logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Helmond

Meteen online boodschappen doen in Helmond? We zien meer en meer online winkels. Beneden tref je een overzicht met online winkels waar je meteen online kan bestellen. Voorbeelden zijn online supers, maar denk ook aan bakkers / familiewinkels. Geef hieronder eerst aan waar je naar op zoek bent. Je kunt vervolgens een keuze maken tussen laten bezorgen of afhalen. Vervolgens zie je ‘n overzicht met (web)winkels waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Hagelslag of artikelen van Itoen bij de online super, tot kalfsborst bij de internet-slager en regeringsbrood bij de regionale bakkerijen. Het voordeel van online boodschappen doen? Het is gebruiksvriendelijk, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en je bent zo klaar met boodschappen doen. Steeds meer (lokale) supers doen al aan boodschappen bezorgen in Helmond.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Helmond

De boodschappen thuisbezorgen in Helmond? Het staat beslist niet stil. Hoe dit mogelijk is? De kosten voor bezorgen dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Uiteenlopende boodschappen zoals Vleessalades en BBQ vlees aan huis bezorgd, ook al woon je op 2 hoog. Je hoeft het alleen nog maar op te bergen. Het zijn allang niet meer alleen de regionale supermarkten waar online bestellen mogelijk is. Ook fruitwinkels, slagers, slijterijen accepteren in toenemende mate ook online bestellingen. In het overzicht hierboven zoek je bedrijven die online bestellen mogelijk hebben gemaakt. Je ontdekt dan direct of afhalen / bezorgen bij de online supermarkt in Helmond al kan. Vervolgens check je de meest gehoorde voordelen van deze keuzes. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Sprang-Capelle.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Wil je online boodschappen doen een kans geven? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Laat je de boodschappen thuis afleveren of haal je ze zelf af? Onderstaand tref je kort de bruikbaarheid van zowel ophalen als thuisbezorging.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Helmond

 • Niet langer zware boodschappen in- en uitladen
 • Diepvriesartikelen komen diepgevroren aan
 • Je kunt de boodschappen overal laten bezorgen
 • Veilig achteraf betalen met de PIN
 • Statiegeld Producten geef je mee aan de bezorger

Positieve aspecten van een pick-up point

 • Het pick-up-point is aanzienlijk goedkoper
 • Persoonlijk contact met de winkeliers
 • Je zit niet vast aan een bezorging waar je op moet wachten
 • Je hebt de keuze uit vele afhaalpunten (Noord-Brabant)
 • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Enthousiast over online boodschappen doen? In en nabij Helmond zijn er voldoende opties. Populair is met name de online supermarkt. Bij vooraanstaande supers als Ekoplaza, Spar, Plus, Jumbo en ook Albert Heijn, Coop, Deen, Boni zoekt iedereen alle gangbare boodschappen snel via het internet. Maar steeds vaker kan je online ook terecht bij de online slagerijen, bakkerijen of bijvoorbeeld delicatessenzaken en wijnwinkels. Bijgaand lees je een verdere beschrijving over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Helmond

Online supermarkt
In de webshop van de supermarkt kan je in principe alles wel vinden. Keuze uit duizenden producten en de laagste prijs. Producten als Kroepoek tot Pasta en rijst en internationale keuken, van a-merken als Caol Ila en Suprimal. Open direct de lokale online supers. Let wel goed op de bezorgkosten + servicefee en een minimaal bestelbedrag.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Je vindt er helaas geen artikelen van ambachtelijke oorsprong. In de webshop van de bakkerij vind je traditioneel bereide producten als jouster pof of turks brood. Artikelen van hoge klasse en niveau. En steeds vaker gewoon bij jou thuisbezorgd!

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: vlees online bestellen en thuis laten bezorgen in Helmond. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Scoor jouw kalfsrollade of lamshaas dan op het internet!

Andere online foodwinkels
Naast de super, slagerij en bakker kun je via internet meer bestellen. Er valt te denken aan kaaswinkels, delicatessenwinkels, groentewinkels en biologische winkels of chocolateries. Scroll naarboven voor het totaalplaatje in jouw regio. Gebruik de filters voor een online boodschappen beleving.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Helmond

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Wil je eerst nog meer info? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.Ons team zal jou snel van dienst zijn. Lees ook het laatste nieuws over Actiecode Jan Linders.

Via welke webwinkels kun je online boodschappen bestellen in Helmond?

Voer je adresgegevens hierboven in. Zo vind je gauw supers, boerderijwinkels en viswinkels waar je meteen online kan bestellen.

Waarom zou ik kiezen voor boodschappen bezorgen en afhalen?

De meeste winkels bieden twee opties na bestellen: boodschappen bezorgen of afhalen. De meest populaire optie is thuisbezorgen. Geen tijd kwijt aan reizen en het wordt vaak tot in de keuken bezorgd. Welk tijdstip heeft jou voorkeur: 11:40, 14:40 of 20:40. Waarom kiezen mensen voor afhalen? De kosten liggen een stuk lager, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De kosten van bezorging aan huis zijn ontzettend divers. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, maar bij ‘n andere winkel kost het €4,50. Regelmatig heb je actiecodes die zorgen voor gratis thuisbezorging. Dat kan zijn: “geen servicekosten bij bestelling van sperzieboon en rode bes”. Op boodschappenspot.nl vind je per webshop de eventuele bezorgkosten.

Binnen welke termijn krijg ik de boodschappen?

Het merendeel van de online supers / winkels verzekeren: wij bezorgen binnen 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Selecteer een van de winkels en vind details over levertijden en bezorgopties. Goed om te weten: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Weerselo kunnen de bezorgtijden afwijken.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

Dit verschilt per supermarkt of winkel. Grootschalige supers hanteren regelmatig een minimum bestelbedrag van nabij de €47. Bij ambachtelijke aanbieders zie je dit gelukkig vaak niet. Het bestelbedrag is hier meestal niet groter dan €16. Een deel van de winkels werkt helemaal niet met een minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Helmond