logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Assen

Vandaag nog online boodschappen doen in Assen? De keuze is reuze. Boodschappenspot.nl biedt inzicht in alle winkels waar je de boodschappen meteen kan bestellen. Zo bestel je bij de online super, maar onderschat ook niet viswinkels en ook fruit winkels. Geef hieronder eerst aan waar je naar op zoek bent. Kies daarna voor thuis laten bezorgen of ophalen. Hierna zie je ‘n overzicht met zaken met een webshop voor online boodschappen doen. Van Nederlandse mixen en/of producten van merken als Mc chouffe bij de regionale supers, tot kalfshaas bij de regionale slager en broeder bij de vertrouwde bakker. Waarom steeds meer mensen online bestellen? Bestellen is een makkie, alle boodschappen op voorraad, en het kan erg snel. Een mooi aantal supers en specialistische winkels zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in Assen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Assen

Ook boodschappen thuisbezorgen in Assen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het gemak. Hoezo? De bezorgkosten dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Boodschappen als Radler of Naanbrood en pappadum tot in de keuken bezorgd. Jij hoeft het enkel nog op de juiste plek op te bergen. Het zijn niet alleen meer de regionale supers die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook slijterijen, groentewinkels, kaasboeren hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In het bovenstaande overzicht bekijk je shops waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in Assen mogelijk is. Bekijk hieronder ook de voordelen van deze alternatieven. Bezoek ook eens de pagina over Online boodschappen doen Lierderholthuis.

Een keuze maken tussen boodschappen bezorgen en afhalen
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan allereerst een keuze: Kies ik voor boodschappen afhalen of bezorgen? Hieronder vind je in het kort de voordelen van beide alternatieven.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Assen

 • Vergeet die autoritten naar het centrum
 • Tot in de keuken bezorgd
 • Keuze uit diverse tijden en bezorg opties
 • Contant of met pinpas afrekenen bij bezorger
 • Statiegeld Producten geef je mee aan de bezorger

Voordelen van boodschappen afhalen

 • Afhalen is soms helemaal kosteloos
 • Het sociale aspect is erg leuk en praktisch
 • Je hoeft niet te wachten tot boodschappen geleverd zijn
 • Er is altijd een afhaallocatie in de buurt (Drenthe)
 • Bestelling wijzigen tot 24 uur voor afhalen

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In en nabij Assen zijn meerdere filialen online actief. Veel mensen kiezen voor de online supermarkt. Bij vooraanstaande online supers zoals Odin, Jan Linders, Jumbo, Ekoplaza en bijv. Boni, Albert Heijn, Deen, Hoogvliet koop jij de dagelijkse boodschappen binnen een paar minuten online. Daarnaast hebben we ook de online bakkers, slagers en ook delicatessenwinkels en viswinkels. Bekijk verderop meer details over de type online winkels.

Supermarkten aanmelden in Assen

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt doorzoek je snel alle boodschappen categorieën. Alle a-merken en de laagste prijs. Spullen als Snelle tot Huishouden en huisdier, van a-merken als STI of Balblair. Vind bovenaan de pagina de beschikbare supers. Houd wel rekening met een bijdrage voor bezorging aan huis en het gewenste minimum bedrag.

Online bakkerij
Bij de super kan je vrijwel alles vinden. De collectie bevat doorgaans weinig vakmanschap. In de online bakkerijen heb je keuze uit heerlijke baguette of zjengal-broodjes. Altijd de beste kwaliteit. Het goede nieuws: de bakker bezorgt ook al aan huis.

Online slagerij
Tot voor kort gebeurde het nog niet echt. Nu is het echter een optie voor iedereen: online vlees bestellen en aan huis leveren in Assen. Zoek jij een lekker sappig stukje vlees? Maar kom je niet wekelijks bij de slager? Bestel je rundergehakt of kalfshaas dan online bij de slager!

Andere online foodwinkels
Behalve de slagerij, bakker en super zijn er meer smaken. Denk aan de online viswinkels, kaaswinkels, delicatessenwinkels en boerderijwinkels of chocolateries. Gebruik de zoekfunctie en check alle bedrijven. Kies een van de webwinkels en vind uit wat de opties zijn.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Assen

Ben jij er klaar voor om dit zelf te proberen? Zoek jij nog wat extra uitleg? Onze expert beantwoord hieronder een aantal vragen. Wil je iets anders weten? Wij zijn online altijd bereikbaar (09:00-17:00). Binnen enkele uren krijgt u een reactie van ons. Nieuw online: onze pagina over Picnic online boodschappen.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Assen?

Bekijk het overzicht bovenaan de pagina. Je doorzoekt dan snel de supers, delicatessenwinkels en bakkerijen waar je meteen online kan bestellen.

Wat is het belangrijkste voordeel van boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: bezorgen of boodschappen afhalen. De meeste mensen kiezen voor bezorgen. Jouw aankoop wordt bezorgd en sjouwen met kratten of boxen is dus verleden tijd. Kies zelf een tijdstip: 12:00, 14:40 of 19:50. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? De kosten liggen een stuk lager, en wachten op de bezorgservice hoeft niet.

Moet ik betalen voor bezorgen aan huis?

De servicekosten verschillen per aanbieder. Afwisselend is bezorging gratis bij de ene supermarkt, en bij andere supers kost het zo €3,50. Onze tip: houd de acties in de gaten die zorgen voor gratis thuisbezorging. Bijvoorbeeld: “geen bestelkosten bij aankoop van bloemkool en ikakopruim”. Met onze boodschappenspot achterhaal je eenvoudig per online shop de bijdrage voor thuisbezorging.

Moet ik lang wachten voordat ik de boodschappen krijg?

Normaal zullen supermarkt webwinkels garanderen: vandaag besteld = morgen in huis. Een express-levering in 2 uur kan soms ook al. Selecteer de gewenste super en je komt erachter wat de bezorgtijd is. Actueel: Bezorging op zondag is vaak geen optie. Dit is per plaats verschillend. Aangaande Boodschappen bezorgen Noordwijk kunnen de bezorgtijden afwijken.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

Ook hier zien we grote verschillen. Wanneer je bij een landelijke super bestelt zit je al gauw aan een minimaal orderbedrag van gemiddeld €41. Bij innovatieve bedrijven ligt dit vaak lager. Hier kan je al bestellen vanaf €13. Soms geldt er geen minimaal bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Assen