logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Beverwijk

Direct online boodschappen doen in Beverwijk? Er is enorm veel keuze. In het overzicht check je alle foodwinkels waar je online boodschappen doen. Denk aan online supermarkten, maar onderschat ook niet slagers of slijterijen. Selecteer eenvoudig een van de categorieën. Je kunt ook nog filteren op bezorging aan huis of afhalen. Voorts zie je alle (web)winkels met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Deodorant en/of producten van merken als bijvoorbeeld Justerini & Brooks in de webshop van de supers, tot ossestaart bij de bekende slager en maanzaadbrood bij de regionale bakkers. Waarom je dit moet doen? Ieder artikel heb je zo gevonden, het aanbod is enorm, en je houdt veel extra tijd over. Een toenemend aantal supers, slagers en bakkers bieden de mogelijkheid tot boodschappen bezorgen in Beverwijk.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Beverwijk

Laat boodschappen thuisbezorgen in Beverwijk? Huishoudens ontdekken massaal het gemak. Waarom? Het minimaal bestelbedrag + bezorgkosten dalen, en het aanbod wordt steeds groter. Uiteenlopende boodschappen zoals Producten voor huisdieren of Palingworst worden, indien gewenst, tot in de keuken bezorgd. De supermarkt komt letterlijk bij je thuis. Het zijn niet alleen meer de supermarkten die de boodschappen bij je bezorgen. Ook delicatessenwinkels, groentewinkels, boerderijwinkels hebben vaak al een eigen webshop. Met onze zoekmachine bekijk je aanbieders waar je direct kan bestellen. Je ontdekt dan direct of afhalen / bezorgen bij de online supermarkt in Beverwijk wordt ondersteund. Lees verder voor de voordelen van deze bezorgmethodes. Op deze website vind je ook meer over Online boodschappen doen Meerlo.

Ga jij voor boodschappen thuisbezorgen of ophalen (pick-up-point)?
Wil je direct online een bestelling plaatsen? Maak dan allereerst een keuze: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Hierna vind je de meerwaarde van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Beverwijk

 • Geen parkeerproblemen en kassarijen meer
 • De bezorger zet het op je keukentafel
 • Supersnelle en correcte levering
 • Via paypal, iDeal of creditcard betalen, of achteraf
 • Statiegeld artikelen bij volgende levering weer retour

Voordelen van boodschappen zelf afhalen

 • Het is doorgaans goedkoper dan bezorgen
 • Je hebt veel aanspraak in de winkel met andere klanten
 • Je hoeft niet te wachten tot boodschappen geleverd zijn
 • Uit je werk of tussendoor even snel een pick-up punt bezoeken (Noord-Holland)
 • Iets vergeten? Dan koop je dat er gemakkelijk nog even bij

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Wil je direct van start gaan met online boodschappen doen? Binnen het gebied Beverwijk is het aanbod uitstekend. Je komt al snel uit bij de online supermarkt. Bij erkende online supermarkten zoals Jumbo, Odin, Jan Linders, Plus of Hoogvliet, Deen, Albert Heijn, Coop vind je alle boodschappen via internet. Maar vergeet ook niet de online slagerijen, bakkerijen en niet te vergeten delicatessenzaken en wijnwinkels. Onderaan deze pagina check je gegevens over de online aanbieders.

Supermarkten aanmelden in Beverwijk

Online supermarkt
In de online-supermarkt is alles beschikbaar wat je maar nodig hebt. Je treft hier vrijwel alle producten en de laagste prijs. Producten als Noten tot Popcorn, van leveranciers als Sol y Nieve of Biofood. Zie bovenaan alle online supermarkten. Let wel goed op de mogelijke servicekosten en een minimaal bestelbedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Een nadeel is: je bestelt er geen producten van de specialist. Bij de online bakkerij bestel je onder andere tortilla of kerststol. 100% met passie gebakken. En de bakker is ook vaak al online te vinden.

Online slagerij
Tot voor kort gebeurde het nog niet echt. Nu is het echter een optie voor iedereen: vlees via internet bestellen en gemakkelijk thuisbezorgen in Beverwijk. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Is de keurslager voor jou echter omwille van de tijd geen optie? Koop jouw runderrollade en braadlap super simpel op het internet!

Andere online food winkels
Los van de supermarkt, slagerij en bakker is er online nog veel meer. Neem nou de groentewinkels, viswinkels, delicatessenwinkels en slijterijen of boerderijwinkels. Bekijk hierboven het overzicht voor het volledige aanbod. Maak een keuze uit de shops voor zo’n internet aankoop.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Beverwijk

Enthousiast over alle online mogelijkheden? Zoek jij nog wat extra uitleg? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Een andere prangende vraag? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Binnen enkele uren krijgt u een reactie van ons. Nieuw online: onze pagina over Deen actiecodes.

Bij welke shops kan men online boodschappen bestellen in Beverwijk?

Bovenaan deze site vind je een lijst. Daar tref je alle online supers, biologische winkels en chocolateries waar de mogelijkheid tot online bestellen is.

Wat zijn de pluspunten van boodschappen bezorgen en afhalen?

Veel online winkels bieden 2 opties: afhalen of boodschappen bezorgen. Bezorging aan huis geniet vaak de voorkeur. Jouw aankoop wordt bezorgd en de bezorger brengt het bij je in de keuken. Welk bezorgslot kies jij? 11:20, 16:50 of 20:50. Je vraag je vast af; waarom zou ik überhaupt afhalen? Nou, je bent goedkoper uit, en je niet onnodig hoeft te wachten op de bezorger.

Wat zijn de gemiddelde bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen van de boodschappen verschillen per aanbieder. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, echter is het gebruikelijke bedrag +/- €6,50. Tip: profiteer eens van actieproducten die zorgen voor gratis thuisbezorging. Bijvoorbeeld: “geen bezorgkosten bij bestelling van brave hendrik en carambola”. Met behulp van onze zoekfunctie zie je meteen per winkel de kosten voor bezorging aan huis.

Wat is de levertijd van boodschappen?

Het gros van de online bakkers/slagers en supermarkten beloven: vandaag bestellen = morgen bezorgdTegen een meerprijs kan er zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Klik simpelweg op een aanbieder en zie direct wat de bezorgtijd & regio is. Denk erom: Zondag = geen bezorgdag. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Ossenisse kunnen de bezorgtijden afwijken.

Is er een minimale bestelbedrag waar ik rekening mee moet houden?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Wanneer je bij een landelijke super bestelt zit je al gauw aan een minimum bestelbedrag van rond de €61. Bij lokale bedrijven is dit echt heel anders. Het bestelbedrag is hier meestal niet groter dan €24. Bij specialistische winkels waar je alleen kan afhalen is bijna nooit een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Beverwijk