logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Amstelveen

Vandaag nog online boodschappen doen in Amstelveen? Dan valt er in elk geval wat te kiezen. In het overzicht check je alle foodwinkels waar je online boodschappen doen. De meest bekende aanbieders zijn de online supers, en in toenemende mate de lokale groenteboeren en bijv. fruit winkels. Selecteer de winkelgroep waar jij wilt bestellen. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen laten bezorgen of afhalen. Daarna zie je ‘n overzicht met zaken die je kunt bezoeken om online je boodschappen te doen. Van Sokken en/of producten van Frontera bij de internet-supermarkt, tot varkenshaas bij de plaatselijke slager en krokantbrood in de webshop van de bakkers. De voordelen? Bestellen is een makkie, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en je bestelt online gewoon sneller. Een indrukwekkend aantal supermarkten, bakkers en slager zijn begonnen met boodschappen bezorgen in Amstelveen.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Amstelveen

Laat boodschappen thuisbezorgen in Amstelveen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het gemak. Hoe dat komt? Het is minder duur geworden, terwijl het aantal online supers alsmaar toeneemt. Al je benodigde boodschappen zoals Vermout of Anti-insect tot in de keuken bezorgd. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Opvallend: Het zijn niet langer louter de plaatselijke supers waar online bestellen mogelijk is. Ook visboeren, fruitwinkels, slijterijen accepteren in toenemende mate ook online bestellingen. In het overzicht hierboven vind jij leveranciers waar je meteen online boodschappen kan doen. Check van tevoren altijd wel even of afhalen / bezorgen via een online supermarkt in Amstelveen ook daadwerkelijk kan. Bekijk hieronder ook de voordelen van deze keuzes. Hier vind je ook de laatste updates over Online boodschappen doen Leiden.

Boodschappen bezorgen of afhalen
Vandaag nog je boodschappen online bestellen? Ga dan voor jezelf na: Wil ik boodschappen laten bezorgen, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: de bruikbaarheid van het pick-up point of bezorgen.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Amstelveen

 • Geen gezeul met zware boodschappen
 • De bezorger zet het op je keukentafel
 • Vandaag besteld = morgen in huis
 • Geen cash geld nodig, gewoon pinnen
 • Profiteer ook online van de wekelijkse aanbiedingen

Positieve aspecten van boodschappen afhalen

 • Boodschappen ophalen in de winkel is goedkoop
 • Alles wordt netjes in de koffer gezet
 • Niet thuis wachten tot de bezorger er is
 • Je hebt de keuze uit vele afhaalpunten (Noord-Holland)
 • In de winkel kan je vergeten boodschappen nog meepakken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? In en nabij Amstelveen zijn meerdere filialen online actief. Een vanzelfsprekende optie is de online supermarkt. Bij vooraanstaande online supers als Odin, Picnic, Ekoplaza, Jumbo of bijvoorbeeld Coop, Boni, Dirk, Albert Heijn bestelt men eenvoudig de meeste boodschappen binnen een paar minuten online. Maar denk ook aan de online bakkerijen, slagerijen en niet te vergeten kaasboeren en wijnwinkels. Hieronder bekijk je meer info over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in Amstelveen

Online supermarkt
Bij de digitale supermarkt vind je doorgaans alles wat op je lijstje staat. De meeste keuze en vaak verrassend goedkoop. Verpakkingen Tandpasta tot Snoep, van merken als Philips of Peak’s. Open direct de online-supers in jouw buurt. Wees je bewust van de waarschijnlijk aanwezige bezorgfee en wat je minimaal moet betalen.

Online bakkerij
De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment. De collectie bevat doorgaans weinig producten van de vakman. Bij jouw warme bakker koop je bijvoorbeeld bagel en kruidbroodje. Simpelweg het beste van het beste. Het goede nieuws: de bakker bezorgt ook al aan huis.

Online slagerij
Het was altijd een dure aangelegenheid. De mogelijke zijn tegenwoordig eindeloos: vlees bestellen bij de online slagerij en laten bezorgen aan huis in Amstelveen. Wil je ook echt iets kwalitatiefs kopen? Is de keurslager voor jou echter omwille van de tijd geen optie? Scoor jouw lamsoester of varkenspoot super simpel online bij de slager!

Andere online foodwinkels
Afgezien van de bakkerij, slagerij en supermarkt zijn er meer opties. Probeer eens de delicatessenwinkels, groentewinkels, viswinkels en slijterijen of chocolateries. Gebruik de zoekfunctie voor het totaalplaatje in jouw regio. Klik op een winkel voor een online bestelling.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Amstelveen

Gewoon eens online boodschappen doen? Maar is iets niet duidelijk? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Heb jij nog aanvullende vragen of opmerkingen? Benader dan ons specialisten van de klantenservice. Wij proberen gauw met een passend antwoord te komen. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Jan Linders supermarkt.

Bij welke winkels kan ik online boodschappen bestellen in Amstelveen?

Open ons bovenstaande overzicht. Jij krijgt dan eenvoudig de supers, chocolateries en boerderijwinkels waar online kopen een optie is.

Waarom zou ik kiezen voor boodschappen bezorgen en afhalen?

Bij de online foodwinkels maak je vaak een keuze: boodschappen afhalen of bezorgen. De meest populaire optie is thuisbezorgen. Jouw aankoop wordt bezorgd en sjouwen met kratten of boxen is dus verleden tijd. Je kunt ze laten komen rond 10:40, 14:50 of 18:20. De vraag is; hoezo bestaan er dan nog pick-up points? Het is goedkoper, en jij bepaalt zelf wanneer je ‘t afhaalt.

Wat ben ik kwijt aan bezorgkosten?

De kosten van bezorging aan huis zijn ontzettend divers. Heel af en toe is het helemaal gratis, maar vaak kost het je wel zo’n €5,50. Soms zijn er actieproducten waardoor je geen bezorgkosten betaalt. Dat kan zijn: “geen bezorgkosten bij bestelling van pijpajuin en mamey sapota”. Dankzij onze handige tool check je probleemloos per online supermarkt de bijdrage voor thuisbezorging.

Hoe lang duurt het tot ik mijn boodschappen in huis heb?

Het gros van de online supermarkten garanderen: wij leveren binnen 24 uur. Lokale winkels bezorgen tegenwoordig soms dezelfde dag. Klik op een supermarkt en spot de actuele bezorgmogelijkheden en tijden. Goed om te weten: De meeste winkels bezorgen niet op zondag. Dit hangt natuurlijk ook af van woonplaats. Inzake Boodschappen bezorgen Nijelamer kunnen de bezorgtijden afwijken.

Wat is het gemiddelde minimale orderbedrag?

Er zit veel verschil tussen grote supers en kleinere shops. Grotere supermarkten werken vaak nog met een minimum orderbedrag van circa €44. Bij ambachtelijke webwinkels is dit vaak minder. Hier plaats je een order vanaf €10. De echt lokale winkels werken überhaupt niet met een minimale orderwaarde.

boodschappen bezorgen Amstelveen