COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Online boodschappen doen in Baflo

Vandaag nog online boodschappen doen in Baflo? De keuze is reuze. Op Boodschappenspot.nl vind je alle food-winkels waar je meteen online kan bestellen. Allereerst zijn er de online supers, maar vergeet ook niet bakkerijen en bijv. slijterijen. Selecteer de winkelgroep waar jij wilt bestellen. Je kunt daarna nog kiezen voor 2 filters: laten bezorgen of afhalen. Daaropvolgend zie je ‘n overzicht met bedrijven waar je kan beginnen met online boodschappen doen. Van Krentenbrood en/of producten van merken als K2R bij de lokale super, tot lamshaas in de webshop van de slagerij en kruidbroodje bij de bekende bakkerij. Het voordeel? Je bestelt waar en wanneer je wil, je kunt kiezen uit duizenden producten, en je houdt veel extra tijd over. Meer en meer supers, slagers en bakkers zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Baflo.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €70
coop-supermarkt-logo €40
jumbo-supermarkt-logo €25

Boodschappen bezorgen Baflo

Dagelijkse boodschappen thuisbezorgen in Baflo? Steeds meer mensen maken er gebruik van. Hoe dat komt? De kosten voor bezorgen dalen, en het bezorggebied wordt alsmaar groter. Alle wekelijkse boodschappen als Sambal en Overig thuisbezorgd wanneer je wil. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Het landschap verandert snel. Het zijn niet enkel de lokale supermarkten waar je kan bestellen. Ook slagers, kaasboeren, fruitwinkels accepteren in toenemende mate ook online bestellingen. In de onderstaande lijst lees je over leveranciers waar je meteen online boodschappen kan doen. Op de pagina van de aanbieder zie je of ophalen / bezorgen door de online supermarkt in Baflo echt kan. Onderstaand tref je pluspunten en minpunten van deze alternatieven. Lees nu online ook alles over Online boodschappen doen Loenen.

Wil je de boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen?
Wil jij direct online je boodschappen bestellen? Dan sta je direct voor een keuze: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Onderstaand tref je kort het gemak van beide alternatieven.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Baflo

 • Het einde van tillen aan zware tassen
 • Kwaliteit van gekoelde boodschappen gegarandeerd
 • Vandaag besteld = morgen in huis
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Lege flessen meegeven aan de bezorger

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

 • Bespaar kosten voor gratis afhalen
 • Vriendelijke en behulpzame winkelmedewerkers
 • Ideaal als je niet vaak thuis bent
 • Kies voor afhalen bij de winkel of langs de snelweg (Groningen)
 • Iets vergeten? Dan koop je dat er gemakkelijk nog even bij

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In de regio Baflo zijn meerdere filialen online actief. Al gauw kom je uit bij de online supermarkt. Bij grote online supers zoals Picnic, Plus, Lidl, Ekoplaza of bijvoorbeeld Dekamarkt, Coop, Hoogvliet, Boni bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen eenvoudig online. Maar steeds vaker kan je online ook terecht bij de online slager, bakker plus zeker de groenteboeren en delicatessenzaken. Bekijk verderop meer details over de online aanbieders.

Supermarkten aanmelden in Baflo

Online supermarkt
In de webshop van de supermarkt doorzoek je snel alle boodschappen categorieën. De meeste keuze en voordelige acties. Producten als Plantverzorging tot Bodybutter, van bekende merken als Melkmeisje en Henckels. Zoek hierboven de beschikbare supers. Wees bedacht op kosten voor bezorging en het drempelbedrag voor bestellen.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. Maar hier bestel je minder artikelen van ambachtelijke oorsprong. Internet bakkerijen bieden meer zoals onder andere roggebrood of jouster pof. De kwaliteit is superieur. Het goede nieuws: de bakker bezorgt ook al aan huis.

Online slagerij
Voorheen gebeurde het amper. Tegenwoordig gebeurt het volop: vlees online bestellen en laten bezorgen op locatie in Baflo. Ben je verzot op een goed stukje vlees? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Koop jouw lamsoester en biefstuk dan online!

Andere online foodwinkels
Net als de supermarkt, slagerij en bakker is er online nog veel meer. Surf even naar de webshop van groentewinkels, kaaswinkels, delicatessenwinkels en biologische winkels of chocolateries. Gebruik de zoekfunctie voor alle online foodwinkels. Geef je voorkeuren door en bestel direct online.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Baflo

Ben jij er klaar voor om dit zelf te proberen? Zijn er nog onduidelijkheden? De vragen hieronder komen het vaakst voorbij. Heb je een andere vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Onze boodschappenhulp zoekt naar een oplossing. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Jumbo thuisbezorgen.

Welke webshops bieden online boodschappen bestellen in Baflo?

Bovenaan deze site vind je een lijst. Jij krijgt dan eenvoudig de supers, biologische winkels en viswinkels waar je direct online kan bestellen.

Wat zijn voordelen van boodschappen bezorgen en afhalen?

Doorgaans heb je bij online winkels twee keuzes: bezorgen of boodschappen afhalen. Bezorgen biedt het optimale gemak. Je kunt lekker thuis blijven en je zeult niet met zware boodschappen. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 11:40, 13:50 of 19:20. En het pluspunt van zelf ophalen? Dit is voordelig (soms gratis), en jij pikt het zo op wanneer je naar huis rijdt.

Wat betaal ik voor bezorgen?

De servicekosten verschillen sterk per winkel. Enkele supermarkten bezorgen gratis, maar vaak kost het je wel zo’n €7,00. Let goed op eventuele aanbiedingen die gratis bezorging mogelijk maken. Een voorbeeld kan zijn: “gratis bezorging bij aankoop van winterpostelein en mispel”. Met onze boodschappenspot vind je per webwinkel de servicekosten.

Wat is de actuele bezorgtijd?

Innovatieve online supermarkten hanteren: vandaag bestellen = morgen bezorgdWe zien zelfs supermarkten met same day delivery. Selecteer een van de winkels en zie direct wat de bezorgtijd & regio is. Denk erom: Bezorging op zondag is vaak geen optie. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Oene zijn de bezorgdagen mogelijk anders.

Hoe hoog bedraagt het minimale bestelbedrag?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De grootste ketens van Nederland werken vaak met een minimaal bestelbedrag van zo’n €49. Bij de minder grote webwinkels geldt dit meestal niet. Hier kan je al bestellen vanaf €5. Soms geldt er geen minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Baflo