aantal supers en specialistische winkels bezorgen de boodschappen bij jou thuis in Hoofddorp.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Hoofddorp

De boodschappen thuisbezorgen in Hoofddorp? Het is allang geen hype meer. Wat is hiervan de reden? De bezorgkosten dalen, en het aanbod wordt steeds groter. Al je benodigde boodschappen zoals Kinderchampagne en Zilvervlies rijst worden, indien gewenst, tot in de keuken bezorgd. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Het zijn niet uitsluitend de plaatselijke supermarkten die de boodschappen bij jou thuisbezorgen. Ook groentewinkels, visboeren, kaasboeren zijn steeds vaker online te vinden. In de lijst hierboven vind je alle zaken waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Op de detailpagina zie je ook of ophalen / bezorgen bij zo’n online supermarkt in Hoofddorp mogelijk is. Bekijk hieronder ook de voornaamste pluspunten van de aflevermethodes. Lees nu online ook alles over Online boodschappen doen Terborg.

Wil je de boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen?
Wil je direct online een bestelling plaatsen? Zorg dan dat je voor jezelf weet: Kies ik voor boodschappen afhalen of bezorgen? Bekijk hieronder de waarde van beide aflevermethodes.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Hoofddorp

 • Niet langer zware boodschappen in- en uitladen
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Thuis of op je werk, jij kiest het bezorgadres
 • Je betaalt veilig achteraf met de PIN
 • Lege flessen en kratten mag je retourneren

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Je bespaart op bezorgkosten en de servicefee
 • Even inladen, en je kan de weg weer op
 • Je beslist zelf wanneer je het pick-up point bezoekt
 • Afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Noord-Holland)
 • Handig als je ook andere winkels gaat bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? In en nabij Hoofddorp zijn er voldoende opties. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij vooraanstaande online supermarkten zoals Ekoplaza, Lidl, Spar, Odin en ook Dirk, Dekamarkt, Boni, Coop zoekt iedereen alle gangbare boodschappen eenvoudig online. Maar denk ook aan de online slager, bakker en bijv. ook kaasboeren en delicatessenzaken. Beneden check je meer informatie over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Hoofddorp

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. Alle a-merken en mooie aanbiedingen. Artikelen als Repen tot Groentepakket, van populaire merken als Sistema of Potter’s. Zie bovenaan alle online supers. Houd wel rekening met eventuele bezorgkosten en het gewenste minimum bedrag.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. Maar het ontbreekt aan “vakman” producten. In de online bakkerijen heb je keuze uit ambachtsproducten zoals kropbrood of kadetje. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit.Gelukkig bezorgen er steeds meer bakkers aan huis.

Online slagerij
Een aantal jaren gelden was het ondenkbaar. Het is inmiddels geen uitzondering meer: vlees via internet bestellen en gemakkelijk thuisbezorgen in Hoofddorp. Ben jij een serieuze fijnproever van vlees? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Scoor je ossestaart en varkensrib dan gewoon online bij de slager!

Andere online food winkels
Naast de supermarkt, bakkerij en slager zijn er meer opties. Neem nou de viswinkels, delicatessenwinkels, groentewinkels en slijterijen of biologische winkels. Bekijk hierboven het overzicht en vind de aanbieder die je zoekt. Selecteer een webshop en ervaar zelf het gemak.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Hoofddorp

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Maar is iets niet duidelijk? Check hieronder onze FAQ. Is het antwoord niet bevredigend? Stuur ons dan gerust een berichtje. Onze boodschappenhulp zoekt naar een oplossing. Lees ook het laatste nieuws over Dekamarkt.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Hoofddorp?

Maak gebruik van onze zoekfunctie. Je doorzoekt dan snel de online supers, chocolateries, viswinkels waar online kopen een optie is.

Wat is het gemak van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: boodschappen afhalen of bezorgen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Je hoeft de deur niet uit en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Kies zelf een tijdstip: 8:40, 16:30 of 20:20. Waarom zou ik kiezen voor een pick-up point? Nou, je bent goedkoper uit, en men is dan veel flexibeler.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De bestelkosten (oftewel bezorgfee) kunnen onderling enorm verschillen. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, en bij andere supers kost het zo €6,00. Vaak zijn er kortingscodes die gratis bezorging mogelijk maken. Een voorbeeld kan zijn: “geen bestelkosten bij bestelling van raapstelen en paprika”. Via onze unieke zoekmachine achterhaal je eenvoudig per online foodwinkel de eventuele bezorgkosten.

Binnen welke termijn krijg ik de boodschappen?

De meeste online bakkers/slagers en supermarkten hanteren: bezorging de volgende dag na bestellen. Soms kan het (tegen meerprijs) dezelfde dag worden bezorgd. Bezoek een van getoonde shops en zie direct wat de bezorgtijd & regio is. Vergeet niet: Veel winkels leveren niet op zondag. De levertijd verschilt vaak per postcode. Omtrent Boodschappen bezorgen Wijnaldum kunnen andere voorwaarden gelden.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimaal bestelbedrag van om en nabij de €55. Bij lokale winkels is dit bedrag doorgaans lager. Hier kun je al terecht vanaf €13. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Hoofddorp