logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Grave

Direct online boodschappen doen in Grave? Goed nieuws! Er is voldoende te kiezen. Op Boodschappenspot.nl vind je alle food-winkels waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de (lokale) supermarkt, maar onderschat ook niet groentewinkels en fruit winkels. Kies hieronder jouw categorie. Kies eventueel voor laten bezorgen of afhalen. Hierna zie je ‘n overzicht met zaken waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Ketchup en producten van merken als bijvoorbeeld Vegetarische Slager bij de supermarkten, tot varkenshaas bij de warme slagerij en muffin bij de warme bakker. Waarom je dit moet doen? Bestellen is een makkie, de keuze is groot, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Een steeds grotere groep met supers, slagers en bakkers bezorgen de boodschappen bij jou thuis in Grave.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Grave

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgen in Grave? Het is allang geen hype meer. Hoezo? De bezorgkosten dalen, en het bezorggebied wordt alsmaar groter. Alle boodschappen als Jam of Soja comfortabel bij je in de keuken bezorgd. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Opvallend: Het zijn niet langer louter de supers die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook slijterijen, kaasboeren, boerderijwinkels bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. In de onderstaande lijst lees je over filialen met een eigen webshop voor internetaankopen. Op de detailpagina zie je ook of ophalen / bezorgen bij zo’n online supermarkt in Grave tot de mogelijkheden behoort. Onderstaand tref je pluspunten en minpunten van deze bezorgmethodes. Lees nu online ook alles over Online boodschappen doen Schagen.

De belangrijkste voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen
Wil je online boodschappen doen een kans geven? Maak dan zelf de afweging: Kies ik voor bezorging aan huis, of ga ik voor een pick-up point? Bekijk hieronder de meerwaarde van de verschillende opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Grave

 • Je bespaart al gauw een uur per week
 • Tot in de keuken bezorgd
 • Bezorgd waar + wanneer jij wilt
 • In de winkel of bij levering betalen
 • Statiegeldflessen lever je gewoon weer in

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Je bespaart op bezorgkosten en de servicefee
 • Klantvriendelijk personeel en goed advies in winkel
 • Met afhalen houd je zelf de touwtjes in handen
 • Het aantal pick-up-points groeit hard (Noord-Brabant)
 • Combineer het afhalen met een bezoek aan andere shops

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? Binnen het gebied Grave zijn er voldoende mogelijkheden. Een vanzelfsprekende optie is de online supermarkt. Bij vooraanstaande online supermarkten als Jan Linders, Odin, Jumbo, Ekoplaza of bijvoorbeeld Dekamarkt, Albert Heijn, Boni, Deen vind je alle boodschappen eenvoudig online. Daarnaast hebben we ook de online slagerijen, bakkerijen of bijvoorbeeld viswinkels en slijterijen. Onderstaand tref je meer details over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Grave

Online supermarkt
In de online-supermarkt ontbreekt het aan niets. Keuze uit duizenden producten en aantrekkelijke kortingen. Producten als Smaakmakers tot Cocktailsaus, van bekende merken als Dom Gerard Thomas en Chateau Rouget. Open direct de lokale online supers. Houd wel rekening met eventuele bezorgkosten en een minimaal orderbedrag.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. Een nadeel is: je bestelt er geen echte / traditionele artikelen. Bij jouw warme bakker koop je onder andere casinobrood en muffin. Simpelweg het beste van het beste. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. Nu is het echter een optie voor iedereen: online vlees bestellen en laten thuisbezorgen in Grave. Zoek jij een lekker sappig stukje vlees? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Scoor je speklap en kalfsbiefstuk voordelig en gemakkelijk online bij de slager!

Andere online food winkels
Evenals de supermarkt, slagerij en bakker vind jij via internet nog andere keuzes. Ga eens opzoek naar groentewinkels, kaaswinkels, delicatessenwinkels en boerderijwinkels of chocolateries. Bekijk hierboven het overzicht en vind alle lokale aanbieders. Geef je voorkeuren door en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Grave

Wil je ‘t online wel eens proberen? Zijn er nog onduidelijkheden? Check hieronder onze FAQ. Een andere prangende vraag? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Jan Linders online boodschappen.

Hoe bekijk ik de opties voor online boodschappen bestellen in Grave?

Open ons bovenstaande overzicht. Hier vind je eenvoudig supermarkten, groentewinkels en viswinkels waar online kopen een optie is.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: boodschappen bezorgen of afhalen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je hoeft de auto niet in en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Thuisbezorgen kan vaak rond 12:00, 16:50 of 18:20. Wat is het nut van een pick-up point? De kosten liggen een stuk lager, en het afhalen zorgt voor sociale contacten.

Wat ben ik gemiddeld kwijt aan bezorgkosten?

De servicekosten kunnen onderling enorm verschillen. Regelmatig heeft de ene super een gratis actie, maar bij ‘n andere winkel kost het €3,00. Advies: let op alle actuele kortingen waardoor je geen bezorgkosten betaalt. Hierbij kan je denken aan: “geen bezorgkosten bij aankoop van repelsteeltje of kapoelasan”. Via onze unieke zoekmachine check je per online foodwinkel het actuele tarief voor bezorging aan huis.

Binnen welke termijn krijg ik de boodschappen?

Het merendeel van de supermarkten en foodwinkels zeggen: levering in minder dan 24 uur. Soms kan het (tegen meerprijs) dezelfde dag worden bezorgd. Kies jouw favoriete webwinkel en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Belangrijk: Op zondag wordt vaak niet bezorgd. Dit is per plaats verschillend. Met met betrekking tot Boodschappen bezorgen Veen zijn er mogelijk andere voorwaarden.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

Dit varieert enorm per aanbieder. Klanten van bekende supers zijn gewend aan een minimum bestelbedrag van nabij de €39. Bij ambachtelijke zaken ben je vaak minder kwijt. Vaak kan je hier al terecht vanaf €7. Maar soms is er überhaupt geen minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Grave