logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Enschede

Het gemak ontdekken van online boodschappen doen in Enschede? We zien meer en meer online winkels. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je meteen online kan bestellen. Waarschijnlijk denk je allereerst aan de online supermarkt, en in toenemende mate de lokale visboeren en drogisterijen. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Kies eventueel voor bezorgen of zelf afhalen. Nadien beschik je over verschillende organisaties waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Uitnodigingen en/of artikelen van het merk Cafe Royal bij de buurt-supermarkt, tot schapenbout bij de warme slagerij en roti bij de buurt-bakkerijen. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Het is super simpel, alles is vrijwel op voorraad, en je bespaart erg veel tijd. Een toenemend aantal supermarkten en andere winkels zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Enschede.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Enschede

De boodschappen thuisbezorgen in Enschede? Vandaag de dag is het populairder dan ooit. Waar dan vandaan komt? De servicekosten worden minder, en het aantal aanbieder stijgt. Boodschappen, groot en klein zoals Varkensrollade of Sigaretten worden, indien gewenst, tot in de keuken bezorgd. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Let op: het zijn niet uitsluitend buurt-supermarkten die thuisbezorgen. Ook kaasboeren, slagers, visboeren bieden soms een heuse webwinkel. In de lijst hierboven tref je meerde shops waar online boodschappen doen mogelijk is. Je ziet meteen of afhalen en/of bezorgen door een online supermarkt in Enschede echt kan. Lees verder voor de voordelen van deze twee alternatieven. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Peest.

Kies jij voor boodschappen bezorgen of ophalen
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan zelf de afweging: Wil je boodschappen laten bezorgen of afhalen? Hierna vind je de waarde van zowel bezorgen als afhalen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Enschede

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Alle boodschappen 100% vers aan huis
 • Thuis, op je werk of ergens anders laten bezorgen
 • In de winkel of bij levering betalen
 • Profiteer van internet kortingsacties en prijsverlagingen

Pluspunten van boodschappen afhalen

 • Het is voordeliger en soms zelfs helemaal gratis
 • Persoonlijk contact met de winkeliers
 • Je hoeft niet thuis te wachten op de bezorger
 • Strategisch gelegen pick-up points langs snelwegen (Overijssel)
 • In de stad kun je nog snel wat andere winkels bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In en rondom Enschede heb je wel wat te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij landelijke online supers zoals Jan Linders, Lidl, Ekoplaza, Spar en de Aldi, Coop, Hoogvliet, Dirk bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen direct via de computer of mobiel. Daarnaast hebben we ook de online slager, bakker plus zeker de delicatessenzaken en wijnwinkels. Bekijk verderop meer details over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Enschede

Online supermarkt
In de supermarkt-webwinkel kan je terecht voor alle boodschappen. Alle merken, soorten en typen en de beste aanbiedingen. Spullen als Shoarmavlees tot Oploskoffie, van leveranciers als Body Impact of Losecosan. Vind bovenaan de pagina de lokale online supers. Kijk altijd goed naar de een bijdrage voor bezorging aan huis en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Je vindt er helaas geen producten van de vakman. Bij de online bakkerij bestel je broden als speltbrood en pizza. Simpelweg het beste van het beste. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Een aantal jaren gelden was het ondenkbaar. Nu is het echter een optie voor iedereen: online vlees bestellen en laten bezorgen in Enschede. Zoek jij altijd het neusje van de zalm? En kom je er niet altijd aan toe om de slager te bezoeken? Koop je varkenslap en lamsfricandeau dan gewoon bij de online slager!

Andere online food winkels
Los van de slagerij, supermarkt en bakkerij is er online nog veel meer. Neem nou de groentewinkels, kaaswinkels, delicatessenwinkels en biologische winkels of boerderijwinkels. Bekijk het overzicht voor het actuele aanbod in jouw plaats. Geef je voorkeuren door voor een online bestelling.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Enschede

Wil je graag online bestellen? Zoek jij nog wat extra uitleg? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje. Ons team zal jou snel van dienst zijn. Tip: bekijk ook eens meer over Korting Dirk.

Via welke webwinkels kun je online boodschappen bestellen in Enschede?

Gebruik op deze pagina de zoekbalk. Je doorzoekt dan snel de supers, bakkerijen en slijterijen waar je meteen een bestelling kan plaatsen.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij online shops heb je 2 mogelijkheden: boodschappen bezorgen of afhalen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je hoeft de auto niet in en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Het bezorgen kan tussen 8:20, 13:40 of 18:40. Waarom kiezen mensen voor afhalen? De kosten liggen een stuk lager, en je kan het zo uit je werk afhalen.

Moet ik betalen voor bezorgen aan huis?

De kosten voor bezorging (servicekosten) zijn per supermarkt verschillend. Bij de ene super is thuisbezorgen gratis, maar bij ‘n andere winkel kost het €8,00. Let goed op eventuele aanbiedingen die zorgen voor gratis thuisbezorging. Te denken valt aan: “geen bezorgkosten bij aankoop van zeekraal of pluot”. Op boodschappenspot.nl zie je meteen per winkel de bijdrage voor thuisbezorging.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Normaal zullen supermarkten en foodwinkels zeggen: levering in minder dan 24 uur. We zien zelfs supermarkten met same day delivery. Klik op een supermarkt en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Onthoud wel: Zondag is vaak geen bezorgdag. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Steyl zijn de levertijden wellicht anders.

Is er een minimale bestelbedrag waar ik rekening mee moet houden?

Ook dit wisselt nogal. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimum bestelbedrag van nabij de €61. Bij ambachtelijke webwinkels ligt dit vaak lager. Hier kun je al terecht vanaf €20. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Enschede