logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Online boodschappen doen in Bilthoven

Starten met online boodschappen doen in Bilthoven? Mogelijkheden in overvloed! Op deze pagina vind je de supermarkten en winkels waar je meteen online kan bestellen. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, maar het aanbod groeit ook zeker onder online viswinkels / delicatessenwinkels. Geef hieronder aan welk type winkel je zoekt. Vervolgens klik op een van volgende opties: ophalen of bezorgen. Aansluitend beschik je over verschillende bedrijven met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Pinda’s of boodschappen van Ajax in de webshop van de supers, tot lamsoester bij de regionale slagerij en ciabatta bij de online bakker. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Het is gemakkelijk, geen uitverkochte producten, en je houdt veel extra tijd over. Een groeiend aantal supermarkten en andere winkels bieden de mogelijkheid tot boodschappen bezorgen in Bilthoven.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Bilthoven

Je boodschappen thuisbezorgen in Bilthoven? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. De reden? De bezorgkosten zijn flink verlaagd, en er zijn steeds meer aanbieders. Alle boodschappen als Zakdoekjes en Gedroogde groente worden tot in de keuken bezorgd. Je zet het in de (koel)kast en klaar ben je. Het zijn allang niet meer alleen de supers die thuisbezorgen. Ook delicatessenwinkels, groentewinkels, slijterijen bieden regelmatig de mogelijkheid tot online bestellen. In het bovenstaande overzicht lees je over aanbieders waar online boodschappen doen mogelijk is. Je ontdekt dan direct of afhalen / bezorgen bij de online supermarkt in Bilthoven beschikbaar is. Houd rekening met de voordelen van deze keuzes. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Melderslo.

De belangrijkste voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen
Wil je direct online een bestelling plaatsen? Dan zijn er doorgaans 2 mogelijkheden: Wil ik dat mijn boodschappen worden thuisbezorgd of haal ik het zelf op? Lees verder voor de bruikbaarheid van zowel bezorgen als afhalen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Bilthoven

 • Het bespaart enorm veel tijd
 • 100% versgarantie
 • Je kiest je eigen tijdslot
 • Meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar
 • Statiegeldflessen lever je gewoon weer in

Positieve aspecten van boodschappen afhalen

 • Boodschappen afhalen is simpelweg goedkoper
 • Vraag advies over producten of recepten in winkel
 • Kies je eigen afhaaltijd
 • Ervaar het gemak van meerdere afhaalpunten in de regio (Utrecht)
 • Bezoek andere winkels in de buurt voor efficienter inkopen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? Binnen het gebied Bilthoven is er heel veel te kiezen. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij erkende supers als Ekoplaza, Spar, Plus, Picnic of Dirk, Dekamarkt, Hoogvliet, Aldi scoor je alle benodigde boodschappen snel via het internet. Maar er is veel meer op internet: online bakkers, slagers en niet te vergeten kaaswinkels en slijterijen. Scroll verder voor meer info over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Bilthoven

Online supermarkt
In de supermarkt-webwinkel vind je al je dagelijkse boodschappen. Alle merken, soorten en typen en vaak verrassend goedkoop. Verpakkingen VlaFlip tot Aardappelballetjes, van merken als Saint Emilion en El Baraka. Bekijk snel alle online supers. Geef wel acht op de bezorgkosten + servicefee en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Je besteld daar jammer genoeg weinig echte / traditionele artikelen. Bij de online bakker koop je onder andere muffin of arepa. Dit zijn echt kwaliteitsproducten. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Het was altijd een dure aangelegenheid. Nu is het echter een optie voor iedereen: online vlees bestellen en bij je thuis laten afleveren in Bilthoven. Op zoek naar topvlees voor de BBQ? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Koop je paardenbiefstuk of varkensoester dan gewoon op het internet!

Andere online food winkels
Behalve de slager, bakker en superzijn er meer opties. Surf even naar de webshop van viswinkels, delicatessenwinkels, groentewinkels en biologische winkels of chocolateries. Ga naar ‘t begin van de pagina en vind de aanbieder die je zoekt. Geef je voorkeuren door en bekijk de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Bilthoven

Wil je uitproberen of dit bij jou past? Heb jij echter nog vragen? Check hieronder onze FAQ. Is je vraag niet helemaal beantwoord? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. We helpen u graag verder en bekijken de mogelijkheden. Lees ook het laatste nieuws over Plus actiecodes.

Via welke webwinkels kun je online boodschappen bestellen in Bilthoven?

Gebruik op deze pagina de zoekbalk. Zo vind je gauw online supermarkten, kaaswinkels en biologische winkels waar je meteen online kan bestellen.

Wat is het gemak van boodschappen bezorgen en afhalen?

Online supers bieden doorgaans 2 alternatieven: boodschappen bezorgen of afhalen. De meest populaire optie is thuisbezorgen. Je hoeft de deur niet uit en jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Welk tijdstip heeft jou voorkeur: 8:00, 15:10 of 21:50. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? De bestelkosten zijn vaak goedkoper, en jij bepaalt zelf wanneer je ‘t afhaalt.

Betaal ik ook bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen van de boodschappen zijn ontzettend divers. Heel af en toe is het helemaal gratis, maar soms gaat het richting de €7,00. Advies: let op alle actuele kortingen waardoor je geen bezorgkosten betaald. Denk aan “geen bestelkosten bij aankoop van pereskia en jakhalsbes”. Dankzij onze handige tool ontdek je per online shop de bestelkosten.

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Vrijwel de meeste supermarkt webwinkels hanteren: vandaag besteld = morgen in huis. Lokale winkels bezorgen tegenwoordig soms dezelfde dag. Selecteer een van de winkels voor de huidige levertijd. Goed om te weten: Zondag = geen bezorgdag. Dit is per plaats verschillend. Voor Boodschappen bezorgen Oud Ade zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Is er een minimale bestelbedrag waar ik rekening mee moet houden?

Dit loopt zeer uiteen. Grootschalige supers hanteren regelmatig een minimum orderbedrag van circa €49. Bij kleinschalige aanbieders ligt dit vaak lager. Hier bestel je al vanaf €16. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Bilthoven