logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Hilversum

Vandaag nog online boodschappen doen in Hilversum? We zien meer en meer online winkels. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar jij online boodschappen kunt bestellen. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, maar denk ook aan viswinkels en ook boerderijwinkels. Geef hieronder aan welk type winkel je zoekt. Kies eventueel voor ophalen / bezorgen. Hierna beschik je over verschillende filialen waar je je boodschappen online kan bestellen. Van Natriumarm en artikelen van het merk Knorr Finesse bij de supers, tot chateubriand bij de internet-slagerij en meergranenbrood bij de plaatselijke bakkerij. Het voordeel van online boodschappen doen? Bestellen is een makkie, het aanbod is enorm, en je houdt veel extra tijd over. Een groeiend aantal supers en specialistische winkels zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Hilversum.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Hilversum

Dagelijkse boodschappen thuisbezorgen in Hilversum? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. Waar dan vandaan komt? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en er zijn steeds meer aanbieders. Alle populaire boodschappen zoals Oploskoffie en Energie voeding tot in de keuken bezorgd. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Opvallend: Het zijn niet langer louter de online supermarkten die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook slijterijen, bakkerijen, visboeren bieden soms een heuse webwinkel. Met onze zoekmachine zie jij leveranciers waar online boodschappen doen mogelijk is. Op de pagina van de aanbieder zie je of ophalen / bezorgen door de online supermarkt in Hilversum tot de mogelijkheden behoort. Scroll door voor de voordelen en nadelen van de beide mogelijkheden. Je kunt hier ook terecht voor alles over Online boodschappen doen Striep.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Wil je direct online een bestelling plaatsen? Maak dan allereerst een keuze: Gaat mijn voorkeur uit naar bezorgen of juist afhalen? Hieronder vind je in het kort de waarde van de twee opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Hilversum

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Keuze uit diverse tijden en bezorg opties
 • De bezorger neemt een mobiel PIN- apparaat mee.
 • Bierkratten en lege flessen lever je weer in

Voordelen van een pick-up point

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • Persoonlijk contact met de winkeliers
 • Je beslist zelf wanneer je het pick-up point bezoekt
 • Haal de boodschappen af op de terugweg van je werk (Noord-Holland)
 • Als je toch in de winkel bent pak je ook de vergeten boodschappen mee

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? In en nabij Hilversum is er heel veel te kiezen. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij populaire supers als Ekoplaza, Odin, Plus, Spar en bijv. Deen, Boni, Dirk, Coop koop jij de dagelijkse boodschappen binnen een paar minuten online. Tegenwoordig vind je op internet ook de online slagerijen, bakkerijen maar ook de viswinkels en boerderijwinkels. Bijgaand lees je een verdere beschrijving over zaken waar je online inkopen kunt doen.

Supermarkten aanmelden in Hilversum

Online supermarkt
Bij de online super vind je alles wat je nodig hebt. Je treft hier vrijwel alle producten en altijd voordelig. Artikelen als Verse kant-en-klaar maaltijden en salades tot Quinoa, van leveranciers als Bio Fan of Almdudler. Check nu het actuele aanbod. Let op de eventuele bezorgkosten en wat je minimaal moet betalen.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Een nadeel is: je bestelt er geen vakmanschap. Bij de online bakker koop je broden als regeringsbrood en waterbroodje. De kwaliteit is superieur. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. Tegenwoordig gebeurt het volop: vlees via internet bestellen en thuis laten bezorgen in Hilversum. Wil jij het beste van het beste? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Bestel je varkensoester en lamshaas probleemloos via internet!

Andere online foodwinkels
Naast de bakkerij, slagerij en supermarkt zijn er op internet nog andere winkels. Denk aan de online kaaswinkels, groentewinkels, viswinkels en chocolateries of slijterijen. Ga naar ‘t begin van de pagina voor het totaalplaatje in jouw regio. Specificeer je wensen en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Hilversum

Wil je uitproberen of dit bij jou past? Maar zit je nog ergens mee? Gebruik hiervoor onze handige FAQ. Een andere prangende vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.Onze boodschappenhulp zoekt naar een oplossing. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Korting Jumbo.

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Hilversum?

Bovenaan deze site vind je een lijst. Hier zie jij de meeste online supermarkten, biologische winkels, chocolateries waar internet bestelling worden geaccepteerd.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Er worden vaak twee mogelijkheden geboden: boodschappen afhalen of bezorgen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je bestelling wordt geleverd en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Thuisbezorgen kan vaak rond 9:20, 15:40 of 19:30. Wat is het nut van een pick-up point? Dit is voordelig (soms gratis), en je kan het zo uit je werk afhalen.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) verschillen per aanbieder. Een enkele supermarkt bezorgt gratis, maar soms gaat het richting de €3,00. Vergeet niet de acties die gratis bezorging mogelijk maken. Bijv. “geen bezorgkosten bij bestelling van muskaatpompoen en mango”. In het bovenstaande overzicht vind je zo per super / winkel de kosten voor bezorging aan huis.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

De meeste online supers/bakkers/slagers vermelden: vandaag besteld = morgen in huis. Soms kan het (tegen meerprijs) dezelfde dag worden bezorgd. Selecteer een van de winkels en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Actueel: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit verschilt per plaats. Aangaande Boodschappen bezorgen Westhoek kunnen de voorwaarden afwijkend zijn.

Wat is het gemiddelde minimale orderbedrag?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Landelijke ketens hanteren vaak nog een minimum bestelbedrag van nabij de €40. Bij kleinschalige webwinkels is dit drempelbedrag iets minder. Hier kan je al bestellen vanaf €15. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Hilversum