logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Hartwerd

Starten met online boodschappen doen in Hartwerd? Er zijn steeds meer mogelijkheden. In het onderstaande overzicht vind je aanbieders waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. De meest bekende aanbieders zijn de online supers, maar denk ook aan chocolateriesen mogelijk kaasboeren. Klik op de categorie waar jij op dit moment naar zoekt. Vervolgens klik op een van volgende opties: ophalen en bezorgen. Vervolgens check je alle online shops met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Jam en/of boodschappen van merken zoals Ame bij de regionale supers, tot kalfsborst bij de lokale slager en jouster pof bij de regionale bakkers. De reden dat het steeds populairder is? Je bestelt waar en wanneer je wil, je staat niet voor lege schappen, en het kost je amper tijd. Een mooi aantal supers en specialistische winkels bezorgen de boodschappen bij jou thuis in Hartwerd.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Hartwerd

Laat boodschappen thuisbezorgen in Hartwerd? Steeds meer Nederlanders ontdekken het gemak. Waar dan vandaan komt? Het is betaalbaarder geworden, en de keuze alsmaar groter. Alle populaire boodschappen zoals Nutrilon of Batterijen worden, indien gewenst, tot in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Opvallend: Het zijn niet langer louter de supers die de boodschappen bij jou thuisbezorgen. Ook slijterijen, boerderijwinkels, slagers bieden soms een heuse webwinkel. In het bovenstaande overzicht tref je meerde bedrijven die de beschikking hebben over bezorg/afhaal mogelijke. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Hartwerd wordt ondersteund. Bekijk hieronder ook de pluspunten en minpunten van deze alternatieven. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Online boodschappen doen Sint Jansteen.

Een keuze maken tussen boodschappen bezorgen en afhalen
Direct vanuit huis online bestellen? Dan sta je direct voor een keuze: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: de zin van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Hartwerd

 • Geen parkeerproblemen en kassarijen meer
 • Ook diepvriesproducten worden bezorgd
 • Kies zelf wanneer je alle bezorgd wil hebben
 • Geen cash geld nodig, gewoon pinnen
 • Lage prijzen en hoge korting door internet bestellingen

Pluspunten van boodschappen afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • De boodschappen staan netjes voor je klaar
 • De boodschappen staan de hele dag voor je klaar
 • Uit je werk of tussendoor even snel een pick-up punt bezoeken (Friesland)
 • Iets vergeten? Dan koop je dat er gemakkelijk nog even bij

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Waar wacht je op? Start online boodschappen doen!Rondom Hartwerd zijn er voldoende opties. Een vanzelfsprekende optie is de online supermarkt. Bij populaire supers als Picnic, Jumbo, Spar, Plus en de Albert Heijn, Boni, Coop, Dirk koop jij de dagelijkse boodschappen via internet. Maar er is veel meer op internet: online slager, bakker en natuurlijk viszaken en wijnwinkels. Scroll verder voor meer info over de type online winkels.

Supermarkten aanmelden in Hartwerd

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt doorzoek je snel alle boodschappen categorieën. Alle merken, soorten en typen en superscherp geprijsd. Verpakkingen Wijn tot Reepjes, van leveranciers als Turtle wax of Lagavulin. Check hierboven de supermarkt-webwinkels in de buurt. Houd wel rekening met servicekosten (rond €2,50 – €5,00) en het gewenste minimum bedrag.

Online bakkerij
Er zijn ongelofelijk veel boodschappen te koop in de supermarkt. Je koopt daar alleen geen artikelen van ambachtelijke oorsprong. In de webshop van de bakkerij vind je o.a. maïsbrood en tijgerbrood. Artikelen van hoge klasse en niveau. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. Het is nu juist vrij normaal: online vlees bestellen en bij je thuis laten afleveren in Hartwerd. Op zoek naar topvlees voor de BBQ? Maar geen tijd om naar de slager te gaan? Bestel je varkenskotelet en karbonade vlot en goedkoop online!

Andere online foodwinkels
Afgezien van de slagerij, supermarkt en bakkerij zijn er op internet nog andere winkels. Voorbeelden zijn delicatessenwinkels, kaaswinkels, groentewinkels en biologische winkels of slijterijen. Check hierboven het schema en vind de aanbieder die je zoekt. Selecteer een webshop en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Hartwerd

Wil je graag online bestellen? Zijn er nog onduidelijkheden? De onderstaande vragen komen veel voorbij. Heb je een andere vraag? Je kunt ons op elk moment een vraag stellen. We helpen u graag verder en bekijken de mogelijkheden. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Dirk kortingscodes.

Via welke webwinkels kun je online boodschappen bestellen in Hartwerd?

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de site. Hier vind je eenvoudig online supers, bakkerijen en slagers waar je direct bestellen kan.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Er worden vaak twee mogelijkheden geboden: afhalen of boodschappen bezorgen. Zo’n 80% kiest voor bezorgen. Je bestelling wordt geleverd en het wordt vaak tot in de keuken bezorgd. Kies zelf een tijdstip: 10:00, 16:40 of 19:40. Waarom zou ik kiezen voor een pick-up point? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en wachten op de bezorgservice hoeft niet.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De kosten van bezorging aan huis verschillen per aanbieder. Regelmatig heeft de ene super een gratis actie, en bij een volgende super is het €3,50. Regelmatig heb je actiecodes die zorgen voor gratis thuisbezorging. Een voorbeeld: “geen bestelkosten bij aankoop van broccoli of chinapeer”. Met behulp van onze zoekfunctie vind je zo per supermarkt de bezorgkosten (evt. per bestelbedrag).

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Eigenlijk is het zo dat online supers/bakkers/slagers beschrijven: levering in minder dan 24 uur. We zien zelfs supermarkten met same day delivery. Kies een van de aanbieders en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Belangrijk: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit verschilt per plaats. Inzake Boodschappen bezorgen Vortum-Mullem kan dit geheel anders zijn.

Hoe hoog bedraagt het minimale bestelbedrag?

Ook hier zien we grote verschillen. Grootschalige supers hanteren regelmatig een minimum orderbedrag van ongeveer €40. Bij kleinschalige webwinkels ligt dit vaak lager. Hier bestel je al vanaf €11. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Hartwerd