gorillas aanbieding 2021

Gorillas: boodschappen bezorgd in 10 minuten

Gorillas is een van de snelste groeiende online supermarkten van dit moment. Via de App heb je de keuze uit duizenden producten, allemaal tegen dezelfde prijs als bij je eigen plaatselijke supermarkt. Je betaalt alleen €1,80 bezorgkosten per bestelling. Je herkent de riders aan de zwarte tassen. Gorillas is begonnen in Duitsland, maar is nu ook in steeds meer Nederlandse steden actief. Het toont veel overeenkomsten met de bezorgservice Flink en met de Getir App. Op de pagina lees je er alles over. Bekijk hier ook ons overzicht met alle snelle boodschappen bezorgdiensten.

Bezorging aan huis €1,80

Boodschappen afhalen niet mogelijk

Minimum bestelbedrag: Geen

Hoe werkt online boodschappen doen bij Gorillas?

 1. Download de App van Gorillas (Android en iOS)
 2. Registreer een nieuw account
 3. Kijk of je in een bezorggebied woont
 4. Kies uit duizenden producten tegen retailprijzen
 5. Kies een bezorgmoment (of gewoon z.s.m)
 6. Betaal online jouw boodschappen
 7. Een Rider brengt jouw boodschappen binnen 10 minuten bij je thuis

Ontdek het gemak van Gorillas!

 • Geen minimum bestelbedrag
 • Altijd €1,80 bezorgkosten
 • Gegarandeerd binnen 10 minuten bezorgd
 • Niet duurder dan de supermarkt
 • Bezorging in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht

Hoe werkt Gorillas bezorgdienst?

Gorillas is er voor iedereen die snel en goedkoop boodschappen wil laten bezorgen. Het is met name geschikt voor kleine bestellingen die je snel in huis moet hebben. Bijvoorbeeld wanneer je visite hebt en je hebt geen frisdrank of chips in huis, of wanneer je aan het koken bent en je mist een belangrijk ingrediënt. De App van Gorillas lijkt op Apps van bijvoorbeeld Thuisbezorgd of Deliveroo.

 • Je registreert eerst een nieuw account
 • Op basis van je locatie zie je of Gorillas beschikbaar is
 • Je kiest eenvoudig de boodschappen die je nodig hebt en rekent online af
 • Via de App zie je precies hoe laat de bezorger bij jou thuis is

gorillas-boodschappen-bezorgdienst-10-minuten

Binnen 10 minuten bezorgd

De bezorging van Gorillas is supersnel. Dat komt omdat zij werken met speciale Riders. Net als bijvoorbeeld Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats werkt ook Gorillas met bezorgers die zich razendsnel verplaatsen op een elektrische fiets. Op die manier heb jij je boodschappen meestal al binnen 10 minuten in huis. Hiervoor betaal je een vergoeding van €1,80. Er is geen minimum bestelbedrag. Dus of je nu alleen een tros bananen bestelt of meerdere producten, deze vaste vergoeding is vast. Op dit moment kunnen inwoners van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht gebruik maken van de bestelservice. Kijk op de site of download de App om de exacte bezorggebieden te bekijken.

Gorillas kortingscode voor nieuwe klanten

Op dit moment is Gorillas in de opstartfase. Daarom zijn er veel kortingscodes in omloop om jouw eerste bestelling extra voordelig te plaatsen. Vaak zijn dit actiecodes met €5,00 korting op je eerste bestelling of €10,00 korting op alles. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de bestel-App? En woon je in het bezorggebied? Dan is het zeker interessant om hier gebruik van te maken. Vaak zij het ook zogenaamde referral codes van andere gebruikers. Wanneer jij zo’n vouchercode invult, dan krijgt een vriend ook een shoptegoed in zijn of haar Gorillas App. Bekijk ons overzicht met alle Gorillas kortingscodes.

Overzicht kortingsacties Gorillas 2021

 • €15,00 korting op alles (min. bestelwaarde €25,00)
 • €5,00 korting eerste bestelling
 • €5,00 korting op eerste 3 bestellingen
 • Geen bezorgkosten op je eerste bestelling

Veelgestelde vragen (FAQ) over Gorillas

Wat is Gorillas bestelservice?
Gorillas is een online supermarkt dat jouw boodschappen gemiddeld binnen 10 minuten thuisbezorgd. Gorillas is van oorsprong een Duits bedrijf maar is ook in steeds meer Nederlandse steden beschikbaar.

Waar is Gorillas actief?
Gorillas is actief in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht. Regelmatig worden er nieuwe steden en bezorggebieden toegevoegd.

Betaal ik bezorgkosten?
Je betaalt standaard €1,80 aan verzendkosten. Dit bedrag is altijd hetzelfde, ongeacht de grootte van jouw bestelling.

Kan ik ook bij Gorillas bestellen voor mijn weekboodschappen?
Ja, je kunt ook grote bestellingen plaatsen.

Tot hoe laat kan ik bestellen?
Je kunt bestellen tot 23:00. De laatste bestellingen worden rond 23:15 afgeleverd.

Is er een minimaal bestelbedrag?
Nee, Gorillas werkt zonder minimum bestelbedrag. Je kunt dus ook eenvoudig losse producten met een lage prijs laten thuisbezorgen.

Wat is het verschil met Go Flink?
Gorillas lijkt erg op Go Flink. De verschillen zijn dat Go Flink werkt met een minimum bestelbedrag van €1,00, Gorillas heeft dit niet. Daarnaast heeft Gorillas een groter bezorggebied dan Go Flink.