logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Breda

Starten met online boodschappen doen in Breda? De keuze is reuze. Beneden tref je een overzicht met online winkels waar je meteen online kan bestellen. Allereerst zijn er de online supers, maar je bestelt steeds vaker ook online bij groentewinkels en mogelijk delicatessenwinkels. Gebruik de filters. Kies allereerst een categorie. Je kunt vervolgens een keuze maken tussen bezorging aan huis of afhalen. Nadien zie je alle filialen waar online boodschappen doen mogelijk is. Van Kaarsen of producten van merken als bijvoorbeeld Linera bij de supermarkten, tot rosbief bij de bekende slager en regeringsbrood bij de regionale bakker. Het voordeel? Ieder artikel heb je zo gevonden, geen uitverkochte producten, en het kan erg snel. Een indrukwekkend aantal supermarkten, bakkers en slager zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Breda.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Breda

Je boodschappen thuisbezorgen in Breda? Een groeiend aantal mensen maakt er gebruik van. Wat is hiervan de reden? De bezorgkosten zijn flink verlaagd, en bij steeds meer huishoudens kan er worden bezorgd. Alle boodschappen als Mediterraans en Appelflappen tot in de keuken bezorgd. Je hoeft het alleen nog maar op te bergen. Het zijn allang niet meer alleen de buurt-supers die een boodschappen bezorgservice aanbieden. Ook boerderijwinkels, slagers, kaasboeren bieden vaak al een webshop. In het overzicht hierboven zie jij aanbieders die online bestellen mogelijk hebben gemaakt. Je komt er dan ook achter of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Breda al kan. Als laatste bekijk jij de voordelen van deze alternatieven. Check nu ook de laatste info over Online boodschappen doen Muiden.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan zelf de afweging: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Check hieronder het profijt dat je hebt van beide aflevermethodes.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Breda

 • Je houdt tijd over voor andere dingen
 • Alles 100% koel en vers bezorgd
 • Thuis, op je werk of ergens anders laten bezorgen
 • Betaal zonder moeite via de app of iDeal
 • Statiegeld artikelen bij volgende levering weer retour

Pluspunten van boodschappen afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • De boodschappen staan netjes voor je klaar
 • Niet thuis wachten tot de bezorger er is
 • Je haalt het af in de winkel of op een strategische gelegen locatie (Noord-Brabant)
 • Iets vergeten? Dan koop je dat er gemakkelijk nog even bij

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In de omgeving van Breda heb je wel wat te kiezen. Veel mensen kiezen voor de online supermarkt. Bij geliefde online supers als Jumbo, Spar, Lidl, Plus en Dirk, Deen, Coop, Aldi vind je een groot assortiment boodschappen eenvoudig online. Maar steeds vaker kan je online ook terecht bij de online slager, bakker of bijvoorbeeld boerderijwinkels en delicatessenwinkels. Scroll verder voor meer info over soorten winkels waar je online kan bestellen.

Supermarkten aanmelden in Breda

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt is alles beschikbaar wat je maar nodig hebt. Je vindt online enorm veel boodschappen altijd voordelig. Spullen als Eieren tot Vlekkenmiddel, van labels als Molilla of Germain. Zie bovenaan de online-supers in jouw buurt. Wees je bewust van de servicekosten (rond €2,50 – €5,00) en de minimale orderwaarde.

Online bakkerij
Een supermarkt biedt veel producten. Je koopt daar alleen geen echt ambachtelijke producten. Bij de online bakker koop je onder andere croissant en challe. De kwaliteit is superieur. Thuisbezorgen is bij veel bakkers tegenwoordig een optie.

Online slagerij
Vroeger was het een ondenkbare situatie. Het is inmiddels geen uitzondering meer: online vlees bestellen en laten bezorgen aan huis in Breda. Wil jij het beste van het beste? Is de keurslager voor jou echter omwille van de tijd geen optie? Bestel je poulet of rookvlees dan gewoon bij de online slager!

Andere online foodwinkels
Afgezien van de slager, bakker en superkun je via internet meer bestellen. Er valt te denken aan groentewinkels, viswinkels, kaaswinkels en chocolateries of boerderijwinkels. Bekijk het overzicht voor alle online foodwinkels. Gebruik de filters en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Breda

Wil je graag online bestellen? Maar heb je nog twijfels? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Is je vraag niet helemaal beantwoord? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij proberen gauw met een passend antwoord te komen. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Korting Spar.

Via welke webwinkels kun je online boodschappen bestellen in Breda?

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de site. Daar tref je alle online supermarkten, biologische winkels en delicatessenwinkels waar online bestellen mogelijk is.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: afhalen of boodschappen bezorgen. Consumenten prefereren vaak het bezorgen. Je internet bestelling wordt thuisbezorgd en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 10:00, 13:00 of 20:00. Waarom kiezen mensen voor afhalen? De kosten liggen een stuk lager, en je kan het afhalen wanneer jij dat wil.

Hoe hoog bedragen de kosten voor bezorgen?

De kosten voor bezorging (servicekosten) liggen sterk uiteen. Soms is bezorging kosteloos (gratis) bij de ene super, en soms betaal je ongeveer €5,50. Advies: let op alle actuele kortingen voor gratis bezorgen. Hierbij kan je denken aan: “geen bestelkosten bij aankoop van rammenas of jakhalsbes”. Op boodschappenspot.nl zie je per online supermarkt de bijdrage voor thuisbezorging.

Hoe snel heb ik de boodschappen in huis?

Normaal zullen online bakkers/slagers en supermarkten verzekeren: levering in minder dan 24 uur. Tegen een meerprijs kan er zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Bekijk een populaire foodshop en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Denk erom: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit hangt natuurlijk ook af van woonplaats. Omtrent Boodschappen bezorgen Papenvoort kunnen de voorwaarden afwijkend zijn.

Is er een minimale bestelbedrag waar ik rekening mee moet houden?

Dit loopt zeer uiteen. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimaal orderbedrag van ruwweg €53. Bij innovatieve concepten is dit drempelbedrag iets minder. Hier kun je al terecht vanaf €18. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Breda