logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Feerwerd

Wil jij online boodschappen doen in Feerwerd? Dan valt er in elk geval wat te kiezen. In het overzicht check je alle foodwinkels waar boodschappen bestellen mogelijk is. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, maar we zien ook mooie ontwikkelingen onder bakkers en mogelijk boerderijwinkels. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Kies daarna voor boodschappen laten bezorgen of toch afhalen. Daarna tref je een duidelijke lijst met (web)winkels waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Diepvriesgroente of artikelen van Hennessy bij de lokale supermarkt, tot varkensgehakt bij de bekende slager en casinobrood bij de bekende bakkers. De pluspunten? Het is gemakkelijk, je staat niet voor lege schappen, en je bespaart erg veel tijd. Een indrukwekkend aantal supers en specialistische winkels werken al mee aan boodschappen bezorgen in Feerwerd.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Feerwerd

Handig alle boodschappen thuisbezorgen in Feerwerd? Het staat beslist niet stil. Hoezo? Het is betaalbaarder geworden, en er zijn steeds meer aanbieders. Alles wat je nodig hebt zoals Hagelslag en Speciale soep in de keuken afgeleverd wanneer jij dat wil. Je bergt het op en klaar is kees! Tegenwoordig zijn het allang niet meer alleen de lokale supermarkten die thuisbezorgen. Ook delicatessenwinkels, boerderijwinkels, kaasboeren hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In het overzicht hierboven spot jij zaken waar je meteen online boodschappen kan doen. Op de pagina van de aanbieder zie je of ophalen / bezorgen door de online supermarkt in Feerwerd mogelijk is. Vervolgens check je de top-5 pluspunten van deze keuzes. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Raalte.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Wil je direct online een bestelling plaatsen? Maak dan voor jezelf een keuze: Gaat mijn voorkeur uit naar bezorgen of juist afhalen? Hieronder vind je in het kort de voordelen van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Feerwerd

 • Je hoeft zelf de deur niet meer uit
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Keuze uit diverse tijden en bezorg opties
 • Betalen kan via iDeal of achteraf
 • Leenkratten kunnen bij nieuwe bestelling hergebruikt worden

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Soms is het pick-up-point helemaal gratis
 • Krijg hulp van medewerkers bij boodschappen doen
 • Je beslist zelf wanneer je het pick-up point bezoekt
 • Onderweg makkelijk je boodschappen afhalen (Groningen)
 • Bij een supermarkt kan je de vergeten boodschappen nog meenemen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? In de buurt van Feerwerd heb je wel wat te kiezen. Een vanzelfsprekende optie is de online supermarkt. Bij vooraanstaande supers zoals Jumbo, Picnic, Lidl, Jan Linders en bijv. Aldi, Boni, Dirk, Deen zoekt iedereen alle gangbare boodschappen binnen een paar minuten online. Maar er is veel meer op internet: online bakker, slager maar ook de viswinkels en boerderijwinkels. Bekijk verderop meer details over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Feerwerd

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. Je treft hier vrijwel alle producten en mooie aanbiedingen. Producten als Lang-houdbare producten tot Vruchtensiroop, van populaire merken als Nesti Dante of Suree. Bovenaan de pagina tref je alle online supermarkten. Let op de eventuele bezorgkosten en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Je besteld daar jammer genoeg weinig producten van de specialist. In de webshop van de bakkerij vind je broden als moutbrood of wittebrood. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit.En de bezorgbakkerij komt steeds vaker langs!

Online slagerij
Tijden terug had niemand er nog ervaring mee. We zien het nu steeds meer: vlees bestellen bij de online slagerij en laten thuisbezorgen in Feerwerd. Wil jij het beste van het beste? Maar zit de slager niet bij jou om de hoek? Scoor je rundergehakt en hamlap dan gewoon online!

Andere online food winkels
Evenals de super, slagerij en bakker is er nog meer keuze. Er valt te denken aan groentewinkels, viswinkels, kaaswinkels en biologische winkels of slijterijen. Gebruik de zoekfunctie en vind de aanbieder die je zoekt. Klik op een winkel en bestel direct online.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Feerwerd

Gewoon eens online boodschappen doen? Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande vragen. Een andere prangende vraag? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Ons team zal jou snel van dienst zijn. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Jumbo.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Feerwerd?

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de site. Hier vind je een actueel overzicht met supermarkten, chocolateries en slagers waar je direct bestellen kan.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Online supers bieden doorgaans 2 alternatieven: afhalen of boodschappen bezorgen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je bestelling wordt geleverd en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 8:30, 15:10 of 20:10. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en jij bepaalt zelf wanneer je ‘t afhaalt.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) verschillen sterk per winkel. Enkele supermarkten bezorgen gratis, en bij een volgende super is het €4,50. Tip: profiteer eens van actieproducten voor gratis bezorgen. Bijv. “gratis bezorgen bij aankoop van tuinmelde en jakhalsbes”. Op boodschappenspot.nl vind je per online supermarkt de kosten voor bezorging aan huis.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Het merendeel van de supermarkt webwinkels hanteren: wij leveren binnen 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Selecteer een van de winkels en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Noemenswaardig: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. De levertijd verschilt vaak per postcode. Aangaande Boodschappen bezorgen Ter Aard is de levertijd weer afwijkend.

Is er een minimum bestelbedrag als ik online bestel?

Dit varieert enorm per aanbieder. Wanneer je bij een landelijke super bestelt zit je al gauw aan een minimum orderbedrag van ongeveer €54. Bij innovatieve bedrijven ligt dit vaak lager. Hier kan je al bestellen vanaf €14. Maar soms is er überhaupt geen minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Feerwerd