logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in de Wijk

Wil jij online boodschappen doen in de Wijk? We zien meer en meer online winkels. Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je moeiteloos online je boodschappen kunt kopen. Waarschijnlijk denk je allereerst aan de online supermarkt, maar onderschat ook niet groentewinkels en bijv. fruit winkels. Geef hieronder eerst aan waar je naar op zoek bent. Optioneel maak je ‘n keuze tussen ophalen / bezorgen. Hierna doorzoek jij alle mogelijke winkels met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Kipfilet of boodschappen van merken zoals Lenz Moser bij de online supermarkten, tot biefstuk in de webshop van de slagerij en buikman bij de lokale bakkers. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Het is gebruiksvriendelijk, het aanbod is enorm, en je bent vaak in een kwartier al klaar. Een toenemend aantal supers en specialistische winkels doen al aan boodschappen bezorgen in de Wijk.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen de Wijk

De boodschappen thuisbezorgen in de Wijk? Het lijkt nu definitief te zijn doorgebroken. Hoezo? Het is minder duur geworden, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Al je benodigde boodschappen zoals Hartig of Zonnebrandcrème worden tot in de keuken bezorgd. Je bergt het op en klaar is kees! Tegenwoordig zijn het allang niet meer alleen de vertrouwde supers die de boodschappen bij je bezorgen. Ook slagers, fruitwinkels, delicatessenwinkels beperken zich allang niet meer tot stenen winkels. In het bovenstaande overzicht zie jij bedrijven waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Je ziet meteen of afhalen en/of bezorgen door een online supermarkt in de Wijk beschikbaar is. Houd rekening met de meest gehoorde voordelen van deze twee alternatieven. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Noordhoek.

Ga jij voor boodschappen thuisbezorgen of ophalen (pick-up-point)?
Ook eenvoudig via internet de boodschappen kopen? Maak dan zelf de afweging: Kies ik voor boodschappen afhalen of bezorgen? Hieronder vind je in het kort het profijt dat je hebt van beide aflevermethodes.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in de Wijk

 • Je hoeft de auto niet meer in
 • 100% versgarantie
 • Thuis, op je werk of ergens anders laten bezorgen
 • Pinnen bij aflevering is de standaard
 • Profiteer ook online van de wekelijkse aanbiedingen

Pluspunten van boodschappen afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • De supermarkt-medewerkers helpen je graag
 • Er hoeft niet perse iemand thuis te zijn
 • Kies voor afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Drenthe)
 • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? Rondom de Wijk zijn er voldoende mogelijkheden. Een prima oplossing is de online supermarkt. Bij erkende online supermarkten als Jan Linders, Ekoplaza, Spar, Plus en natuurlijk Hoogvliet, Albert Heijn, Dekamarkt, Boni vind je alle boodschappen eenvoudig via je PC, laptop of telefoon.Tegenwoordig vind je op internet ook de online bakkers, slagers en niet te vergeten delicatessenzaken en kaasboeren. Beneden check je meer informatie over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in de Wijk

Online supermarkt
In de webshop van de supermarkt vind je alles wat je nodig hebt. Enorm veel keuze en vaak verrassend goedkoop. Boodschappen als Schoenpoets tot Tandenborstels, van a-merken als Broodatelier of Molinari. Check hierboven de lokale online supers. Let wel goed op de kosten voor bezorging en een bedrag waarvoor je minimaal moet bestellen.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. Maar hier bestel je minder echte / traditionele artikelen. Bij de “echte” bakkerij bestel je broden als obwarzanek of poffert. Dit zijn echt kwaliteitsproducten. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. Tegenwoordig gebeurt het volop: online vlees bestellen en bij je thuis laten afleveren in de Wijk. Zoek je écht een stuk goed vlees? Is de keurslager voor jou echter omwille van de tijd geen optie? Koop jouw hamlap en hamlap voordelig en gemakkelijk via internet!

Andere online food winkels
Net als de super, slagerij en bakker zijn er meer opties. Voorbeelden zijn groentewinkels, viswinkels, delicatessenwinkels en chocolateries of slijterijen. Maak gebruik van het zoekformulier voor alle online foodwinkels. Geef je voorkeuren door en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in de Wijk

Gewoon eens online boodschappen doen? Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande vragen. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje. We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Picnic boodschappen doen

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in de Wijk?

Gebruik onze zoekfunctie. Zo vind je gauw online supers, boerderijwinkels en viswinkels waar online kopen een optie is.

Wat is het onderscheid tussen boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: boodschappen afhalen of bezorgen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Jouw aankoop wordt bezorgd en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Verschillende tijdstippen mogelijk: 9:10, 16:40 of 20:40. En het pluspunt van zelf ophalen? Dit scheelt doorgaans wat geld, en je kan het zo uit je werk afhalen.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De thuisbezorgkosten kunnen onderling enorm verschillen. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, en bij een volgende super is het €6,50. Advies: let op alle actuele kortingen die zorgen voor gratis thuisbezorging. Hierbij kan je denken aan: “geen bestelkosten bij aankoop van chayote en abrikoos”. Op boodschappenspot.nl zie je per online supermarkt de huidige bezorgkosten.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Het merendeel van de online supermarkten bieden: wij bezorgen binnen 24 uur. Een express-levering in 2 uur kan soms ook al. Klik op een supermarkt en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Let op: Veel winkels leveren niet op zondag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Met met betrekking tot Boodschappen bezorgen Rucphen kan dit geheel anders zijn.

Wat is het minimum orderbedrag?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De bekende supers hebben vaak nog een minimum orderbedrag van ongeveer €51. Bij startende foodwinkels ben je vaak minder kwijt. Hier plaats je een order vanaf €21. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen de Wijk