logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Online boodschappen doen in Amersfoort

Wil jij online boodschappen doen in Amersfoort? Mogelijkheden in overvloed! Hier tref je alle online food shops waar boodschappen bestellen mogelijk is. Een goed voorbeeld is de online supermarkt, en in toenemende mate de lokale slagerijen of bijvoorbeeld kaaswinkels. Selecteer de winkelgroep waar jij wilt bestellen. Kies eventueel voor laten bezorgen of afhalen. Nadien tref je een duidelijke lijst met zaken met webwinkels waar jij online boodschappen kunt doen. Van Volle witte wijn en/of producten van Frijl bij de plaatselijke supers, tot runderrib bij de warme slagerij en hefezopf bij de buurt-bakkerij. Het voordeel? Het is erg eenvoudig, je kunt kiezen uit duizenden producten, en het kan erg snel. Het is geen hype: veel supers bezorgen al boodschappen in Amersfoort.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen Amersfoort

Dagelijkse boodschappen thuisbezorgen in Amersfoort? Het staat beslist niet stil. Hoezo? Het is betaalbaarder geworden, en het aantal aanbieder stijgt. Boodschappen, groot en klein zoals Verse broodjes en Hartig in de keuken afgeleverd wanneer jij dat wil. Geen gesleur meer met zware tassen. Opvallend: Het zijn niet langer louter de plaatselijke supers die boodschappen bezorgen aanbieden. Ook visboeren, slijterijen, fruitwinkels hebben steeds vaker hun online deuren geopend. In het overzicht hierboven tref je meerde filialen met een eigen webshop voor internetaankopen. Op de pagina van de aanbieder zie je of ophalen / bezorgen door de online supermarkt in Amersfoort wordt ondersteund. Hieronder lees alles over voornaamste pluspunten van deze bezorgmethodes. Lees nu online ook alles over Online boodschappen doen Leermens.

De boodschappen bezorgen of toch zelf afhalen?
Ook eenvoudig via internet de boodschappen kopen? Dan sta je direct voor een keuze: Ga ik voor bezorging aan huis, of haal ik het zelf af? Hieronder wordt het kort opgesomd: het gemak van de twee opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in Amersfoort

 • Je hebt nergens meer omkijken naar
 • Alles gemakkelijk aan huis bezorgd
 • Je kunt de boodschappen overal laten bezorgen
 • Betalen kan via iDeal of achteraf
 • Statiegeld wordt verrekend met totaalbedrag

Voordelen van een pick-up point

 • Het is voordeliger en soms zelfs helemaal gratis
 • Het hoeft niet veel tijd te kosten en is gezellig
 • Je hoeft niet onnodig thuis te wachten op de bezorging
 • Kies voor een pick-up-point bij jou in de buurt (Utrecht)
 • Goed te combineren met bezoek van andere winkels

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Profiteer nu van het gemak van online boodschappen doen. In de regio Amersfoort zijn er voldoende opties. De meest logische keuze is de online supermarkt. Bij erkende online supers zoals Plus, Jan Linders, Odin, Picnic en natuurlijk Dirk, Albert Heijn, Coop, Boni koop jij de dagelijkse boodschappen via internet. Maar vergeet ook niet de online bakker, slager en niet te vergeten delicatessenwinkels en boerderijwinkels. Lees hieronder meer over de diverse internet (food) bedrijven.

Supermarkten aanmelden in Amersfoort

Online supermarkt
In de online-supermarkt ontbreekt het aan niets. Een ruim assortiment en aantrekkelijke kortingen. Producten als Deodorant tot Sperziebonen en peulvruchten, van merken zoals Provamel of Tantum. Zie bovenaan alle online supermarkten. Let op de een meerprijs voor thuisbezorgen en een minimaal orderbedrag.

Online bakkerij
Bij online supers koop je veel verschillende producten. De collectie bevat doorgaans weinig producten van de vakman. Bij de online bakker koop je bijvoorbeeld sesambrood en focaccia. Hier kan geen supermarkt tegenop. En steeds vaker gewoon bij jou thuisbezorgd!

Online slagerij
Het was altijd een dure aangelegenheid. We zien het nu steeds meer: vlees via internet bestellen en bij je thuis laten afleveren in Amersfoort. Wil jij het beste van het beste? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Koop jouw sparerib en kalfsborst super simpel via internet!

Andere online foodwinkels
Evenals de bakker, super en slager is er nog meer keuze. Ga eens opzoek naar delicatessenwinkels, kaaswinkels, groentewinkels en chocolateries of biologische winkels. Ga naar ‘t begin van de pagina en bekijk alle aanbieders. Klik op een winkel en koop snel online.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in Amersfoort

Ben jij er klaar voor om dit zelf te proberen? Maar heb je nog twijfels? De veelgesteld vragen hieronder bieden uitkomst. Een andere prangende vraag? De klantenservice afdeling helpt je graag verder. Binnen enkele uren krijgt u een reactie van ons. Of bekijk 1 van onze andere pagina’s, bijvoorbeeld Dekamarkt supermarkt

Welke winkels ondersteunen online boodschappen bestellen in Amersfoort?

Gebruik onze zoekfunctie. Je doorzoekt dan snel de supers, chocolateries, slijterijen waar online kopen een optie is.

Wat is het gemak van boodschappen bezorgen en afhalen?

Veel online winkels bieden 2 opties: boodschappen afhalen of bezorgen. De meeste klanten kiezen voor thuisbezorgen. Je hoeft de auto niet in en je hoeft niets te tillen. Verschillende tijdstippen mogelijk: 8:30, 16:20 of 20:50. Het voordeel van afhalen? Je betaalt minder of niets aan servicekosten, en je kan het afhalen wanneer jij dat wil.

Moet ik betalen voor bezorgen aan huis?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) zijn (per bedrijf) erg divers. Enkele supermarkten bezorgen gratis, maar soms gaat het richting de €4,00. Regelmatig heb je actiecodes waardoor je geen bezorgkosten betaald. Een voorbeeld kan zijn: “geen bestelkosten bij bestelling van mungboon of plumcot”. Met onze boodschappenspot achterhaal je eenvoudig per online foodwinkel de eventuele bezorgkosten.

Wat is de levertijd van boodschappen?

Eigenlijk is het zo dat supermarkten en foodwinkels vermelden: levering in minder dan 24 uur. Er zijn ook bedrijven waarbij bezorging binnen een paar uur kan. Kies een van de aanbieders en spot de actuele bezorgmogelijkheden en tijden. Belangrijk: Zondag = geen bezorgdag. Dit is ook regiogebonden. Omtrent Boodschappen bezorgen Nijega is de levertijd weer afwijkend.

Wat is het minimum orderbedrag?

Dit varieert enorm per aanbieder. De landelijk actieve supermarkten werken vaak met een minimaal bestelbedrag van om en nabij de €45. Bij kleinschalige filialen ligt dit vaak lager. Hier kan je dus ook een bescheiden bestelling plaatsen van €17. De “buurtwinkels” zij meestal helemaal niet onderhevig aan een minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen Amersfoort